| Autor/ica |
Poruka |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
@maX zaista jesam TNG pogledao 3 x !! ENT 4 x , DS9 i VOY 2x , TOS nazalost neman , iako mi je dobar friend i ljubitelj STa reka "a sto ce ti to , to ti nis ne valja" no ja bih ipak "svojm ocima" sudio o TOSu !
Kako 3x pogledati istu seriju , pa ja si pokusam "isprat mozak" da jednostavno sjednem i gledam bez ramisljanja , to je tako bilo ili to ce bit tako i tako ... drugacije nebi islo !! I sto je najvaznije ja volim ST gledat i uvijek vidim nesto drugacije ili nesto sto mi je promaklo...
Mozda ne zvuci pre realisticno ali otprilike je tako !!!
@ternek mozda je izjava Achera "polarizirajte oplatu" smijesna i nakon toga se dogadjau nemoguce stvari , ali budimo iskreni ljudi , kad bi racionalizirali ST niko ga nebi gleda , jer anti logike ne fali , no o tome smo vec pricali .
Zar juris VOY na cijeli Borg nije "antilogika bez presedana u STu " ili zatvaranje crvotocine od tamo nekih "proroka" u DS9 isto tako nije "dobar stos" i dobra "idiotarija" ?? itd... itd...
Ako cemo se hvatat takvih stvari onda zasto uopce gledamo ST !?? Zna se tko je tu glavni junak tko mora pobijedit i to je to ... !
Ja se pokusavam rasteretit toga sto je moguce vise kad gledam ST da ne upadnem u to da pocnem razmisljat kako je ovo ili ono nelogicno , iako to uvijek nije lako , to svi znate i sumljam da nikom nikad nije doslo da i kod najomiljenije serije preskoci koju epizodu , pogotovo ako je gleda po drugi treci.. n-ti put !?
Meni se ENT najvise svidja i to sam rekao jasno da jasnije nemoze bit !!
Nekom se svidja TNG nekom DS9 ili VOY ...TOS .. i dobro !
Koji bi bia gust kad bi se svima nama svidjalo isto ?? Iako ako se nastavi "globalizacija" u vidjenom pravcu , nama ne, ali buducim generacijama bi se to lako moglo trefit bas to ... !!!!
Pozdrav

Tehnika Pucanstvu !
|
| uto 13 vel, 2007 8:24 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 11:39 pm Postovi: 1007 Lokacija: stara ružma
|
@buco
i ja volim pogledat ponovo i takoder uvijek nadem nes novo... samo eto rijetko nadem vremena (a takoder zelim pogledat i neke druge sf serije)
a eto, desi se da u TNGu najcesce nadem jos "skrivenih" poanti pri ponovnom gledanju 
_________________ "Tko je zreo, brže truli!" To find what you seek in the road of life, the best proverb of all is that which says: "Leave no stone unturned." Have no fear, Batsla is here...
|
| uto 13 vel, 2007 8:55 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
@maX odlicno !!
Vazno da ti to pricinjava zadovoljstvo i ucini dan/noc lijepsim pa makar to bio TNG !!!!
Pozdrav
P.S. Moras jos jednom"bacit oko" na ENT nikad se nezna .... 

Tehnika Pucanstvu !
|
| uto 13 vel, 2007 9:13 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
U zadnjem "napadu" na TNG (koji je bio 4. po redu ukupno, računajući emitiranje na TV-u) i ja sam primjetio neke stvari koje su mi prije promakle ili im prije nisam pridavao neki značaj. Nekad je to bilo samo učvršćivanje Ideje koja je u epizodi prisutna, nekad su to bili detalji koji potvrđuju Picardovu odluku u konkretnoj škakljivoj situaciji, nekad baš suprotno pa mi je "ćelo" tom prilikom išao na živce. Najznačajnija stvar je bila da je Will Riker još više porastao u mojim očima kao "kick-ass" lik i časnik. No vjerujem da ću za oko pola godine do godinu dana ponovo sa jednakim guštom pogledati seriju od A do Ž i otkriti još novih stvari.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| sri 14 vel, 2007 12:44 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
maX je napisao/la: @buco i ja volim pogledat ponovo i takoder uvijek nadem nes novo... samo eto rijetko nadem vremena (a takoder zelim pogledat i neke druge sf serije) a eto, desi se da u TNGu najcesce nadem jos "skrivenih" poanti pri ponovnom gledanju 
...figurativno, ako hoću dobre poante na kreju epizode pogledat ću "Na granici mogučeg" i "Zona sumraka"... ...niko se nebre mjeriti s njima...
| sri 14 vel, 2007 1:05 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...ja znam da bi vi ovo htjeli vidjeti...

...ali dobra vjest, !! ...da je izvukao živu glavu...
| pet 23 vel, 2007 5:06 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pet 23 vel, 2007 5:22 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 17 kol, 2006 11:19 pm Postovi: 982 Lokacija: BiH Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Human
|
|
| pet 23 vel, 2007 6:16 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...(onako samouvjereno ko da mačak u ofledalu vidi lava)...
...zato sam je i stavio...
| pet 23 vel, 2007 6:20 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 11:39 pm Postovi: 1007 Lokacija: stara ružma
|
Mr.bobo je napisao/la: maX je napisao/la: a eto, desi se da u TNGu najcesce nadem jos "skrivenih" poanti pri ponovnom gledanju  ...figurativno, ako hoću dobre poante na kreju epizode pogledat ću "Na granici mogučeg" i "Zona sumraka"... ...niko se nebre mjeriti s njima... je je i to mi se svida, samo sto je tamo uvijek neka pesimisticna atmosfera i opcenito je sve u nekom mracnom tonu... pa tako ni stil poanti nije ko u ST-u ...truć kenj srać... al kuzite me 
_________________ "Tko je zreo, brže truli!" To find what you seek in the road of life, the best proverb of all is that which says: "Leave no stone unturned." Have no fear, Batsla is here...
|
| pet 23 vel, 2007 6:59 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
maX je napisao/la: Mr.bobo je napisao/la: maX je napisao/la: a eto, desi se da u TNGu najcesce nadem jos "skrivenih" poanti pri ponovnom gledanju  ...figurativno, ako hoću dobre poante na kreju epizode pogledat ću "Na granici mogučeg" i "Zona sumraka"... ...niko se nebre mjeriti s njima... je je i to mi se svida, samo sto je tamo uvijek neka pesimisticna atmosfera i opcenito je sve u nekom mracnom tonu... pa tako ni stil poanti nije ko u ST-u ...truć kenj srać... al kuzite me 
...ma koja pesimistična atmosfera?!?! ...rekao si da ti se sviđa TNG, jer imaš što razmišljat poslije epizode... ...a u navedenim serijam imaš fakat kaj mislit nakon gledanja. i zamislit se...
| pon 05 ožu, 2007 11:41 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Mr.bobo je napisao/la: ...ma koja pesimistična atmosfera?!?!
prevelika koncentriranost na ljudske mane i slicno
(koliko se ja sjecam poante su vecinom bazirane na tome)
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pon 05 ožu, 2007 10:07 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
Impresije .. depresije i ostle xxxxesije .. da 100 ljudi 100 dozivljaja i misljenja bar nesto zanimljivo !
Meni se osobno Picard zaista najvise svidija u DS9 ka jedan od naboljih "kapetana" koji je Borgovska kocka ikad imala , ma jeste ga gledali bija je fantastican al samo tad !!
E da i kad je "izbijegva" onu Betazidjanku u TNG nije bia los !!
@Mrbobo kao si moga stavit tu sliku naseg kapetana "on board" ..!?? 

Tehnika Pucanstvu !
|
| uto 06 ožu, 2007 1:57 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
Ant je napisao/la: Mr.bobo je napisao/la: ...ma koja pesimistična atmosfera?!?! prevelika koncentriranost na ljudske mane i slicno (koliko se ja sjecam poante su vecinom bazirane na tome)
...pa to pokazuje što bi u društvu trebali promijeniti...
| uto 06 ožu, 2007 2:08 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Mr.bobo je napisao/la: ...pa to pokazuje što bi u društvu trebali promijeniti...
he, he
u tome i je poanta.
neki ljudi su ljeni pa bi rađe gledali vec promjenjeno drustvo i uzivali u tome nego gledali realnost i onda razmisljali o popravljanju nasih (svojih) mana 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| uto 06 ožu, 2007 10:51 pm |
|
 |
|