Sada je: pon 17 kol, 2026 4:43 am.

Započni novu temu Odgovori  [ 460 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 31  Sljedeća
 Enterprise 
Autor/ica Poruka
bubica
bubica

Spol: Muški
Naj Serija: TNG
Naj Film: ST: IV
Opis Stanja: kujasto
Koje si vrste?: govedo
Post Re: Enterprise
Suikotreki je napisao/la:
E vidiš nije li to čudno? Na početku dok je Gene Rodennbery još bio živ i on držao kormilo tad TNG nije bio popularan kako i sam kažeš.
Kasnije kad je nažalost umro i kad su Brannon i Braga preuzeli snimanje i malo "modernizirali" i dali dinamiku TNG-u odjedamput je gledanost narasla.
Što vi kažete o tome?

TNG je remekdjelo kakvo jest zbog Rona Moorea, Bermana i Brage koji su nakon GR-ove smrti napokon dobili slobodu da rade ozbiljnu SF seriju.
Zanimljivost - GR je htio da Denna Troi ima 3, erm... syse... DC Fontana ga je na sreću odgovorila od toga =D>

uto 03 ožu, 2009 6:56 pm
Profil Web stranica
The Traveler
The Traveler

RAI'TARA je napisao/la:
Lore je napisao/la:
RAI'TARA je napisao/la:
I gledanost TNG-a je opadala također. U pitanju je bilo zasićenje gledatelja star trekom.
Pa u devedesetima, dvije star trek serije su se snimale istovremeno.

Gledanost TNG-a nije opadala.
Za razliku od ostalih serijala TNG je bio slabo gledan u početku, ali je iz sezone u sezonu gledanost rasla.
Serija je bila prekinuta u samom vrhuncu gledanosti.

To je bio glavni razlog zašto su samo par tjedana nakon zadnje epizode TNG-a počeli snimati sedmi st film.

Krivo. TNG ti je bio na vrhuncu tijekom 3,4,5. sezone, tijekom 6. je počela jako opadati, a tijekom 7. još više. :)

Opet ti čitaš svakakve spoilere i prikupljaš dezinformacije.

Nije ni čudo što si toliko protiv novog filma.

Da si aktivno pratila trek svijet kad se ENT počeo snimati, sigurno bi danas tvrdila da ENT nije trek.

slika

uto 03 ožu, 2009 7:47 pm
Goddess in green
Goddess in green

Spol: Ženski
Naj Serija: VOY
Naj Film: Nemesis
Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
Lore je napisao/la:
RAI'TARA je napisao/la:
Lore je napisao/la:
Gledanost TNG-a nije opadala.
Za razliku od ostalih serijala TNG je bio slabo gledan u početku, ali je iz sezone u sezonu gledanost rasla.
Serija je bila prekinuta u samom vrhuncu gledanosti.

To je bio glavni razlog zašto su samo par tjedana nakon zadnje epizode TNG-a počeli snimati sedmi st film.

Krivo. TNG ti je bio na vrhuncu tijekom 3,4,5. sezone, tijekom 6. je počela jako opadati, a tijekom 7. još više. :)

Opet ti čitaš svakakve spoilere i prikupljaš dezinformacije.

Da si aktivno pratila trek svijet kad se ENT počeo snimati, sigurno bi danas tvrdila da ENT nije trek.

Ja sam fan star treka mislim negdje tamo od 2. razreda osnovne škole.

Ono ti nisu krive informacije. Gledanost svega se prati. TNG-ova gledanost je padala u zadnje dvije sezone. Da je trajao do 2005 godine. Nebi imao ništa drugačiju gledanost od ENT-a. :)

uto 03 ožu, 2009 7:52 pm
The Traveler
The Traveler

RAI'TARA je napisao/la:
Lore je napisao/la:

Sigurno si u 2. razredu osnovne škole imala internet i znala si koji se serijal trenutno snima. I da... nisi znala ni definiciju kanona.

slika

uto 03 ožu, 2009 7:55 pm
Goddess in green
Goddess in green

Lore je napisao/la:
RAI'TARA je napisao/la:
Lore je napisao/la:

Sigurno si u 2. razredu osnovne škole imala internet i znala si koji se serijal trenutno snima. I da... nisi znala ni definiciju kanona.

I tada sam voljela dosljednost i iritiralo me recimo kad dva glumca koja si uopće ni ne sliče glume istu ulogu. :)

uto 03 ožu, 2009 8:25 pm
Kingslayer
Kingslayer

Naj Film: First Contact
Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
_Oz je napisao/la:
Zanimljivost - GR je htio da Denna Troi ima 3, erm... syse... DC Fontana ga je na sreću odgovorila od toga =D>

Joj, na ovo sam se lomio od smijeha kada sam čitao na netu... :lolsmjeh: :lolsmjeh: :lolsmjeh:

Gene :hail: :hail: :hail:

:mrgreen:

sri 04 ožu, 2009 1:17 pm
Profil Web stranica
Egzobiolog
Egzobiolog

Naj Serija: ENT
Naj Film: Insurrection
Opis Stanja: Always positive
Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
T'Rapavi je napisao/la:
_Oz je napisao/la:

Joj, na ovo sam se lomio od smijeha kada sam čitao na netu... :lolsmjeh: :lolsmjeh: :lolsmjeh:

Gene :hail: :hail: :hail:

:mrgreen:

...he, he...
...ma bilo bi pretjerano...
...zamisli Lawxanu s tri... :roll:

sri 04 ožu, 2009 1:43 pm
Profil ICQ Web stranica
Lieutenant
Lieutenant

Post Enterprise
evo ljudi poso nisam gledao ovu serijal imam nekoliko pitanja u vezi nje;::
1.Sto je Temporalni Hladni rat??
2. Za Archer se spominje da je jedna od glavnih uloga u stvaranju federacije,a u ostalim serijalima se on uopce nespominje a ni njegov brod...
3. Citao sam sto se dogada u tim serijama i naisao sam na jednu epizodu u kojoj se spominje zrcalni svijet i 22 stoljece ali i brod Defiant. Kako to ??

evo to je za pocetak :D :D :D

ned 05 tra, 2009 11:39 am
bubica
bubica

Naj Film: ST: IV
Opis Stanja: kujasto
Koje si vrste?: govedo
Dambaa_15 je napisao/la:

To ti ni autori serije ne znaju :D

Dambaa_15 je napisao/la:
2. Za Archer se spominje da je jedna od glavnih uloga u stvaranju federacije,a u ostalim serijalima se on uopce nespominje a ni njegov brod...

Zato jer je Archerov lik (kao i njegov brod) izmišljen nakon što su snimljene sve druge serije. U filmu "Star Trek: Nemesis" spominje se brod USS Archer.

Dambaa_15 je napisao/la:
3. Citao sam sto se dogada u tim serijama i naisao sam na jednu epizodu u kojoj se spominje zrcalni svijet i 22 stoljece ali i brod Defiant. Kako to ??

U četvrtoj sezoni, epizode "In a mirror, Darkly" part 1&2. Taj Defiant nije onaj Siskov iz DS9-a, već brod iz TOS-a, iz epizode "Tholian Web" na koju se ove dvije ENT epizode nadovezuju.

ned 05 tra, 2009 11:56 am
Profil Web stranica
Egzobiolog
Egzobiolog

_Oz je napisao/la:
Dambaa_15 je napisao/la:

...ok pokušat ću ja objasniti...
...pa trebaju se naći neki negativci u seriji...
...počeli su sa spletkama Sulibana i njihovog vođe koji je iz nekog drugog vremena... te ima daje upute što i kako da rade...
...i onda su se oko toga malo natezali, bez jasne vizije koji je zapravo sam cilj njihovog vođe i Sulibana u globalu...
...e da su napravili neki sporazum pred kraj druge sezone, i malo zaokružili priču i dali joj neki smisao , dojam bi bio puno bolji...
...i onda je nekako to stavljeno po strani kad si Xindi zaprijetili...

ned 05 tra, 2009 12:04 pm
Profil ICQ Web stranica
Defender of Earth

Opis Stanja: Ponfo miran
Koje si vrste?: Andorian
Mr.bobo je napisao/la:
_Oz je napisao/la:
Dambaa_15 je napisao/la:

...ok pokušat ću ja objasniti...
...pa trebaju se naći neki negativci u seriji...
...počeli su sa spletkama Sulibana i njihovog vođe koji je iz nekog drugog vremena... te ima daje upute što i kako da rade...
...i onda su se oko toga malo natezali, bez jasne vizije koji je zapravo sam cilj njihovog vođe i Sulibana u globalu...
...e da su napravili neki sporazum pred kraj druge sezone, i malo zaokružili priču i dali joj neki smisao , dojam bi bio puno bolji...
...i onda je nekako to stavljeno po strani kad si Xindi zaprijetili...

Da praktički Sulibani su tu bili samo pijuni u privatnoj borbi mnogo frakcija iz budućnosti... isto kako je i Enterprise iz njezina posada bili pijuni druge frakcije... Federacijske iz 31. st. A bojišnica je bilo 22. st.
Krajem 2. sezone ENT-a taj rat je završio... prepostavljam pobjedom Federacijske frakcije.
I što onda... morali su izmisliti novu opasnost... tj. Xindije koji su opet imali funkciju pijuna i "Guardiane"... opet jedna frakcija iz budućnosti koja je htjela spriječiti nastanak Federacije.
Tako da bi otprilike radnja ENT-a i 22. st. bila borbe sila kvadranta iz budućnosti... a civilizacije 22. st. su bili pijuni koji su bili uvučeni u to.
I onda naravno kad je sve to prošlo... na scenu su stupili Romulanci tako da se sve počelo odvijati kako se dalje odvijalo u ST kanonu...
Moj sveukupni dojam... dosta su komplicirali... ali nakraju su sve to sasvim solidno zapakirali bez da su išta kompromitirali prijašne serijale...
tako da slobodno možemo reći da je to povijest prijašnjih serijala, samo da se to sve odvijalo u tajnosti... u da je malen broj ljudi znalo pravo odvijanje događaja...
A sad zašto su mnoge frakcije izabrale 22. st. kao bojište... prepostavljam zato što Federacija tad nije postojala... a sigurno je u 31. st. Federacija bila prejaka da bi joj se itko suprostavio...

ned 05 tra, 2009 1:58 pm
Lieutenant
Lieutenant

Mislim da je pogreska scenarista sto su taj serijal radili zadnji... jer opisuju archera kao osnivaca federacije a picard i sisko i ostatak buduce federacije nezna za njega.... A taj THR je prilicno kompliciran :D :D al bilo je fora vidjet defiant - a u 22 stoljecu

ned 05 tra, 2009 2:47 pm
Defender of Earth

Opis Stanja: Ponfo miran
Koje si vrste?: Andorian
Dambaa_15 je napisao/la:
Mislim da je pogreska scenarista sto su taj serijal radili zadnji... jer opisuju archera kao osnivaca federacije a picard i sisko i ostatak buduce federacije nezna za njega.... A taj THR je prilicno kompliciran :D :D al bilo je fora vidjet defiant - a u 22 stoljecu

Ma nebi rekao da oni ne znaju za Archera, jer vjerujem da je on važna osoba u povijesti čovječanstva... ali ne i cijele Federacije, već ga samo ne spominju...
A kaj se tiće tog TCW-a šta je je... definitivno je bezpotrebno previše kompliciran... al to je i čar toga na neki način. :wink:
A kaj se tiće Defianta... baš kao što je Bobo već rekao to nije Defiant iz 24. st. nego Defiant iz 23. st. iz doba TOS-a i Kirka... i nisam siguran al mislim da se ovaj Defiant nije nikad prije vidio... ispravite me ako sam pogriješio.

ned 05 tra, 2009 2:52 pm
Egzobiolog
Egzobiolog

Suikotreki je napisao/la:
A kaj se tiće Defianta... baš kao što je Bobo već rekao to nije Defiant iz 24. st. nego Defiant iz 23. st. iz doba TOS-a i Kirka... i nisam siguran al mislim da se ovaj Defiant nije nikad prije vidio... ispravite me ako sam pogriješio.

...evo odmah, ne bi si ja žekio prepisivati Oz-ove zasluge...
...on je spomenuo podatke za Defianta... ;) :mrgreen:

ned 05 tra, 2009 3:42 pm
Profil ICQ Web stranica
Goddess in green
Goddess in green

Dambaa_15 je napisao/la:
evo ljudi poso nisam gledao ovu serijal imam nekoliko pitanja u vezi nje;::

evo to je za pocetak :D :D :D

1. Temporalni hladni rat ti je rat između frakcija iz budućnosti, koje mjenjanjem prošlosti žele pomoći sebi a uništiti drugu stranu. Temporalni agenti čuvaju vremensku liniju od takvih promjena.

2. Archer je jedan od osoba ali nije najvažnija. Puno stvari se ne spominje u ostalim serijama ne vezanim za ENT. Zapravo u serijama se općenito rijetko kad i spominjalo osnivanje federacije i to razdoblje. Recimo u TNG-u se isto nije spominjalo da je Siskov brod bio sudjelovao u bitci wolf 359, ali smo u DS9-u vidjeli da je sudjelovao.

3. To ti nije Defiant iz DS9-a već Defiant iz TOS-a ( constitution klase ), on je u jednoj epizodi TOS-a nestao u nekakvom prostornom poremećaju, u tim epizodama ENT-a u paralelnom svemiru, mi pratim o što je bilo dalje sa tim brodom.
:)

ned 05 tra, 2009 3:57 pm
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 460 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 31  Sljedeća

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: