| Autor/ica |
Poruka |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Neću ništa govoriti prije nego što trebam.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| uto 10 lis, 2006 1:55 pm |
|
 |
|
Njegova Debela Eminencija
Pridružen/a: uto 11 tra, 2006 11:35 pm Postovi: 1131 Lokacija: Elsewhen
|
T'Grel je napisao/la: Da naravno. Nije to tako jednostavno napisati kao što si netko misli.
Cak i ako nije, s obzirom od kad si to najavio mogo si vec doktorat napisati. Ne brini se, necu zaboraviti da te tu i tamo podsjetim kako godine budu prolazile 
_________________ "Telling truth is just an excuse for a lack of imagination."Garak, DS9
|
| uto 10 lis, 2006 6:50 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Vidim da me i previše podsjećaš. Inače doktorat se sprema 3-6 godina.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| uto 10 lis, 2006 7:41 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...a Enterprise ćeš spremat 10 gonina!!
| sri 11 lis, 2006 10:50 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
temeljitost je vrlina!
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sri 11 lis, 2006 1:29 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...ne i u ovom slučaju...
| sri 11 lis, 2006 2:29 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Misliš? Ako napiše nešto jadno, osramotit će se.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| sri 11 lis, 2006 6:03 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...to će napraviti ovako i onako...
| sri 11 lis, 2006 6:08 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
|
Ako bude sve fino argumentirano, ne vidim razloga za sramoćenje.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| sri 11 lis, 2006 6:26 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...ah već dugo nisam ovdje niš napisao... ...potaknuli su me razgovori s TerNekom... ...koji misli da nisam temeljito gledao sve serijale... ...da samo vidim Enterprise i Archera i ništa dalje od toga... ...da ovo , da ono...
... sad se ja pitam jel ON pogledao detaljno Enterprise???
| pon 06 stu, 2006 3:47 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
|
Mr.bobo je napisao/la: ...ah već dugo nisam ovdje niš napisao... ...potaknuli su me razgovori s TerNekom... ...koji misli da nisam temeljito gledao sve serijale... ...da samo vidim Enterprise i Archera i ništa dalje od toga... ...da ovo , da ono...
... sad se ja pitam jel ON pogledao detaljno Enterprise???
Gledao sam kvazitrek toliko koliko mi je tebalo da shvatim da je ono što tvrdim da je. Trek serijale sam gledao temeljito i s guštom. Istina je da vidiš samo Archera i Ent. O svim drugim serijama se nisi pretrgnuo baš previše napisati ni komentirati, a hvališ se da pratiš cijeli forum i da imaš toliko postova zato što sve voliš komentirati. Čudim se onda što nisi bar nešto napisao o Prvoj zapovijedi i temama o kojima smo raspravljali, nego se baziraš na kvazitrek i off topic. Ne mogu ti odrediti gdje ćeš pisati, a gdje nećeš, ali vidi se koliko si široko (ne)Trek orijentiran.
|
| pon 06 stu, 2006 10:21 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Ako koji serial ne zasluzuje da bude dio STa to nije sigurno ENT vec TNG , dosadan je za umrijet , a onaj im decec "Picard" samo navlaci onu kuticu i nis drugo cijlu seriju ....... Na brodu gotovo da ne postoji posada osim kapetana i 4-5 clanova i tako cijelo vrijeme , steta sto ga Borg nije odve da se prije svrsi taj dosadni dio ST serijala !!!!!!!
@Mr.bobo na tvojoj sam strani ......... ne zbog atletike i polozaja vec sto je ENT najbolja serija ST serijala !!!!

Tehnika Pucanstvu !
|
| čet 08 vel, 2007 7:23 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
To te je on zvao da ima jaču bazu. Ehm, neće moći ove noći.
TNG da ne bude ST serijal?! Alo, stani malo!
Kao da kažeš da je TOS ne-Trek ili da nije orginal!
|
| pet 09 vel, 2007 1:30 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
buco je napisao/la: Na brodu gotovo da ne postoji posada osim kapetana i 4-5 clanova i tako cijelo vrijeme ,
a Ent je stvarno mocan po pitanju ovog... arvher. tpol, trip, malcolm i doctor... to je sve od enterprisea... ostalo ljudi setaju po brodu (ukljucujuci obligatornog crnca i azijatkinju  )
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pet 09 vel, 2007 1:49 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
hajde da se svi ljepo slozimo da DS9 rula, pa onda mozemo pustit raspravu o tome koji trek nije trek i tako to i posvetiti se vaznijim stvarima (gledanju DS9a, npr) 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pet 09 vel, 2007 10:35 am |
|
 |
|