| Autor/ica |
Poruka |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Mission impossible 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| ned 02 srp, 2006 2:10 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Aha!! Samo sanjaj!!
Malo nas je al nas ima Neka, neka srušit ćemo snove svima...
| ned 02 srp, 2006 12:13 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
|
Aha, naravno. Nemate vi dovoljno resursa kao Osama.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| ned 02 srp, 2006 12:19 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...kakave veze ima on sa serialom... Star Trek Enterprise???
| ned 02 srp, 2006 12:25 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
|
Pa kažeš da ste vi ultrafanovi kvazitreka u manjini i rušit ćete snove pa me to podsjetilo na Osija koji stalno napikava Amerima na nos da će im on dokazati da su njegovi sveti ciljevi iznad svih.
|
| ned 02 srp, 2006 12:31 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...ja se samo zalažem za vaše (TErNek, T'Grel) priznavanje Enterprisa pod star trek... i Ent nije iznad svih, nego je tu, a to se ne može zanemariti...
| ned 02 srp, 2006 12:37 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 25 lip, 2006 8:24 pm Postovi: 901 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Nisam :P
|
Mr.bobo je napisao/la: ...ja se samo zalažem za vaše (TErNek, T'Grel) priznavanje Enterprisa pod star trek... i Ent nije iznad svih, nego je tu, a to se ne može zanemariti...
Ma uopće ne kužim zašto ne žele priznati Enterprise kao Star Trek, ali i ne moraju, jer ako odu na startrek.com tamo će vidjeti da pored TNG-a, TOS-a, DS9-a, Voyagera stoji i Enterprise, tako da nema više diskusije o tome dali je to Star Trek ili nije!!!! 
|
| ned 02 srp, 2006 12:45 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...pa to im objašnjavam već ovih 15 stranica!! ...ali su tvrdoglavi... joooooj!!
| ned 02 srp, 2006 12:52 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
|
Ako nešto smatram krivim, i to jako krivim, nitko na ovom svijetu me neće uvjeriti da je to pravo kad nije.
@Bobo - sad malo mijenjaš pjesmu. Do sada si bio uporan u tvrdnjama da je ENT jedini na vrhu, najbolji, ima najboljeg kapetana, uglavnom stavljao si ga ispred Star Trek serija kao nešto ekstra posebno, a sada kažeš samo da je serija tu prisutna. Osjećam li ja to kolebanje u nečijem vlastitom poimanju istine?
|
| ned 02 srp, 2006 5:05 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
TerNek je napisao/la: Ako nešto smatram krivim, i to jako krivim, nitko na ovom svijetu me neće uvjeriti da je to pravo kad nije. @Bobo - sad malo mijenjaš pjesmu. Do sada si bio uporan u tvrdnjama da je ENT jedini na vrhu, najbolji, ima najboljeg kapetana, uglavnom stavljao si ga ispred Star Trek serija kao nešto ekstra posebno, a sada kažeš samo da je serija tu prisutna. Osjećam li ja to kolebanje u nečijem vlastitom poimanju istine?
Bobo ne mjenja pjesmu!!! (Somwhere in the night-Scott Bakula , je u usb-u) S mojeg gledišta stvari/treka Ent je na vrhu, i ima najboljeg kapetana, i na neki način je poseban! ...nema kolebanja... ...ali većina nema takvo mišljene... svjestan sam toga!!
| ned 02 srp, 2006 5:12 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 25 lip, 2006 8:24 pm Postovi: 901 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Nisam :P
|
Mr.bobo je napisao/la: TerNek je napisao/la: Ako nešto smatram krivim, i to jako krivim, nitko na ovom svijetu me neće uvjeriti da je to pravo kad nije. @Bobo - sad malo mijenjaš pjesmu. Do sada si bio uporan u tvrdnjama da je ENT jedini na vrhu, najbolji, ima najboljeg kapetana, uglavnom stavljao si ga ispred Star Trek serija kao nešto ekstra posebno, a sada kažeš samo da je serija tu prisutna. Osjećam li ja to kolebanje u nečijem vlastitom poimanju istine? Bobo ne mjenja pjesmu!!! (Somwhere in the night-Scott Bakula , je u usb-u) S mojeg gledišta stvari/treka Ent je na vrhu, i ima najboljeg kapetana, i na neki način je poseban! ...nema kolebanja... ...ali većina nema takvo mišljene... svjestan sam toga!!
Uopće nije bit da li je njemu Enterprise na vrhu ispred svih Star Trek serijala, to je stvar perspektive i nečijeg ukusa. Mi pričamo o tome kako neki ovdje ne priznaju Enterprise kao Star Trek!!! Ajde neka sada oni koji tako misle, znači oni koji misle da Enterprise nije Star Trek objasne svoje stajalište. Stvarno me zanima po čemu vama Enetrprise nije Star Trek!!!!
|
| ned 02 srp, 2006 5:19 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...ma već su obečali svakakve referate kaj se tiće toga... ...ali nadam se da do toga neće doći... i da će se predomisliti... 
| ned 02 srp, 2006 5:22 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
|
Doći će, samo budite strpljivi.
|
| ned 02 srp, 2006 5:24 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Mr.bobo je napisao/la: ...ma već su obečali svakakve referate kaj se tiće toga... ...ali nadam se da do toga neće doći... i da će se predomisliti... 
Ma kada ne shvaćam njihovo stajalište prema Enterpriseu, nisu naveli niti jedan konkretan dokaz, primjedbu da to nije Star Trek, naveli su samo neke banalne izreke koji su više zvučali kao zezancija, da kure tebe!!
|
| ned 02 srp, 2006 5:24 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...da kure mene... auč... koliko još truda moraju uložiti... auuuuuu... ...ja mislim da ipak njih više pogađaju moje riječi nego mene njihove... 
| ned 02 srp, 2006 5:31 pm |
|
 |
|