|
Sada je: uto 18 kol, 2026 3:23 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
 Re: Enterprise
Chaky je napisao/la: buco... jesi probao gledati stargate sg:1? to ti je jedna SF serija (to izgleda volis), nema ubermoraliziranja (koliko je moguce za jednu americku seriju), likovi su "prizemljeni" (bar o'neill  ), desava se u sadasnjosti (nema tih djetinjastih stvari koje ti, ozbiljan covjek, ne volis... bar ne prvih 4-5 sezona), ima puuuno akcije i napucavanja (nije dosadno kao TNG) i ima puno kontakata sa novim rasama (a to najvise trazis u seriji) stargate je prava serija za tebe... ti si zalutao u ST svijet  probaj... pa reci da li sam bio u pravu  Pa ni meni TNG dosadan jer nema "napucavanja"...vec zato sa su likovi nekeko mnogo "sterilni" .. ka da su s drugog kara svemira ..[ neznam vise koju usporedbu sve san ih potrosija ..hmmm ] ..razumis @chaky ...to je to. Uostalon i u TNG se ka upucavaju ali na ubermoraln nacin jeli..  ni to ka u ostalin ST serijam ..nemoralno seljacko napucavanje  .. Jesan dobro reka , sad vi HSSovci nemojete me uzet na zub nima to vese s vami....to je ka opisno ...pjesnicki.... Nisan gleda doticni serijal SG !? neznam ca mi bi lajda ne volin igrice na kompu di je ionak glavna finta "napucaj ga sad " cujen da je to glavna atrakija vecine svkolikog clanstva udruge ... warsi na compu ...a vamo ka sve ubermoralno , i drugi su ka "tukci" jer ne "kuze" Picarda i TNG.... Dobro TNGovci , zar vi stvarno virujete da ce jednog sunaog dana nicin izazvan na Zemlju past s nebesa "ubermoral".....ni moguce da da...!? A stos svi mi imamo neku manu ....eto ja volin izmedju ostalog ENT vise od TNGa ...jbga ....stos kad nisan dovoljnoo bistar...pa ne kapin.. Pozdrav Crvenkapicina 55

Tehnika Pucanstvu !
|
| sub 01 pro, 2007 8:47 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
...ali dosta o mom autu, pricajmo malo o Entu.
ozbiljno. iduci Off topic post se brise!
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sub 01 pro, 2007 10:22 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
Reed je u Prison Breaku... (samo da javim a da ne otvaram novu temu...)
_________________ It's me. Dax !
|
| pon 24 pro, 2007 4:44 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...pojavljuje se i u drugoj sezone Herosa... ...u epizodi ili dvije...
...a "Archer" tj . Bakula će gostovati u seriji Bostonsko pravo gdje su se već smjestili "Kirk" i "Odo"
| sub 29 pro, 2007 12:18 am |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
ne znam je l bilo o tome govora ali jeste li skužili da je glumio Boy George u Enterpriseu?
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| pon 31 pro, 2007 2:00 am |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Ezri je napisao/la: Reed je u Prison Breaku... (samo da javim a da ne otvaram novu temu...) Već viđeno, samo nije baš neka vijest pošto su ga brzo ukokali....
| sub 05 sij, 2008 1:58 am |
|
 |
|
Über Trekker
Pridružen/a: čet 22 lip, 2006 11:50 pm Postovi: 3227 Lokacija: Zagreb
|
da, i meni je malo smijesno...
KAko je uso, izgledalo je da ce biti novi major lik... a kada ono...a ja mislaaaaa...
| sub 05 sij, 2008 2:45 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
U seriji Raines Hoshi glumi jednu od glavnih likova...
_________________ It's me. Dax !
|
| sub 05 sij, 2008 3:37 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Ono što meni neće nikad biti jasno je to zašto gotovo svi omaložavaju ST Enterprise i čak idu toliko daleko da uopče ne zaslužuje prefiks "Star Trek". Mislim po čemu je toliko Enterprise lošiji od ostalih ST franšiza? Po radnji, likovima? Sad bi neki rekli zato što ne slijedi kanon. A sad bi ja postavio pitanje; dali je kanon neka sveta knjiga koje se treba strogo držat, koja je ne promjenjiva, i da ako je moguće (a u slučaju Enterprise-a ne samo da je bilo moguće nego je bilo i potrebno zbog same činjenice u kojem je vremenu radnja bila smještena) da se sam kanon nadopuni ili poboljša? I to je ta stvar koju ću zamjerat onim starim trekerima... to što je zbog njihovog čangrizanja prekinuto snimanje na 5. sezoni, iako je sam Enterprise imao kapaciteta za barem još 3 kvalitetne sezone... 
| sub 19 srp, 2008 8:01 pm |
|
 |
|
The Traveler
Pridružen/a: sub 05 sij, 2008 1:38 pm Postovi: 1198 Lokacija: In the Pale Moonlight Naj Serija: TNG
|
Nemam ništa protiv Enterprisea, ali je kanon svetinja.
Ne mrzim Enterprise, niti sam vidio puno situacija gdje ruši kanon.
Jedino im zamjeram što su brod nazvali Enterprise.
_________________ Picard: With first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably. Sisko: There's an old saying: Fortune favors the bold. Odo: There's no room in justice for loyalty, friendship or love.
|
| sub 19 srp, 2008 8:47 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 srp, 2006 6:44 pm Postovi: 1636 Lokacija: Zagreb
|
Lore je napisao/la: Jedino im zamjeram što su brod nazvali Enterprise. S tim se i ja slazem, to je najveci problem. Ostale stvari tipa zasto se Xindiji ne pojavljuju u Federaciji su mogli reci jednostavno da ih slucajno nismo vidjeli ni u jednoj seriji Ali za tocno se sjecam na pocetku Generationsa mislim, kad su pitali Kirka kako se osjeca sad kad je izasao prvi Enterprise na kojem on nije kapetan... A u biti je Archer bio prvi kapetan Enterprisea... tako da je to najveca (i usudio bih se reci, jedina) greska
_________________ "He learned to play it safe. And he never, ever got noticed by anyone."
|
| sub 19 srp, 2008 9:37 pm |
|
 |
|
The Traveler
Pridružen/a: sub 05 sij, 2008 1:38 pm Postovi: 1198 Lokacija: In the Pale Moonlight Naj Serija: TNG
|
MacGyver je napisao/la: Lore je napisao/la: Jedino im zamjeram što su brod nazvali Enterprise. Ali za tocno se sjecam na pocetku Generationsa mislim, kad su pitali Kirka kako se osjeca sad kad je izasao prvi Enterprise na kojem on nije kapetan... A u biti je Archer bio prvi kapetan Enterprisea... tako da je to najveca (i usudio bih se reci, jedina) greska Tako je. I u TNG - Relics, kada Scotty traži most enterprisea, computer voice kaže da je bilo 5 brodova koji su nosili to ime. DS9 - Trials and Tribbleations, onaj jedan lik kaže da je bilo 5 enterprisea, ovaj ga je ispravio na 6, ali je mislio na enterprise-e. Jedino nisam siguran za cloaking device. To je jedino ovako što mi je upalo u oko. Prije sam mislio da su Klingonci dobili u Romulanskim ratovima od Romulanaca cloaking, ali nigdje nisam našao tu informaciju kao službenu.
_________________ Picard: With first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably. Sisko: There's an old saying: Fortune favors the bold. Odo: There's no room in justice for loyalty, friendship or love.
|
| sub 19 srp, 2008 10:09 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Suikotreki je napisao/la: Ono što meni neće nikad biti jasno je to zašto gotovo svi omaložavaju ST Enterprise i čak idu toliko daleko da uopče ne zaslužuje prefiks "Star Trek". Mislim po čemu je toliko Enterprise lošiji od ostalih ST franšiza? Po radnji, likovima? Sad bi neki rekli zato što ne slijedi kanon. A sad bi ja postavio pitanje; dali je kanon neka sveta knjiga koje se treba strogo držat, koja je ne promjenjiva, i da ako je moguće (a u slučaju Enterprise-a ne samo da je bilo moguće nego je bilo i potrebno zbog same činjenice u kojem je vremenu radnja bila smještena) da se sam kanon nadopuni ili poboljša? I to je ta stvar koju ću zamjerat onim starim trekerima... to što je zbog njihovog čangrizanja prekinuto snimanje na 5. sezoni, iako je sam Enterprise imao kapaciteta za barem još 3 kvalitetne sezone...  ...ja sam najveći pobornik svega onog što si napisao... ...(eto , barem smo dvojica , ma šalim se , ima nas više)
...meni je nelogično bilo da se nakon vrlo dobro ocijenjene 4 sezone serija ukine... ...iako je več 3 sezona bila malo upitna... 4 su progurali... a te dvije su bolje nego prve dvije... i sve je išlo dobro i onda su shit napravili... ...nekakav kraj smislili u 3 minute... i to je to... ...a fakat je bilo potencijala za još zanimljivih prića.
A što se tiće kanona, mene to ne dira baš previše... ...kad ideš raditi serijal koji se događa u prošlosti , logično je da će se dosta nepodudarnosti javiti, no meni to nije tako šokantno da nebi gledao sreijal... ...već svaki serijal doživljavam svaki za sebe... a to što nekad ima nekih propusta... bože moj... i scenaristi su samo ljudi...
| sub 19 srp, 2008 11:22 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Mr.bobo je napisao/la: A što se tiće kanona, mene to ne dira baš previše... To smo imali prilike mnogo puta čuti od tebe ali to je najupotrebljivaniji "argumet" ENT-ovaca. "Ajd, nema veze što ENT teško krši kanon... bitno da je Star Trek" - to se mnogo puta moglo čuti iz usta ENT fanova. Mr.bobo je napisao/la: ...kad ideš raditi serijal koji se događa u prošlosti , logično je da će se dosta nepodudarnosti javiti, no meni to nije tako šokantno da nebi gledao sreijal... To je logično?? Ja bi rekao da je to nelogično. Toliko nelogično da bi se i Vulkanci "zamrznuli" od tolike nelogičnosti. Mr.bobo je napisao/la: ...već svaki serijal doživljavam svaki za sebe... a to što nekad ima nekih propusta... bože moj... i scenaristi su samo ljudi... Ne, scenaristi su koale, a ne ljudi. Sorry, Bobo, ali i ovo je toliki proser da nemam komentara... Vi, ENT-ovci bi se trebali poklopit ušima i sakrit u najbližu mišju rupu jer uzdizanjem tako jedne SF serije u rang ST-a ne da omalovažavate TOS nego i samu srž i Ideju Treka. I još jednom: Mr.bobo je napisao/la: A što se tiće kanona, mene to ne dira baš previše... Ako je kanon nebitan, čemu onda toliko zahtijevanje i forsiranje vas ENTovaca da ipak ENT bude ST?? To mi nikad nije bilo jasno...
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sub 19 srp, 2008 11:42 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Prvo napišeš ovo: Lore je napisao/la: Nemam ništa protiv Enterprisea, ali je kanon svetinja. Pa onda ovo: Lore je napisao/la: Jedino im zamjeram što su brod nazvali Enterprise. Kako to sad? Kanon je svetinja, a jedino im zamjeraš što su brod tako nazvali? Nisi dosljedan. Samim time što su i brod tako nazvali time krše kanon.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sub 19 srp, 2008 11:50 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|