| Autor/ica |
Poruka |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
 Re: U čemu je tajna T'Pol ?
|
| čet 09 srp, 2009 12:40 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...hm, pa ona je sad plavuša ako se ne varam...  ...i ta boja joj baš i ne stoji (plava)... 
| čet 09 srp, 2009 1:28 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Mr.bobo je napisao/la: ...hm, pa ona je sad plavuša ako se ne varam...  ...i ta boja joj baš i ne stoji (plava)...  Istina, ne stoji joj uopće.
|
| čet 09 srp, 2009 1:28 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
T'Pol  i te njene labrte  a valjd je u tome stvar...sve je na njoj...jel...veliko.
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| čet 09 srp, 2009 2:23 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...bez brige, samo Oz ima pojačano stvaranje sline kad ju vidi... ...ja sam ravnodušan...
| čet 09 srp, 2009 2:52 pm |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
Mir'Na Riker je napisao/la: T'Pol  i te njene labrte  a valjd je u tome stvar...sve je na njoj...jel...veliko. Što si ljubomorna? Ne možeš na nju bit ....
|
| čet 09 srp, 2009 2:54 pm |
|
 |
|
bubica
|
Mr.bobo je napisao/la: ...bez brige, samo Oz ima pojačano stvaranje sline kad ju vidi... "Samo" Oz? Stvarno? 
|
| čet 09 srp, 2009 2:55 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
PrincMatias je napisao/la: Što si ljubomorna? Ne možeš na nju bit .... Ne bih mogla bit ljubomorna na nju ni da hoću...jednostavno ju ne volim.
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| čet 09 srp, 2009 2:58 pm |
|
 |
|
bubica
|
Mir'Na Riker je napisao/la: PrincMatias je napisao/la: Što si ljubomorna? Ne možeš na nju bit .... Ne bih mogla bit ljubomorna na nju ni da hoću... akhm... BS! 
|
| čet 09 srp, 2009 3:01 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Mir'Na Riker je napisao/la: Ne bih mogla bit ljubomorna na nju ni da hoću...jednostavno ju ne volim. da, moram reci da te u potpunosti razumijem. ni ja ne mogu biti ljubomoran na ljude koje nevolim. 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| čet 09 srp, 2009 3:04 pm |
|
 |
|
Častoljupka
|
Ant je napisao/la: Mir'Na Riker je napisao/la: Ne bih mogla bit ljubomorna na nju ni da hoću...jednostavno ju ne volim. da, moram reci da te u potpunosti razumijem. ni ja ne mogu biti ljubomoran na ljude koje nevolim.  Jao, daj stavi neki sarcasm sign...zamorno je pitati se konstantno jesi sarkastičan ili ne. Uhm, BS? Oz?
|
| čet 09 srp, 2009 3:06 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Mir'Na Riker je napisao/la: Jao, daj stavi neki sarcasm sign...zamorno je pitati se konstantno jesi sarkastičan ili ne. ja? uvijek. 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| čet 09 srp, 2009 3:08 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
Ma riba je super... nije ko Jeri Ryan, al nije ni daleko... bar meni...
| čet 09 srp, 2009 3:35 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
Pravilo #31: Tits or GTFO. Došla je Kes. She GTFO. Zatim je došla Seven. She provided tits. /b/ was pleased. Došla je T'Pol. She provided tits. /b/ was pleased.
_________________ MAKE LOVE, NOT SPAM!
|
| čet 09 srp, 2009 3:36 pm |
|
 |
|
bubica
|
The Boz je napisao/la: Pravilo #31: Tits or GTFO. Došla je Kes. She GTFO. Zatim je došla Seven. She provided tits. /b/ was pleased. Došla je T'Pol. She provided tits. /b/ was pleased. Lol, imamo još jednog 4chan /b/tarda na forumu! 
|
| čet 09 srp, 2009 3:49 pm |
|
 |
|