|
Sada je: uto 04 kol, 2026 9:27 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
 Re: ENT (ni)je Trek?
Nemam ja šta skapirat. Od početka dolaženja u udrugu zna se moj stav o ENT-u i ne bi ga ponovno iznosio. Već sam podosta o tome govorio i pisao... kome se ne sviđa, molim, ne mora se i može se složit s mojim mišljenjem. Tako da nema potrebe da opet počnem o tome.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sri 10 lis, 2012 5:31 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Ovo je ... e fakat više nemam pojma koji put, da T-Grel komentira da više neće raspravljati o Enterpriseu. Ko pijanac koji mamuran govori "ajme, neću više piti" 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 10 lis, 2012 8:34 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Cvicek je napisao/la: Ovo je ... e fakat više nemam pojma koji put, da T-Grel komentira da više neće raspravljati o Enterpriseu. Ko pijanac koji mamuran govori "ajme, neću više piti"  Nisam rekao da neću više komentirat o ENT-u nego da se zna što mislim u svezi istog i neću se ponavljat. Uvijek ću ukazivati na grešku koju ljudi rade, a to je da smatraju ENT dijelom Treka. U nedoumici su pa ih moram izvest na pravi i istinstki put Ideje Treka i Kanona.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sri 10 lis, 2012 10:42 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
T'Grel je napisao/la: U nedoumici su pa ih moram izvest na pravi i istinstki put Ideje Treka i Kanona. Ajme, ti si čovjek izvan svoga vremena. Takvi su se tražili u doba inkvizicije 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 10 lis, 2012 10:45 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Cvicek je napisao/la: T'Grel je napisao/la: U nedoumici su pa ih moram izvest na pravi i istinstki put Ideje Treka i Kanona. Ajme, ti si čovjek izvan svoga vremena. Takvi su se tražili u doba inkvizicije  Iako ironično u to vrijeme bi i on sam bio meta inkvizicije. 
| čet 18 lis, 2012 7:31 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Ajdeder... nek mi neko objasni zašto Ent ono nije Trek? 
| čet 18 lis, 2012 8:54 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Mislim da, ako je ta pretpostavka točna, da je teško dokaziva. vidi T'Grela koliko se trudi - već je napisao preko 250 postova u ovoj temi, no i dalje nije uspio dokazati 
|
| čet 18 lis, 2012 9:35 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Pazi to: teško dokaziva! Pfff... lako je dokaziva samo što vi u te svoje nepromišljene glave nećete unest shvatljivost i realnost situacije. Oduvijek sam znao, znam i znat ću da ENT nije Trek... dokazivao sam više puta. No, više neću jer nemoš ti žabu iz mulja izvadit... Nemam više želju ni potrebu vas izvesti na Put Treka... približit vam osnovnu Ideju Treka. A kaomoli da znate što je istinski Kanon. I vi se zovete trekerima? Onaj tko imalo ima realnosti u sebi... tko imalo razmišlja svojom, a ne glavom producenata, onda će reći da ENT nije Trek. Pustimo nakratko to jesmo li trekeri ili nismo... nego razmišljajmo onako kako razmišljaju normalni ljudi: objektivno, razumno i realno. Toga kod ENTovaca očito nema. Da ima, videli bi da su u zabludi. Ne može nešto što se snimilo kasnije događati ranije. Ne ide... krše se sve "kasnije" serije...
Ne može nikad bit poveznica između ENT-a i Treka. ENT je samo dobra SF serija (u nekim pogledima). Ništa drugo.
|
| čet 18 lis, 2012 10:30 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
T'Grel je napisao/la: No, više neću jer nemoš ti žabu iz mulja izvadit... Ideš, ovo je obaranje rekorda: 2 puta na istoj stranici govoriš da nećeš više... postao si sam svoja karikatura  i btw, T'Grel je napisao/la: U nedoumici su pa ih moram izvest na pravi i istinstki put Ideje Treka i Kanona. T'Grel je napisao/la: Nemam više želju ni potrebu vas izvesti na Put Treka... približit vam osnovnu Ideju Treka. A kaomoli da znate što je istinski Kanon. Koju od ove 2 oprečne stvari na kraju zastupaš - "moram ih" ili "nemam želju i potrebu"? 
|
| čet 18 lis, 2012 10:51 pm |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
E, Cviček, tebi je stvarno dosadno.
|
| čet 18 lis, 2012 11:34 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
E sam se sebi čudim.... odem na pauzi do foruma i eto mene odgovaram T'Grelu 
|
| čet 18 lis, 2012 11:47 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
| pet 19 lis, 2012 10:11 am |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Suikotreki je napisao/la: Moje vino je sasvim u redu, a to si mogao i sam provjerit da si bio kod mene. Pa bi i ti razmišljao na drugi način jer vino je nektar bogova... pogotovo moje domaće. Da ja i ti si spijemo par bambija i gembača kod mene (a da ne govorim o čistaku) onda bi ti drukčije razmišljao. A dogodit će se i to jednog dana. Možda čak vrlo uskoro jer stiže martinje. Osobno nemam protiv tebe ništa. Protiv nikoga nikad nisam imao ništa protiv ali imam protiv vaših nekih razmišljana. A Mr. Cvixa uopće ne želim komentirat jer je on pokazao jako dobro svoje tamno lice... svoju tamnu stranu. Uvijek gleda kako da mene iskompromitira i oblati moj ugled pred ostalim forumašima, a ponekad i udrugarima.
|
| pet 19 lis, 2012 11:15 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 17 sij, 2012 10:34 pm Postovi: 953 Lokacija: Winterpyke Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: ENT pobedjuje TNG al' za dlaku,pm odlucivali :) Koje si vrste?: Romulan
|
T'Grel je napisao/la: Pazi to: teško dokaziva! Pfff... lako je dokaziva samo što vi u te svoje nepromišljene glave nećete unest shvatljivost i realnost situacije. Oduvijek sam znao, znam i znat ću da ENT nije Trek... dokazivao sam više Pogledaj ovu recenicu kako si se izrazio Ma jesi li ti Q pa da znas nesto oduvek! ...verovatno jos dok si bio u pelenama govorio ENT NIJE TREK ENT NIJE TREK iako ENT-a nije bilo.... Cek' jesi li? PS: Nemoj da shvatis ovu opasku kao uvredu ili bilo sta slicno samo cu reci jedno... smiri malo loptu jer svi ne misle kao ti...trenutno imam osecaj kao da si u nekakvom krstaskom pohodu gde zelis da pobijes sve TrekoJeretike ovaj ENT-ovce 
| pet 19 lis, 2012 12:59 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Naravno da ne mislim da svi moraju mislit kao ja. Poštujem tuđa mišljenja no ne smatram ih uvijek ispravnima.
I ne vrijeđam se kad netko normalno komunicira sa mnom.
|
| pet 19 lis, 2012 2:11 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|