| Autor/ica |
Poruka |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
 Re: ENT (ni)je Trek?
Cviček, ti uvijek izvlačiš neke stvari iz konteksta.
A vidim da se i Oz urotio: ima u potpisu sliku koja nije u potpunosti Trek.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sri 10 lis, 2012 1:29 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 17 sij, 2012 10:34 pm Postovi: 953 Lokacija: Winterpyke Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: ENT pobedjuje TNG al' za dlaku,pm odlucivali :) Koje si vrste?: Romulan
|
Imas i ti u potpisu NX (jes da se raspada....  ) pa si se izgeleda tom logikom urotio protiv samoga sebe 
| sri 10 lis, 2012 10:58 am |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
Predlažem akciju. Svi koji ENT smatraju Trekom nek u potpisu ili avataru ima nešto povezano s ENT-om. TONIGHT WE DINE WITH CAPTAIN ARCHER!
_________________ It is smaller on the outside!
|
| sri 10 lis, 2012 11:05 am |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Norexan je napisao/la: Imas i ti u potpisu NX (jes da se raspada....  ) pa si se izgeleda tom logikom urotio protiv samoga sebe  Vidim da nisi dobro proučio moju sliku u potpisu. To mi je napravio jedan član foruma. Jel vidiš da Sovereign napada NX jer je NX otpadnik.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sri 10 lis, 2012 11:28 am |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
To je rušenje kanona.
_________________ It is smaller on the outside!
|
| sri 10 lis, 2012 11:31 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 17 sij, 2012 10:34 pm Postovi: 953 Lokacija: Winterpyke Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: ENT pobedjuje TNG al' za dlaku,pm odlucivali :) Koje si vrste?: Romulan
|
Nema veze sto on napada NX ti samom tvojom sliku inpliciras da je ENT TREK jer ako nije Sov i NX ne bi mogli nikada da se susretnu Uostalom ko zna mozda je Sova zauzela neka vrsta pa Archer spasava Pikarda eto tako ja gledam tvoju sliku 
| sri 10 lis, 2012 11:33 am |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Norexan je napisao/la: Nema veze sto on napada NX ti samom tvojom sliku inpliciras da je ENT TREK jer ako nije Sov i NX ne bi mogli nikada da se susretnu Ne impliciram ja ništa! Nemoj ti meni stavljat nešto što nisam rekao niti napisao. Vrlo dobro se zna što ta slika predstavlja. Pitaj tvorca te slike. Norexan je napisao/la: Uostalom ko zna mozda je Sova zauzela neka vrsta pa Archer spasava Pikarda eto tako ja gledam tvoju sliku  Da, baš.... jedan lovac će spašavat velikog i legendarnog Picarda... 
|
| sri 10 lis, 2012 11:51 am |
|
 |
|
Admiral
|
T'Grel je napisao/la: Ne impliciram ja ništa! Nemoj ti meni stavljat nešto što nisam rekao niti napisao. Vrlo dobro se zna što ta slika predstavlja. Pitaj tvorca te slike. Ja drugacijem vidim tu sliku T'Grel je napisao/la: Da, baš.... jedan lovac će spašavat velikog i legendarnog Picarda...  O tome koliko je veliki dokazuju njegovo ponasenje kada ga zarobe  ,a dok Archer ima toliko hrabrosti jer je LJUDINA ,a od coveka More kad vidim kako kuka ,a jos je i da bude crnje kapetan glavnog broda prao bi on kod mene klozetske solje i ljustio krompir 24/7 dok se ne dovede u red Osim ako vise volis placipi**e e onda je Pikard veleki i legendarni Veliki i legenarni je samo jedan-Archer 
| sri 10 lis, 2012 2:37 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Mimi Sky je napisao/la: Predlažem akciju. Svi koji ENT smatraju Trekom nek u potpisu ili avataru ima nešto povezano s ENT-om. TONIGHT WE DINE WITH CAPTAIN ARCHER! Your word is my command! 
| sri 10 lis, 2012 2:37 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Norexan je napisao/la: Veliki i legenarni je samo jedan-Archer  Po čemu je on velik i legendaran?? Po tome možda što je "potpisao" Povelju o UFP-u? Hoćeš reći da je "kapetan" Archer veći i od samog velikog kapetana Kirka?
|
| sri 10 lis, 2012 2:42 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Po tome sto se ponasa kao pravi kapetan! Pa nego sta ako je veci od samog Pikija koji moj nije omiljeni kapetan samo zbog jedne mane onda je veci i od Kirka 
| sri 10 lis, 2012 2:46 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
T'Grel je napisao/la: Hoćeš reći da je "kapetan" Archer veći i od samog velikog kapetana Kirka? Veći idiot, svakako. 
|
| sri 10 lis, 2012 2:46 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Norexan je napisao/la: Pa nego sta ako je veci od samog Pikija koji moj nije omiljeni kapetan samo zbog jedne mane onda je veci i od Kirka  To govori o tebi kao trekkeru, zapravo i ne može se to reći za tebe jer stavljaš ispred Kirka Archera. To ti se ne može oprostit. ENT-ovac si, to se odmah vidi!
|
| sri 10 lis, 2012 3:01 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
T'Grel je napisao/la: To govori o tebi kao trekkeru, zapravo i ne može se to reći za tebe jer stavljaš ispred Kirka Archera. To ti se ne može oprostit. ENT-ovac si, to se odmah vidi! Smiri doživljaj, McCarthy. "Zli ENT-ovci" uglavnom samo žele da ih se pusti na miru. Vaš (fundamentalistički) način života ničim nije ugrožen, vjeruj mi. 
|
| sri 10 lis, 2012 3:15 pm |
|
 |
|
Admiral
|
T'Grel je napisao/la: To govori o tebi kao trekkeru, zapravo i ne može se to reći za tebe jer stavljaš ispred Kirka Archera. To ti se ne može oprostit. ENT-ovac si, to se odmah vidi! Ej moja je stvar koga cu da stavim ispred koga ,a ne tvoja U ostalom cime je Kirk zaslužio da ga stavim ispred Pikarda... Ali okej meni su Archer , Kirk i Pikard na samom vrhu i razlika medju njima je jako mala, da ti to malo bolje blizem pojasnim kao u hriscanstvu otac ,sin i sveti duh...Janeway ,a narocito Sisko su 10.000 milja pod morem ispod Je l' si skapirao? 
| sri 10 lis, 2012 4:32 pm |
|
 |
|