| Autor/ica |
Poruka |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
 Re: ENT (ni)je Trek?
Zato što ti tvrdiš da nije.
_________________ It is smaller on the outside!
|
| sub 21 tra, 2012 3:04 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
E i ja kažem, isto da je ENT Trek i tko kaže da nije on probokator i boli me kara
ENT he Trek ENT je Trek ENT je Trek
Bio i bit će, forevert & ever
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sub 21 tra, 2012 11:44 am |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Mimi Sky je napisao/la: Zato što ti tvrdiš da nije. Ne vjerujem da je samo zato. Očito im je toliko stalno da se naziva Trekom jer nam sam spomen da je Ent Trek i da je Bakula najbolji kapetan i da je car svemira, Boboslav svr*ava. A ovi što ga podržavaju, ha sretno im bilo u tome. Neće me uvjerit u suprotno. Da se razumijemo, ja ne kanim nikoga uvjeriti drugačije nego samo iznosim svoje mišljenje. A to ako nekoga toliko smeta, šta mu ja mogu. Pomirio sam se s tim da svatko može razmišljat na ovaj ili onaj način. Isto to pravo zadržavam za sebe. Nije mi i neće mi bit u interesu pisat nikakve više disertacije i kako god se zvalo to pobijanje nečijeg mišljenja. Za mene Ent ne može i neće nikada biti Trek. Mislim da sam bio i više nego jasan zašto je tako, u svojim prethodnim postovima.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sub 21 tra, 2012 12:48 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 17 sij, 2012 10:34 pm Postovi: 953 Lokacija: Winterpyke Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: ENT pobedjuje TNG al' za dlaku,pm odlucivali :) Koje si vrste?: Romulan
|
T'Grel je napisao/la: Tvrdi ti samo tu jednu te jednu mantru: "Ent je Trek, Ent je Trek..." Ali to meni ništa ne znači jer za mene Ent nije, ne može i nikada neće biti Trek. Vidim da nisi neki teoretičar Treka. Da jesi, ne bi na taj način definirao Trek svemir i općenito pojam Treka. I nisi mi odgovorio na pitanje: T'Grel je napisao/la: Svima vama Ent-ovcima je jako važno da je Ent Trek. A zašto vam je to toliko važno kad ste i sami rekli da krši kanon, itd.?
Zašto inzistirate toliko na tome da Ent mora biti Trek? Ja nisam teroreticar treka vec samo govorim onako kako jeste jer ne moze se nesto pojavljaivati u drugim serijama,filmovima itd jer su to autorska prava. Ne mogu se Klingonci pojavjivati recimo u Stargate-u ili bilo kojoj drugoj SF seriji..mislim moze ali mora prvo da se plati sa debelim parama A ti sto si nedokazan i ne zelis nista da prihvatis sta ti ljudi govore to je tvoj problem Na pitanje cu da ti dam jednostavan odgovor: Zato sto je ENT Trek koliko i TNG,DS9,VOY i TOS Znas Trek nije samo ono sto govori TOS jer je on postao odavno prevazidjen i novi serijali su ga bukvalno pregazali i jos vise prosirli pojam i pricu Star Trek-a  Uzgred samo ti i dalje tvrdi da je Zemlja ravna ploca i nama bice jos vise zabavno na ovu temu sa tobom 
| sub 21 tra, 2012 1:58 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Ne vidim samo tko je više nedokazan.
Znam jako dobro zašto je vama Ent-ovcima važno da Ent nosi pridjev Star Trek: jer ga želite progurat uz bok Trek uspješnicama kao što su TNG, DS9 i VOY (namjerno sam isključio TOS jer je to početak i kao što rekoh, ne može se o njemu govorit kao o ostalim Trek serijalima jer je bio smanjen budžet i zainteresiranost gledateljstva. I to vas jednostavno boli. Boli vas istina da je Ent neuspješan pa želite pošto-poto ga svrstati među "četvoricu veličanstvenih". Da je uspješan tj. da je bio uspješan ne bi ga ukinuli nakon 4. sezone. To dovoljno govori o tome koliko je Ent važan za početak Federacije i bla, bla...
Zašto vama Ent-ovcima (kao što već vidiš, a novi si ovdje na forumu, namjerno upotrebljavam "Ent-ovci" jer ih ne smatram istinskim trekkerima) ne paše što su se Deanna i Riker pojavili u posljednjoj epizodi Enta? Zašto? Ako smatrate da je Ent Trek?
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sub 21 tra, 2012 3:34 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 17 sij, 2012 10:34 pm Postovi: 953 Lokacija: Winterpyke Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: ENT pobedjuje TNG al' za dlaku,pm odlucivali :) Koje si vrste?: Romulan
|
ENT IMA 4 ZLATNE EPIZODE ZA RAZLIKU OD POJEDINIH SERIJLA KOJE IMAJU 7...a....da se covek pola sezone smori kao car Bolje 4 fenomalne nego 7 gde samo 4 valjaju Toliko o uspesnosti ENT-a! Ja sam ti vec rekao da je meni cak i drago sto se pojavljuje Dijana i Rajker  ,a i na kraju ENT je ispao prica unutar TNG-a (kao sto imas u mnogim knjigama kad jedan lik prica sta je bilo ranije a i to imas i u mnogim serijama tacnije u pojedinim epizodama) tako da nije bilo vracanje vreme nazad...trek je isao napred a ti ni to nisi primetio Dovoljan razlog zasto je ENT trek..ako ENT nije trek nije ni TNG..jer bez ENT-a nebi ni postajao..a ako nema TNG-a nema ni VOY-e i DS9-e A to je ono sto vas koji ENT ne smatrate trekom najvise boli! Koju cetvoicu velicanstenih?  (Jel mislis na Fantastic 4?  )  Znaci mi svo svi ENT-ovci koji smatramo da je ENT trek 
| sub 21 tra, 2012 7:08 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
_Oz je napisao/la: Miki je napisao/la: Btw. TGrel, gdje je ta tvoja famozna dizertacija na tu temu već jednom? Pobogu, pa odavno ju je postao. viewtopic.php?p=208277#p208277Majke ti, pa čak si ju i komentirao.  Zaboravio sam na to aaah. Al to nije dizertacija.  To je samo numeriranje TGrelovih blablatrućanja koje rotira u ovih 60ak stranica od kojih se pola duplicira da ispadne kao da ih ima više.
|
| sub 21 tra, 2012 8:39 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
T'Grel je napisao/la: Očito im je toliko stalno da se naziva Trekom jer nam sam spomen da je Ent Trek i da je Bakula najbolji kapetan i da je car svemira, Boboslav svr*ava.
...ma mamati svr*ava kad Archera vidi... ...možda zato ne voliš Ent... :p Miki je napisao/la: To je samo numeriranje TGrelovih blablatrućanja koje rotira u ovih 60ak stranica od kojih se pola duplicira da ispadne kao da ih ima više. ...heheheheheh genijalno...  T'Grel je napisao/la: I to vas jednostavno boli. Boli vas istina da je Ent neuspješan pa želite pošto-poto ga svrstati među "četvoricu veličanstvenih". Da je uspješan tj. da je bio uspješan ne bi ga ukinuli nakon 4. sezone. To dovoljno govori o tome koliko je Ent važan za početak Federacije i bla, bla...
...koji si ti smijeh... komentiraš uspješnost/neuspješnost serijala kojeg nisi gledao...  LOL EPIC!!  ...ajde razumio bi da si gledao pa si stvorio neku suvislo mišljenje... a ovako je samo mišljenje da bi imao mišljene, te bi mogao nasmijavati sve svojim nelogičnim komentarima... ...no dobro... netko mora biti...  @Norexan - genijalan si 
| sub 21 tra, 2012 11:14 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Mr.bobo je napisao/la: T'Grel je napisao/la: Očito im je toliko stalno da se naziva Trekom jer nam sam spomen da je Ent Trek i da je Bakula najbolji kapetan i da je car svemira, Boboslav svr*ava.
...ma mamati svr*ava kad Archera vidi... ...možda zato ne voliš Ent... :p Kao prvo: moju mamu ne spominji, jel ti jasno? A kao drugo: pa to i vrapci na granama znaju da svr*avaš na Archera jer si imao avatare o njemu u pink boji i neke tamo gluposti vezane za njega. A očito ti je i soba obljepljena njegovim nagim plakatima. Toliko o tome... Moji nelogični komentari da Ent nije Trek? Svašta. Ajd pitaj neke starije trekkere. Starije u smislu da su baš stariji (40-50 g.) kao npr. našu Melitu koja je bila prva predsjednica naše udruge pa ćeš vidjet šta će ti reć za Ent. Ipak ima ljudi koji su pametniji, obrazovaniji i stariji o tebe i koji znaju puno više o Treku. A ti da si pametan, kao što nisi, onda ne bi non-stop slinio nad tim Entom nego bi pogledao pravi Trek i vidio šta je zapravo prava Trek serija, a ne žabokrečina od nekog Strijelca i njegove podmornice. Uvjeren sam u to da nisi pogledao istinski, pravi Trek i ne znaš dalje od nosa tj. od tog Enta.
|
| sub 21 tra, 2012 11:52 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
| ned 22 tra, 2012 11:23 am |
|
 |
|
Ensign
Pridružen/a: pet 12 vel, 2010 4:49 pm Postovi: 82 Lokacija: USS Prometheus Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Koje si vrste?: EMH
|
Logično je zaključiti da bi civiliziraniji ton rasprave doprinio istoj. 
| ned 22 tra, 2012 11:41 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
| ned 22 tra, 2012 11:44 am |
|
 |
|
Ensign
Pridružen/a: pet 12 vel, 2010 4:49 pm Postovi: 82 Lokacija: USS Prometheus Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Koje si vrste?: EMH
|
Ozbiljno očekuješ da čitam 68 stranica topica? 
| ned 22 tra, 2012 11:45 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
EMH Mark II je napisao/la: Ozbiljno očekuješ da čitam 68 stranica topica?  ...da, znam... teško ja nači jednu...
| ned 22 tra, 2012 11:45 am |
|
 |
|
Ensign
|
Nisam to htio reći, uostalom, ni tvoj ton nije ništa bolji.
Osobno smatram da je ENT trek. Slabiji od ostalih? Možda. Ali ima svojih trenutaka i nekoliko lajkabl likova, tako da sam ga s guštom pogledao.
I da, ja imam skoro 40 i ne mislim da su godine argument da je netko pametniji.
| ned 22 tra, 2012 11:52 am |
|
 |
|