Sada je: sri 19 kol, 2026 9:02 am.

Započni novu temu Odgovori  [ 1237 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71 ... 83  Sljedeća
 ENT (ni)je Trek? 

Da li smatrate Star Trek:Enterprise Trekom?
Da 78%  78%  [ 43 ]
Ne 22%  22%  [ 12 ]
Ukupno glasova : 55

ENT (ni)je Trek? 
Autor/ica Poruka
Fire and Blood

Opis Stanja: jet lagno....
Koje si vrste?: Time Lord
Post Re: ENT (ni)je Trek?
Zato što ti tvrdiš da nije.

sub 21 tra, 2012 3:04 am
Overlord
Overlord

Spol: Muški
Naj Serija: DS9
Naj Film: First Contact
Opis Stanja: Future planning and having fun
Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
E i ja kažem, isto da je ENT Trek i tko kaže da nije on probokator i boli me kara :P :P :P

ENT he Trek
ENT je Trek
ENT je Trek

Bio i bit će, forevert & ever :mrgreen:

slika

ST battles audio/video tribute!

sub 21 tra, 2012 11:44 am
Profil YIM Web stranica
Historiotrekolog
Historiotrekolog

Naj Serija: TNG
Naj Film: ST: IV
Koje si vrste?: Vulcan
Mimi Sky je napisao/la:
Zato što ti tvrdiš da nije.

Ne vjerujem da je samo zato. Očito im je toliko stalno da se naziva Trekom jer nam sam spomen da je Ent Trek i da je Bakula najbolji kapetan i da je car svemira, Boboslav svr*ava.
A ovi što ga podržavaju, ha sretno im bilo u tome. Neće me uvjerit u suprotno. Da se razumijemo, ja ne kanim nikoga uvjeriti drugačije nego samo iznosim svoje mišljenje. A to ako nekoga toliko smeta, šta mu ja mogu. Pomirio sam se s tim da svatko može razmišljat na ovaj ili onaj način. Isto to pravo zadržavam za sebe.
Nije mi i neće mi bit u interesu pisat nikakve više disertacije i kako god se zvalo to pobijanje nečijeg mišljenja.

Za mene Ent ne može i neće nikada biti Trek. Mislim da sam bio i više nego jasan zašto je tako, u svojim prethodnim postovima.

sub 21 tra, 2012 12:48 pm
Profil Web stranica
Admiral
Admiral

Naj Serija: ENT
Opis Stanja: ENT pobedjuje TNG al' za dlaku,pm odlucivali :)
Koje si vrste?: Romulan
T'Grel je napisao/la:
Tvrdi ti samo tu jednu te jednu mantru: "Ent je Trek, Ent je Trek..." Ali to meni ništa ne znači jer za mene Ent nije, ne može i nikada neće biti Trek.

Vidim da nisi neki teoretičar Treka. Da jesi, ne bi na taj način definirao Trek svemir i općenito pojam Treka.

I nisi mi odgovorio na pitanje:
T'Grel je napisao/la:
Svima vama Ent-ovcima je jako važno da je Ent Trek. A zašto vam je to toliko važno kad ste i sami rekli da krši kanon, itd.?

Zašto inzistirate toliko na tome da Ent mora biti Trek?

Ja nisam teroreticar treka vec samo govorim onako kako jeste jer ne moze se nesto pojavljaivati u drugim serijama,filmovima itd jer su to autorska prava. Ne mogu se Klingonci pojavjivati recimo u Stargate-u ili bilo kojoj drugoj SF seriji..mislim moze ali mora prvo da se plati sa debelim parama

:mrgreen:

A ti sto si nedokazan i ne zelis nista da prihvatis sta ti ljudi govore to je tvoj problem :beee:

Na pitanje cu da ti dam jednostavan odgovor:
Zato sto je ENT Trek koliko i TNG,DS9,VOY i TOS :hallo:
Znas Trek nije samo ono sto govori TOS jer je on postao odavno prevazidjen i novi serijali su ga bukvalno pregazali i jos vise prosirli pojam i pricu Star Trek-a :zaljubljen:

Uzgred samo ti i dalje tvrdi da je Zemlja ravna ploca i nama bice jos vise zabavno na ovu temu sa tobom :lolsmjeh: :lolsmjeh: :lolsmjeh:

sub 21 tra, 2012 1:58 pm
Historiotrekolog
Historiotrekolog

Ne vidim samo tko je više nedokazan.

Znam jako dobro zašto je vama Ent-ovcima važno da Ent nosi pridjev Star Trek: jer ga želite progurat uz bok Trek uspješnicama kao što su TNG, DS9 i VOY (namjerno sam isključio TOS jer je to početak i kao što rekoh, ne može se o njemu govorit kao o ostalim Trek serijalima jer je bio smanjen budžet i zainteresiranost gledateljstva.
I to vas jednostavno boli. Boli vas istina da je Ent neuspješan pa želite pošto-poto ga svrstati među "četvoricu veličanstvenih". Da je uspješan tj. da je bio uspješan ne bi ga ukinuli nakon 4. sezone. To dovoljno govori o tome koliko je Ent važan za početak Federacije i bla, bla...

Zašto vama Ent-ovcima (kao što već vidiš, a novi si ovdje na forumu, namjerno upotrebljavam "Ent-ovci" jer ih ne smatram istinskim trekkerima) ne paše što su se Deanna i Riker pojavili u posljednjoj epizodi Enta? Zašto? Ako smatrate da je Ent Trek?

sub 21 tra, 2012 3:34 pm
Profil Web stranica
Admiral
Admiral

Opis Stanja: ENT pobedjuje TNG al' za dlaku,pm odlucivali :)
Koje si vrste?: Romulan
ENT IMA 4 ZLATNE EPIZODE ZA RAZLIKU OD POJEDINIH SERIJLA KOJE IMAJU 7...a....da se covek pola sezone smori kao car :whatever:
Bolje 4 fenomalne nego 7 gde samo 4 valjaju :thumbs2:
Toliko o uspesnosti ENT-a! :mrgreen:

Ja sam ti vec rekao da je meni cak i drago sto se pojavljuje Dijana i Rajker :sesir2: ,a i na kraju ENT je ispao prica unutar TNG-a (kao sto imas u mnogim knjigama kad jedan lik prica sta je bilo ranije a i to imas i u mnogim serijama tacnije u pojedinim epizodama) tako da nije bilo vracanje vreme nazad...trek je isao napred a ti ni to nisi primetio :mrgreen:
Dovoljan razlog zasto je ENT trek..ako ENT nije trek nije ni TNG..jer bez ENT-a nebi ni postajao..a ako nema TNG-a nema ni VOY-e i DS9-e :naughty: :naughty:

A to je ono sto vas koji ENT ne smatrate trekom najvise boli! :sesir2:

Koju cetvoicu velicanstenih? :lolsmjeh: :lolsmjeh:
(Jel mislis na Fantastic 4? :zbunj: )
slika
Znaci mi svo svi ENT-ovci koji smatramo da je ENT trek :lolsmjeh: :lolsmjeh:

sub 21 tra, 2012 7:08 pm
MINDFVCK

Koje si vrste?: Sprdator
_Oz je napisao/la:
Miki je napisao/la:
Btw. TGrel, gdje je ta tvoja famozna dizertacija na tu temu već jednom?

Pobogu, pa odavno ju je postao. :o

viewtopic.php?p=208277#p208277

Majke ti, pa čak si ju i komentirao. :lolsmjeh:

Zaboravio sam na to aaah. :oops:
Al to nije dizertacija. :lolsmjeh: To je samo numeriranje TGrelovih blablatrućanja koje rotira u ovih 60ak stranica od kojih se pola duplicira da ispadne kao da ih ima više.

sub 21 tra, 2012 8:39 pm
Egzobiolog
Egzobiolog

Naj Film: Insurrection
Opis Stanja: Always positive
Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
T'Grel je napisao/la:
Očito im je toliko stalno da se naziva Trekom jer nam sam spomen da je Ent Trek i da je Bakula najbolji kapetan i da je car svemira, Boboslav svr*ava.

...ma mamati svr*ava kad Archera vidi... :evil:
...možda zato ne voliš Ent... :p

Miki je napisao/la:
To je samo numeriranje TGrelovih blablatrućanja koje rotira u ovih 60ak stranica od kojih se pola duplicira da ispadne kao da ih ima više.

...heheheheheh genijalno... :lolsmjeh: ;)

T'Grel je napisao/la:
I to vas jednostavno boli. Boli vas istina da je Ent neuspješan pa želite pošto-poto ga svrstati među "četvoricu veličanstvenih". Da je uspješan tj. da je bio uspješan ne bi ga ukinuli nakon 4. sezone. To dovoljno govori o tome koliko je Ent važan za početak Federacije i bla, bla...

...koji si ti smijeh... komentiraš uspješnost/neuspješnost serijala kojeg nisi gledao... :wtf: LOL EPIC!! :thumbs3: ...ajde razumio bi da si gledao pa si stvorio neku suvislo mišljenje... a ovako je samo mišljenje da bi imao mišljene, te bi mogao nasmijavati sve svojim nelogičnim komentarima...

...no dobro... netko mora biti... slika

@Norexan - genijalan si ;) :hail:

sub 21 tra, 2012 11:14 pm
Profil ICQ Web stranica
Historiotrekolog
Historiotrekolog

Mr.bobo je napisao/la:
T'Grel je napisao/la:
Očito im je toliko stalno da se naziva Trekom jer nam sam spomen da je Ent Trek i da je Bakula najbolji kapetan i da je car svemira, Boboslav svr*ava.

...ma mamati svr*ava kad Archera vidi... :evil:
...možda zato ne voliš Ent... :p

Kao prvo: moju mamu ne spominji, jel ti jasno?

A kao drugo: pa to i vrapci na granama znaju da svr*avaš na Archera jer si imao avatare o njemu u pink boji i neke tamo gluposti vezane za njega. A očito ti je i soba obljepljena njegovim nagim plakatima. Toliko o tome...

Moji nelogični komentari da Ent nije Trek? Svašta. Ajd pitaj neke starije trekkere. Starije u smislu da su baš stariji (40-50 g.) kao npr. našu Melitu koja je bila prva predsjednica naše udruge pa ćeš vidjet šta će ti reć za Ent. Ipak ima ljudi koji su pametniji, obrazovaniji i stariji o tebe i koji znaju puno više o Treku. A ti da si pametan, kao što nisi, onda ne bi non-stop slinio nad tim Entom nego bi pogledao pravi Trek i vidio šta je zapravo prava Trek serija, a ne žabokrečina od nekog Strijelca i njegove podmornice.
Uvjeren sam u to da nisi pogledao istinski, pravi Trek i ne znaš dalje od nosa tj. od tog Enta.

sub 21 tra, 2012 11:52 pm
Profil Web stranica
Egzobiolog
Egzobiolog

T'Grel je napisao/la:
pa to i vrapci na granama znaju da svr*avaš na Archera jer si imao avatare o njemu u pink boji i neke tamo gluposti vezane za njega.

...jednako tako vrapci na grani znaju da: este humbre es mas estupido ! :joj: ...po tvojoj mutavoj teoriji ako ja stavim nekog na avatar znaći da me sexualno privlači... lo estupido que puede ser?? :joj:
T'Grel je napisao/la:
A očito ti je i soba obljepljena njegovim nagim plakatima. Toliko o tome...

Očito je sa si ti glup... jednako kao i sve tvoje tvrdnje u ovoj temi koje su proizašle iz čistog nagađanja i špekulacija koje ti na veoma čudan način interpretiraš i tumačiš... a prema reakcijama ostalih forumaša možeš zaključiti kakv dojam ostavljaš... ;)

T'Grel je napisao/la:
Moji nelogični komentari da Ent nije Trek? Svašta. Ajd pitaj neke starije trekkere. Starije u smislu da su baš stariji (40-50 g.) kao npr. našu Melitu koja je bila prva predsjednica naše udruge pa ćeš vidjet šta će ti reć za Ent. Ipak ima ljudi koji su pametniji, obrazovaniji i stariji o tebe i koji znaju puno više o Treku. A ti da si pametan, kao što nisi, onda ne bi non-stop slinio nad tim Entom nego bi pogledao pravi Trek i vidio šta je zapravo prava Trek serija, a ne žabokrečina od nekog Strijelca i njegove podmornice.
Uvjeren sam u to da nisi pogledao istinski, pravi Trek i ne znaš dalje od nosa tj. od tog Enta.

Ti si toliko glup da ja ne mogu vjerovati s kim raspravljam... djeca u osnovnij školi imaju suvislije komentare od tebe... jadno... :joj:
U nedostatku argumenata piozivaš se na neke osobne stavke pojednica s kojim raspravljaš... mislim to je očiti znak tvoje maloumnosti te želje da se dokažeš kao u boljem svjetlu nego što zapravo jesi, te zataškavaš očite činjenice koje tebi ne idu u prilog...
Melita vjerojatno ima svoj stav o Entu i uvjeren sam 100x jače argumente od tebe. :roll:
LOL tvoje izjave su toliko šokantni immature da me ostavljaju gotovo bez texta... pa zar ne postoje od svih nas stariji ljudi koji znaju više o treku, npr. oni koji su ga i stvarali na primjer? Hello, :eureka: ima koga unutra?

A svoje znanje o treku možeš pokazat u raznim kvizovima...koje udruga organizira... no međutim iz razloga da ne pokažeš KOLIKO MALO zapravo znaš o ttreku NE ŽELIŠ SUDJELOVAT NI U JEDNOM! Mislim da to dovoljno govori o tvojoj 'stručnosti' i nekopetentnosti u raspravama... A kada smo igrali TNG igru u udruzi ostao sam zapanjen kako nemaš pojima... :joj: a tu se preseravaš cijelo vrjeme... :roll:

Žabokrečina ti je kada doma... ;) (ili tuš kabina) :roll: :roll: whatever... :roll:

Za razliku od tebe ja sam pogledao cijeli trek... tako da mogu baratati činjenicama iz onog što sam pogledao... moželi se to i za tebe reći... ?
OF COURSE NOT! Moron!

ned 22 tra, 2012 11:23 am
Profil ICQ Web stranica
Ensign
Ensign

Naj Serija: VOY
Koje si vrste?: EMH
Logično je zaključiti da bi civiliziraniji ton rasprave doprinio istoj. :vulcan:

ned 22 tra, 2012 11:41 am
Egzobiolog
Egzobiolog

EMH Mark II je napisao/la:
Logično je zaključiti da bi civiliziraniji ton rasprave doprinio istoj. :vulcan:

Kad mi podvućeš koje su njegove rečenice ''logične i civilizirane'' ;)
Njegovi argumenti su osobni napad na mene... #-o ](*,)

ned 22 tra, 2012 11:44 am
Profil ICQ Web stranica
Ensign
Ensign

Ozbiljno očekuješ da čitam 68 stranica topica? :mrgreen:

ned 22 tra, 2012 11:45 am
Egzobiolog
Egzobiolog

EMH Mark II je napisao/la:
Ozbiljno očekuješ da čitam 68 stranica topica? :mrgreen:

...da, znam... teško ja nači jednu... :mrgreen:

ned 22 tra, 2012 11:45 am
Profil ICQ Web stranica
Ensign
Ensign

Nisam to htio reći, uostalom, ni tvoj ton nije ništa bolji.

Osobno smatram da je ENT trek. Slabiji od ostalih? Možda. Ali ima svojih trenutaka i nekoliko lajkabl likova, tako da sam ga s guštom pogledao.

I da, ja imam skoro 40 i ne mislim da su godine argument da je netko pametniji.

ned 22 tra, 2012 11:52 am
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1237 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71 ... 83  Sljedeća

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: