|
|
Registracija • Chat • ČPP
• Pretražnik • Prijava |
|
Sada je: sri 29 srp, 2026 4:12 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
|
Stranica: 1/1.
|
[ 5 post(ov)a ] |
|
Star Trek sinkronizacija?
| Autor/ica |
Poruka |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
 Star Trek sinkronizacija?
Tu sikronizaciju s Archerom sam gledao najmanje prije dvije godine... i baš bi volio ponovo to pogledat, ali ne mogu nigdje pronaći. Da vam pomognem na početku piše ovako: "Ova epizoda sadrži djelove rasizama, naturalizama, idiotizama i ostale izma.", tako nekako piše na početku. Osim toga sječam se da u toj sikronizaciji love rasu "drekara".
Ako itko zna na ovo što mislim molio bih da stavi neki link gdje bi to mogao pogledat, bio bih zahvalan.
Za kraj, ako je potrebno ispričavam se moderatorima što sam ovo pitao preko teme ali bi stvarno volio ponovo pogledat tu parodiju.
| čet 24 srp, 2008 6:33 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
 Re: Star Trek sikronizacija?
To ti je radila ekipa iz naše Udruge, mislim da to možeš pronaći na stranici udruge. LINK
| čet 24 srp, 2008 6:44 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Da našao sam to ali neće pokrenut... piše da je broken link. 
| čet 24 srp, 2008 6:58 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 05 ruj, 2009 10:29 pm Postovi: 1419 Opis Stanja: Oprosti mi Boze jer sam Dalmatinac
|
Gleda sam to ima vec dosta vrimena proslo. Nisan zna da ste to vi radili. Svaka cast, odlicno je. 
_________________ How peaceful life would be without love, Adso. How safe, how tranquil... and how dull.
|
| čet 10 ruj, 2009 11:16 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
To i bobo su najsavršenije sinkronizacije za koje ja znam.
_________________ MAKE LOVE, NOT SPAM!
|
| čet 10 ruj, 2009 11:19 pm |
|
 |
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 5 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|