| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
 USS CROATIA na Sferakonu 2006!
Evo dolazi nam i Sferakon. Koliko sam ćuo radi se o spuštanju cijene za skupni dolazak sa 90kn na 50kn. Tko želi upast po spuštenoj cjeni molimo da se javi u udrugu! 
| pet 07 tra, 2006 10:49 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
 pa kaj nije skupni dolazak trebao bit 70kn a ne 90?
ps. misliš da ima takvih koji ne žele upast po spuštenoj cijeni? 
_________________ njanjanja
|
| pet 07 tra, 2006 11:36 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
je, 70 kn je... do daljnjeg
ali pokusat ce se izmolit da bude jos niza
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pet 07 tra, 2006 11:50 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 11:39 pm Postovi: 1007 Lokacija: stara ružma
|
ajde pricekajte malo s tim vjestima -ja jos nis ne garantiram
u nedjelju ce biti veliki sastanak udruga na kojem ce se raspravljati o stvaranju saveza svih SF&F udruga u zg, a nakon toga cu ja s warserima dogovarat program na sferakonu i onda se u ponedjeljak idemo nac s organizatoricom pa cemo tek vidjet... sve bute doznali u cetvrtak
_________________ "Tko je zreo, brže truli!" To find what you seek in the road of life, the best proverb of all is that which says: "Leave no stone unturned." Have no fear, Batsla is here...
|
| pet 07 tra, 2006 11:52 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
tako je, trekeri bi bar trebali imat smisla za diplomaciju... 
|
| pet 07 tra, 2006 11:53 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
 Maxxx!!!!!!!!
Opa i Mario je tu!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!! :shock:
| pet 07 tra, 2006 11:58 pm |
|
 |
|
Counselor
|
diši, leo, diši 
|
| sub 08 tra, 2006 12:00 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
ma brze sve to treba biti
hoce sve znati sutra, tj. danas
hocu hocu HOCU!!!!!
nema odmora dok traje obnova...
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sub 08 tra, 2006 12:03 am |
|
 |
|
Counselor
|
tak je, u protivnom bojkotiramo sferakon 
|
| sub 08 tra, 2006 12:07 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Evo ljudi obnova je danas bila obnova, monogo toga je obnovljeno, Chaky je sada moderator i na 2 grupe, a Martinis je promoviran u Ambassadora.
Vodstvo je dobilo nove adrese sa @usscroatia.hr domenama, Promenade je promjenjen u FORUM a Guestbook u Images -> gdje ce naravno doci slike sa Istrakona!!!! Jesss samo da jos dobimo taj FTP i na konju smo sto se tice web-a.
Sad bi kao trebalo dignuti Tom'cine update-ice.  Ajde da vidimo sto mi je to covijek poslao....
| sub 08 tra, 2006 12:10 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Lil'Mee je napisao/la: tak je, u protivnom bojkotiramo sferakon 
Tako je moj moto je besplatne karte za sudionike u programu!!!
Ostalima 50 Kn jer su platili clanarinu. 
| sub 08 tra, 2006 12:12 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 9:40 pm Postovi: 1166 Lokacija: Zg
|
 Hoce li na Sferakonu (na nasem standu) biti mjesta za neobav
Hoce li na Sferakonu (na nasem standu) biti mjesta za neobavezne dodatke gadgete koje razvijam / popravljam ali ne mogu garantirati da ce ih biti / ili mene u dovoljnim kolicinama. Ne za prodaju nego samo za zabavu na standu, kao ono prije?  [/img][/i]
_________________ Hvala Daso : “Shvatio sam da čovjek drugoga čovjeka smije gledati s visine samo kada mu pomaže da se pridigne.”
|
| ned 09 tra, 2006 5:19 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|
pa naravno... uvijek ce biti mjesta za gadgete... pa to privlaci ljude opako...
htio bih ove godine i ja probat ufo "vozit"

|
| ned 09 tra, 2006 5:33 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 9:40 pm Postovi: 1166 Lokacija: Zg
|
 UFO vozit
Hm da i ja isto , naime u njega idu male male punjive baterijice , pa ako uspijem nabaviti ili premjestiti npr. iz "tenkica" moguce da budes/mo vozili.
|
| ned 09 tra, 2006 5:41 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|
prvo si nadji avatara... na netu ili na svom kompu
pa odi u gornjem izborniku (plavi ovali) na profile... i na dnu te stranice imas mogucnost dodavanja avatara...
a valjda su tu i ostale fore koje trazis 

|
| ned 09 tra, 2006 5:53 pm |
|
 |
|