| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
 Udruga u emisiji 8 kat!!!
Molim sve forumaše i udrugare zainteresirane za pojavljivanje u emisiji 8 kat da se odmah javite Danijelu na broj. 098859416 ili na udruga@usscroatia.hr(Ne morate nuzno biti u uniformama ako ih nemate) bitno je da se pojavite u što vecem broju. Ovo vam je prilika da se prezentiramo kao udruga na što bolji način jer su rekli da ce nas prikazati po našim uvjetima. Mozete povesti i prijatelje naravno ako vole ST!!!!!
| ned 08 svi, 2011 9:04 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
 Re: Udruga u emisiji 8 kat!!!
Dobili smo guest star-a za emisiju! Naša prva predsjednica ide sa nama na emisiju!!!! Ovo bi moglo biti njeno prvo pojavljivanje nakon Sanja talk show-a i 10 godišnjice udruge!!!!
| ned 08 svi, 2011 11:45 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Lijepo  Već sam se bojao da se nitko neće javiti No bez obzira na to, bilo bi lijepo i da dođe netko od aktivnih članova, samo se pitam tko 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 09 svi, 2011 7:23 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Pošaljite Mašu... 
| uto 10 svi, 2011 8:49 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Ona se ne voli snimati za tv.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| uto 10 svi, 2011 10:18 am |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Treća sreća, e? Nakon zajedničkog Trekijevsko-Warserskog EPIC FAILA na "Sanji" (Bražuljci, Kligorci itd.) i nakon kontroverznih "Najboljih godina" vrijeme je da se Trekiji na telki napokon pokažu u pozitivnom svjetlu. Samo se pitam kako, ako svaki put na telku idu isti ljudi. Jedini kvalitetan nastup naših Trekija koji sam dosad vidio na TV-u je bio u "Na rubu znanosti" kad su Sayock i Mladen Ban govorili o tehnologiji Star Treka (u toj epki se pojavljuje i Miroslav), a sve ostao, hmmm... Nda, mislim da je najbolji recept za jedan pozitivan dojam nastup Daše, Teddee i Maše, po mogućnosti u lagano alkoholiziranom stanju. E, i da za kraj T'Grel otpjeva neku cajku. 
|
| uto 10 svi, 2011 10:44 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Najbolje od svega je sto bi tako jos i ispali normalni! 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| uto 10 svi, 2011 11:54 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
@Oz bilo je još emisija u kojima smo nastupali. Recimo, bilo je riječi o udruzi u Otvorenom (između reportaže o Warhameru i udruzi ljubitelja Eurosonga), pa reportaža sa Magicona kod Čarobnjaka i gomila drugih intervjua na konvencijama od kojih se ističe onaj iz kojeg je izašao slavni quote "Mi NISMO čudaci!" _Oz je napisao/la: Treća sreća, e? Nakon zajedničkog Trekijevsko-Warserskog EPIC FAILA na "Sanji" (Bražuljci, Kligorci itd.) Ja baš i nisam stekao dojam da je bio baš epski fail Emisija je mogla biti bolja ali nije baš ispala debakl. A to što se Sanja izbrukala jer nema pojma o SW i ST, to je njezin problem  Vjerujem da će si Danijela i Melita lijepo popričati  Danijela sa 8. kata i Danijela iz Najslabije karike nije isti lik 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 10 svi, 2011 12:30 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Uglavnom snimanje će biti 17.05 u 16:30
Svi ste pozvani pa ako ste zainteresirani slobodno se javite Danijelu, ovdje na forum ili e-mail.
Bilo bi ljepo da se pojavimo u što većem broju. Uniforme su opcionalne ne morate ih nositi ako ne želite, no bilo bi ljepo da ih ponesete ako ih imate!!!!
Cvicek mogli bi i uz one filmice staviti i priloge sa tv-a ako ih imas. Sada se na youtube moze postaviti i duza snimka.
| uto 10 svi, 2011 1:59 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Cvicek je napisao/la: _Oz je napisao/la: Treća sreća, e? Nakon zajedničkog Trekijevsko-Warserskog EPIC FAILA na "Sanji" (Bražuljci, Kligorci itd.) Ja baš i nisam stekao dojam da je bio baš epski fail Emisija je mogla biti bolja ali nije baš ispala debakl. A to što se Sanja izbrukala jer nema pojma o SW i ST, to je njezin problem Da, samo što je Sanja sve to nekako izvrtila da Trekiji i Warseri ispadnu jadni. I fakat su ispali. Nakon emisije je bilo podosta zlobnih komentara od strane nekih gledatelja koji nisu fanovi. Al da se razumijemo, žena je fakat sramotno vodila emisiju. Još uvijek mi je bed kad se sjetim kako je nepotrebno i nisko spustila onom malom koji skuplja SW action figurice. Međutim, meni ponekad više na jetra idu fanvi koji si dozvole da im netko spušta.
|
| uto 10 svi, 2011 8:30 pm |
|
 |
|
bubica
|
Jel bilo već? Oće stavit tko na Youtube?
|
| čet 19 svi, 2011 11:00 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Totalno sam izvan ovog filma...  pliz youtube link...  ili tu ili na pvt
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| čet 19 svi, 2011 11:54 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
Za 2 tjedna tek na telki.
_________________ MAKE LOVE, NOT SPAM!
|
| čet 19 svi, 2011 11:58 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
_Oz je napisao/la: Jel bilo već? Oće stavit tko na Youtube? Nije još, rečeno nam je da će nam javiti oko točnog datuma prikazivanja, moguće je da baš i bude za 2 tjedna  Vjerujem da će netko na vrijeme javiti i u ovaj topic, a niti ne sumnjam da će kasnije završiti na youtubeu ili nekom sličnom video sajtu Danas mi ekipa reče da je na snimanju bilo dobro, tako da se ne očekuje "repriza" onog sa Sanjom 
|
| pet 20 svi, 2011 12:10 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
Ja snimio neki taj 8 kat pod naslovu -strastveni hobisti mislio to ta gdje ste vi sad vidim da tek za dva tjedna ide !
| ned 22 svi, 2011 11:04 pm |
|
 |
|