| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
 Prijedlozi programa za Sferakon 2010
Šaljite mi prijedloge programa za Sferakon, jer opet na vrijeme necu imati sve pa ce sve kasniti. Zato ovaj put požurite vremena je jakooo malo.... 
| pet 02 tra, 2010 5:20 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
 Re: Prijedlozi programa za Sferakon 2010
Hm... da napravim predavanje za Sferakon ili ne? Zapravo imam predavanje koje sam predavao u klubu. Ali ne znam kak ću bit s vremenom.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| ned 04 tra, 2010 1:08 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Ako mislis posalji mi detalje na mail odmah!
| ned 04 tra, 2010 3:52 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Shadowmaster je napisao/la: Ako mislis posalji mi detalje na mail odmah! Kakve detalje? Šta točno trebaš? Naslov predavanja znaš, isto tako i opis koji je tu u programu. Ali ako ti treba moj, jel, životopis, kako da to već nazovem, onda ću napisat mail. Jer znam da negdje uz opis predavanja ide i životopis predavača.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| ned 04 tra, 2010 8:24 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Trebam naslov, kratki sadrzaj predavanja sto imam i malo nesto o tebi kao predavacu... e da i kaj ti treba koje vrijeme, i koja prostorija.
| pon 05 tra, 2010 1:12 am |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Može, to buš sad dobil na mail. A prostoriju ne mogu ja određivat - to oni određuju kad slažu program.
EDIT: Poslano! Tamo piše sve šta treba pisat.
|
| pon 05 tra, 2010 11:39 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Kolega Borovac je to odlicno sastavio, molim druge da učine isto i ugledaju se na njega... 
| pon 05 tra, 2010 2:40 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Shadowmaster je napisao/la: Kolega Borovac je to odlicno sastavio, molim druge da učine isto i ugledaju se na njega...  Hvala, hvala, kolega predsjedniče. S obzirom da već imam iskustva sa sferakonskim predavanjima, nije ni čudo da znam kako to ide. Ovim putem pozivam i ostale članove udruge da pridonesu našem programu za Sferakon.
|
| pon 05 tra, 2010 3:44 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
kad smo vec kod sferakona, kolega predsjednice, imam jedno pitanjce:
kad bi se pauzirala izrada konzola u spanskom, je li moguce do sferakona napraviti cetiri stupa, svaki po dva metra visine nosivosti oko dvije kile?
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pon 05 tra, 2010 3:47 pm |
|
 |
|
Cadet 3rd year
|
kakvi sad stupovi, od cega, kako, za sto ja bi detalje ako moze jer 2m materjala u komadu nemamo
|
| pon 05 tra, 2010 7:48 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
pala mi je jedna ideja na pamet.
to sto nemate u komadu je... nezgodno. pa ipak, ako mozete sloziti nesto da stoji bilo bi korisno.
|
| pon 05 tra, 2010 7:50 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Meni isto nije jasno o kakvim to stupovima pričaš, i za šta bi točno poslužili 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 05 tra, 2010 8:16 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Daj ti to nama nacrtaj i elaboriraj pa cemo vidjeti jel kaj mozemo napraviti inace ako ti treba sator ima ti Cvicek sator u dvoristu... ako ga jos cuva... 
| pon 05 tra, 2010 11:16 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
uuu, to bi moglo biti nadasve korisno! Cvicek, kak izgleda taj sator? (velikicna i tako to...)
|
| pon 05 tra, 2010 11:20 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
SM se šalio... ta grdosija nije baš prenosiva  Imaš šatora vulgaris ("paviljona" 3*3 metra) za nabaviti po cca 100kn 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 05 tra, 2010 11:27 pm |
|
 |
|