| Autor/ica |
Poruka |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
 Sto vam je vaznije
Sto vam je vaznije kao clanovima da dobijete za svojih 50 kn:
A) dobiti fanzine na vrijeme, a iskaznice sto prije
B) dobijati fanzine sa zakasnjenjima koja se racunaju u mjesecima, i isto za iskaznice, no da Udruga ne potrosi ni kune na proizvodnju istih? (pricalo se da se visak novaca potrosi na novi pravi stolni nogomet)
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pon 14 kol, 2006 2:43 pm |
|
 |
|
Mister 47
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 5:38 pm Postovi: 1609 Lokacija: Philadelphia, PA Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: ST: IV
|
Sve za stolni nogomet! 
| pon 14 kol, 2006 4:37 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 9:40 pm Postovi: 1166 Lokacija: Zg
|
 to stolni nogomet , or not to stolni nogomet
Ali nije samo stolni nogomet u pitanju.
Ako se kupi dobar stolni nogomet, onda zamire vecina drugih , tj. 'trek' aktivnosti i jos cemo vise igrati stolni nogomet nego do sada, jer nam je sada sa starim nogometom povremeno dojadilo igrati i boriti se sa njegvim kvirkovima, a novi ce samo letit. (Uz obaveznu galamu , nece se moci nista gledat, ni ista drugo igrati.)
Uz to ja iskaznicu vec imam,
pa nek glasuju noviji clanovi koji je nemaju. 
|
| uto 15 kol, 2006 7:27 am |
|
 |
|
Commander
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 10:21 am Postovi: 333 Lokacija: Zagreb, Sesv. Kraljevec
|
Ja sam očigledno za Fanzine (A)...Stolni nogomet je ipak sporednija stvar u Trek udruzi.
_________________ Pročitajte intervju sa Eugeneom Roddenberryjem ovdje http://www.ufpcroatia.com - Hrvatski Star Trek portal
http://forum.ufpcroatia.com - SciFi forum
|
| uto 15 kol, 2006 11:56 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Ja nisam samo i za stolni nogomet ja sam da se kupi i vBulletin forum ( http://www.vbulletin.com/) to barem nije puno love, a cini mi se da nam je forum prva stvar poslije stolnog nogometa, dobro je da ekipa jos ne place za PS-dvojkom inace bi budzet vec bio radikalno smanjen, no ako postoji netko tko bi nam donirao neke stvari uvijek smo otvoreni za diskusiju. 
| uto 15 kol, 2006 12:34 pm |
|
 |
|
Cadet 3rd year
|
Dragi moji sve je to lijepo ali.... zasto postoji taj ali Prema mojim ne tako malim iskustvima volonterizam funkcionira samo do neke granice. Fanzin je stvar koja bi trebala predstavljati udrugu zar ne? Volonteri ga rade i raditi ce ga, zato sto to zele prema svojim mogucnostima i raspolozivom vremenu. Od njih se ne moze ocekivati da budu tocni jer to rade volonterski i bez financijske potpore. Ako zelimo Fanzin koji izgleda reprezentativno i izlazi na vrijeme treba u njega nesto i uloziti. Znam da udruga nema novaca dakle na tom polju treba nesto mjenjati. 50 kn je smijesna lova za clanarinu(znam studosi je nemaju) to proguta odrzavanje racuna i neki fiktivni troskavi tako da se ostatak izvlaci iz sesira. Pronadjite dobrog menadjera koji ce znati izvuci pare. Pitajte vlasnike tiskara kji su sf poklonici mozda mogu tiskati nesto besplatno. (Meni je za moj casopis uspjelo) Sto se tice stolnog nogometa on nije dio programa udruge i ne spada u prostorije. Tamo se zbog njega samo stvara buka. Ako vam je do takvih igara postoje udruge za to . Usredotocite se na stvari koje su vise vezane uz program. Ako vam treba pomoc vicite probat cu pomoci[color=violet][/color]
|
| uto 15 kol, 2006 3:18 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Nogomet = buka.
Istina ,
ali ja nisam protiv stolnog nogometa,
samo nesmije biti glavna zabava u udruzi.
Ajmo napravit jos neke igre ST izgleda:
Biljar sa ST brodicima umjesto kugli.
Streljana fazerima. (laserima u nedostatku fazera)
Pikado sa omrazenim likom/likovima kao metom.
(ili omrazenom serijom)
itd.
|
| čet 17 kol, 2006 12:12 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
nenadg je napisao/la: Ajmo napravit jos neke igre ST izgleda: Biljar sa ST brodicima umjesto kugli. Streljana fazerima. (laserima u nedostatku fazera) Pikado sa omrazenim likom/likovima kao metom. (ili omrazenom serijom) itd.
oprosti sto sam malo pesimistican, ali cak i da se to nabavi, gdje ces to stavit?
po moim procjenama gore navedeni predmeti dobro bi zakrcili prostorije Udruge cak i u slucaju izbacivanja onih stolova u sredini (to se posebno odnosi na biljar) , a to bi nam onemogucilo svaku malo vecu projekciju ili slicno.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| čet 17 kol, 2006 12:28 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Nisam mislio na pravi originalni ogromni biljar , nego na neku manju nasu izradjevinu kao sto je i stolni nogomet koji imamo.
Bdw. Mogli bi nogomet preokrenuti i na dnu igrati 'biljar' samo treba izmodelirati brodiće i udri nekim stapovima.  ili sl.
Dakle ne kupovati originale , nego samogradnja.
To je dvostruko zabavnije,
jer se neki zabavljaju izradom , a neki igrom.
|
| čet 17 kol, 2006 12:40 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
aha.
to vec i nije losa ideja.
I suport it.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| čet 17 kol, 2006 1:48 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Ant probaj se ti sjetiti kakve igre ili kaj bi volio igrati pa da nekaj smislimo.
Vise ideja = mozda nekaj i bude zabavno. 
|
| čet 17 kol, 2006 3:53 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Kad si već spomenuo okretanje stolnog nogometa, može se izbušit nekoliko rupa kao na karambolu i složit kratke štapove sa oprugama. Tako bi dobili neku "uradi sam" verziju dom-jota.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| pet 18 kol, 2006 11:36 pm |
|
 |
|
Über Trekker
Pridružen/a: čet 22 lip, 2006 11:50 pm Postovi: 3227 Lokacija: Zagreb
|
Jel to udruga zvjezdanih staza ili udruga igraca stolnog nogometa?
Dodatne aktivnosti nesmiju utjecati na produktivnost udruge, postoje prioriteti.
Stolni nogomet jest vazan za socijalizaciju, al za udrugu je vazniji fanzin. Zamisli da na zvjezdanom brodu nakon teskog napada prvo poprave holodek a onda most!
|
| ned 20 kol, 2006 12:18 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Pa ljudima (i alienima) treba odmor od teskog popravljanja (ho ho holodeka)

|
| ned 20 kol, 2006 12:56 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...ok... ipak za opciju a... ...mislim da je to veći prioritet nego beskrajno napucavanje... ...i onako ćemo nogač nabaviti prije lil poslije...
| uto 12 ruj, 2006 11:46 am |
|
 |
|