|
Sada je: pon 03 kol, 2026 6:33 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
|
Stranica: 1/1.
|
[ 8 post(ov)a ] |
|
KOGA LILMI VODI U NEDJELJU?
| Autor/ica |
Poruka |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
 KOGA LILMI VODI U NEDJELJU?
evo tu mi se lijepo popišite..
ja, dolje potpisani, ne znam kako doći do drenovačke, mjesta gdje se sastajemo u nedjelju u svezi glede 40-e obljetnice st-a, te ovim potpisom potvrđujem da ću se tog sudbonosnog dana (10.09.2006., nedjelja) u 19 h naći s lil'mee kod sata na trešnjevačkom placu, te dobrovoljno pristati da me ona odvede tamo. ovo izjavljujem pri punoj svijesti i zdravoj pameti, potpuno ili relativno trijezan.
_________________ njanjanja
|
| pon 04 ruj, 2006 11:41 pm |
|
 |
|
Über Trekker
Pridružen/a: čet 22 lip, 2006 11:50 pm Postovi: 3227 Lokacija: Zagreb
|
Nigdje ne pise dali je lil'mee dozvoljeno da nas za vrijeme migracije maltretira, zlostavlja, psihički, mentalno, ili fizički nanosi bol, opekline, modrice, porezotine ili ubode. Niti pise u koliko cemo sati zavrsiti u drenovačkoj.
Jesmo li sigurni da cemo dobiti adekvatnu lječničku pomoč ukoliko u nasoj blizini udari grom, padne avion, eksplodira nagazna mina, navrat čak noris, padne žak, dodze necija punica, esplodira hidrant, nasrne medvjed (ili neka druga divlja zivotinja), padne komet ili dodzu alieni?
|
| pon 04 ruj, 2006 11:50 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
za prvi dio: ma ne bi ja nikad - što god vam rekli cviček ili mario, ne vjerujte, lažu ljudi!
za drugi dio: zaboravio si bitan dio ...naiđe teddea... :mrgreen:
|
| pon 04 ruj, 2006 11:56 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
 Re: KOGA LILMI VODI U NEDJELJU?
Lil'Mee je napisao/la: zdravoj pameti
meni samo ovog fali. 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| uto 05 ruj, 2006 12:11 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Da li se nakon nalazenja na Tresnjevackom usput ide u nabavku Blood Winea / Romulan Alea / Kanara / Synthehola / Its Grena i slicnih rekvizita u obliznji ducan ili se trebamo opskrbiti prije?
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 05 ruj, 2006 10:29 pm |
|
 |
|
Counselor
|
pa brijem da će neki već donijet svoje..pa ih možemo odvest tamo, a onda oni koji oće nek idu u nabavku.
|
| sri 06 ruj, 2006 12:41 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
U blizini Tresnjevackog je vinarija s vinima iz Visa pa cu ja vjerojatno usput navratiti tamo 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 06 ruj, 2006 1:40 am |
|
 |
|
Counselor
|
dobro, meni nitko nije konkretno rekao dal ga treba vodit ili ne - kad odlučite javite na 091/542-3501 da znam kog treba čekat
|
| ned 10 ruj, 2006 1:56 pm |
|
 |
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 8 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|