Eto da vam prije svega poželim svima Sretan Božić i sretnu NOVU 2010 godinu!!!!!
Dakle Božićna čuda se događaju tako da ne mislite da djed mraz možda i vama ne pokuca na vrata... ove godine djed mraz u uniformi pokucao je našim dragim članovima Danijelu i Mirti te ih razveselio neočekivanim scenarijem. Naime kao što svi znamo naše udružno računalo se pokvarilo, pa je pukim slucajem ponovno došlo kod mene doma na popravak gdje sam ga na svoj trošak popravio... no dugo sam razmišljao da li da ga vratim nazad u udrugu no rekao sam da ionako to sada nema smisla pošto su praznici i večina nas nece ni bit u udruzi do sljedece godine... te postupih ovako...
...potrpah sve u auto... pa iz podruma izvukoh još nešto opreme i gle cuda uspio sam skupiti opreme za 2 kompletna racunala.... ta racunala ce tad kad završit u udruzi, no za njih sam pripremio puno bolji plan...
... prvo nazvah Danijela i pith ga jel je slobodan te sve otpelah do njega... pa do Mirte i vidi cuda i cuda... oba kompa odlicno rade i mozda nam se oboje uskoro prikljuce na ovom forumu...
.... no kako sva čuda počnu tako i završe sljedece godine kada sastanci ponovno započnu računala cemo vratiti nazad u udrugu... gdje ce provesti ostatak svojeg životnog vijeka... a nadamo se da ce do tada Danijel i Mirta skupiti neku lovu za novo računalo koje stalno poželjkuju... no do tada Djed Marz u uniformi podario im je pravo Božićno čudo... da bar okuse malo taj računalni trek svijet...