|
Sada je: pon 27 srp, 2026 6:46 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
 Program za 9. mjesec
Program za Rujan:
Dakle, od ovog mjeseca ponovno počinjemo sa sastancima nedjeljom, uz redovite sastanke četvrtkom.
6. 9. - nedjelja - 20h Opatijski Trg Star Trek Munchkin turnir. - Pokaži svoju mračnu stranu, predaj se poroku u kartama, varaj svoje suigrače, nemilosrdno ih pometi, bezskrupulozno im podmeći nogu i pobjedi u turniru. Pokaži da si munchkin!
10. 9. - četvrtak - 20h Opatijski trg Team building. - Početak team building igre koja će se nastaviti kroz narednih nekoliko mjeseci. Dođite na ovaj sastanak, pridružite se jednom od timova i riješite prvi od zadataka koji će biti postavljeni pred vas. Traži se kreativnost, duhovitost, malo spretnosti i spremnost da se uživite u uloge!
13. 9. - nedjelja - 20h Špansko Projekcija Star Warsa. - Proteklih godinu dana u udruzi smo pogledati sve Star Trek filmove. Sada njihovo mjesto u našim mjesečnim projekcijama preuzima Star Wars saga. Pridružite nam se ove nedjelje kada ćemo početi sa prvim filmom ovog kultnog ciklusa.
17. 9. - četvrtak - 20h Opatijski trg Igra Q continuum - Igra u kojoj suprotstavljeni timovi trekkija pomiču granice logičkog razmišljanja i zdravog razuma u pokušajima da objasne nerazjašnjene pojave u start trek svemiru. Kreativnost, pokazalo se do sada, pravi je put do pobjede u ovom uvijek napetom i zabavnom natjecanju. - Napomena: ovaj četvrtak održati će se i uvod u Star Trek debatu koja po programu dolazi naredni četvrtak. Dakle, svi zainteresirani za debatiranje pozvani su da dođu ovaj četvrtak kako bi bili raspoređeni po timovima, te kako bi vam najavili teme.
20. 9. - nedjelja - 20h Opatijski Trg Radionica bajoranskih naušnica. - Budući su u svom pojavljivanju na Rikonu prošle godine bajoranske naušnice ostvarile značajan uspjeh odlučili smo ih predstaviti i na ovogodišnjem! Ovo je vaša prilika da sudjelujete u njihovoj izradi i naučite kako sami napraviti vaše vlastite bajoranske naušnice.
24. 9. - četvrtak - 20h Opatijski trg Star Trek debata. - Podijeljeni u timove imati ćete priliku debatirati o popularnim pitanjima iz Star Treka. Domišljatost, ali i artikuliranost i logika ovdje će vam pomoći, kao i prethodna priprema te upoznavanje sa temama.
27. 9. - nedjelja - 20h Špansko Star Trek drinking game. - Druži se sa trekkijima i utaži žeđ... za TNGom.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sub 05 ruj, 2009 10:20 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pon 10 tra, 2006 9:00 am Postovi: 581 Lokacija: Zagreb
|
 Re: Program za 9. mjesec
10. 9. četvrtak - 20h Opatijski trg Team building. Or something. Or not. No, really not! But definitely something. Meh... BE THERE!
_________________ - žena u bijeloj kutiji TM Thei'khaiell ssuin hw'aenevha
|
| pon 07 ruj, 2009 10:53 pm |
|
 |
|
Admiral
|
|
| sri 09 ruj, 2009 11:41 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Hm zanimljivo je bilo... Za početak smo igrali kockice, a onda smo oko 9 sati, dok su je malo više ljudi skupilo, počeli sa "team buildingom". Zmachekica nam je podjelila papire gdje smo se morali upisati tko je htio koju rasu (kling., vulkan., bajor., romul., ferengi, i kardas.), i onda smo dobili neke zadatke kaj moramo dogovoriti svaki između svog tima. Hrčkica, Maher i ja smo izabrali klingonce  dok sam se ja dvoumio sa ferengijem  ali za sada tako. Uglavnom dođite na slj. sastanak pa se možete priključiti timu kojem želite...mislim da je tak bilo rečeno btw klingonci 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| pet 11 ruj, 2009 1:49 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Da, i ja sam sam u svom timu Zato jel nitko nije htio bit Kardaš
O Terneče, gdje si sad
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pet 11 ruj, 2009 3:36 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Sov, dođi k nama. 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| pet 11 ruj, 2009 5:00 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Hrčak je napisao/la: Sov, dođi k nama.  može, al ostajem Kardaš
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pet 11 ruj, 2009 5:11 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Dobro 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| pet 11 ruj, 2009 5:47 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Bilo je ... neobično  Prvo dolazak sa preveselim Tgrelom, Dejanirom i Teddeom Zmajček je iznjela neuobičajen koncept tog "Team buildinga" (mislim da bi trebali trekizirati ime  ) Vidjet ćemo kako će to sve skupa završiti... Mjesta za još zainteresiranih ima još puno - javite se sljedeći put za sudjelovanje! Ja sam u romulanskom timu sa Zmajček, Suikijem i Hrcom (new guy  ) Zmajček je predložila da ako vam treba, da se po zahtjevu za svaki tim otvori privatni podforum gdje ćete brainstormati i dogovarati se šta napraviti... pa javite i bit će vam otvoren podforum  Poslije smo igrali ST Munchkin.... Nitko nije pobjedio, odustali smo negdje oko pol jedan ujutro nakon što su otkrivene nepravilnosti u igri (čitaj: varanje  ) Šokiran sam koliko ljudi mogu varati u toj igri... strašno nešto Do sada uopće nisam pratio da li netko vara.... my mistake... sljedeći put mislim da će doći do svađe jer ću preopsesivno pratiti tko šta radi 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pet 11 ruj, 2009 6:43 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Cvicek je napisao/la: Bilo je ... neobično  Prvo dolazak sa preveselim Tgrelom, Dejanirom i Teddeom ...u vidno alkoholiziranom stanju  i onda  - highlight večeri kad si več spomenuo evo da dopunim  Cvicek je napisao/la: odustali smo negdje oko pol jedan ujutro  Cvicek je napisao/la: Ja sam u romulanskom timu sa Zmajček, Suikijem i Hrcom (new guy  ) Hrčkica, Maher, Sov možda  , neprijatelj se grupira znači vrbovali ste novog 
|
| pet 11 ruj, 2009 7:04 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
El Zvonko je napisao/la: Cvicek je napisao/la: Prvo dolazak sa preveselim Tgrelom, Dejanirom i Teddeom ...u vidno alkoholiziranom stanju  i onda  - highlight večeri Joj, nemoj tako javno  ... oni su bili samo malo veseli, dobro raspoloženi, došli su na trenutak razbiti monotoniju igranja kockica 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pet 11 ruj, 2009 7:16 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Cvicek je napisao/la: došli su na trenutak razbiti monotoniju igranja kockica  da istina, zato sam i zgubil drugu 
|
| pet 11 ruj, 2009 7:17 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Joooj, ko da vi nikad niste varali u munchkinu... 
|
| pet 11 ruj, 2009 10:49 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Naravno da nisam!!!
"It's only cheating if you get caught" (Rhade, Andromeda)
|
| sub 12 ruj, 2009 4:21 am |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Cvicek je napisao/la: El Zvonko je napisao/la: Cvicek je napisao/la: Prvo dolazak sa preveselim Tgrelom, Dejanirom i Teddeom ...u vidno alkoholiziranom stanju  i onda  - highlight večeri Joj, nemoj tako javno  ... oni su bili samo malo veseli, dobro raspoloženi, došli su na trenutak razbiti monotoniju igranja kockica  Da, Zvonko, vidiš kako Cviček dobro govori. Mi smo samo bili dobro raspoloženi... pa tko bi nam zbog toga zamjerio? A u čet. nisam ni bio 2 sekunde u udruzi.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sub 12 ruj, 2009 2:28 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|