|
Sada je: pon 27 srp, 2026 9:24 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
 Program za 8. mjesec
Program za Kolovoz:
Dakle, i u osmom mjesecu nastavljamo sa ljetnom shemom, što će reći sastanci samo četvrtkom. I dalje bih molio sve zainteresirane da na sastanak dođu do deset sati.
6. 8. - četvrtak - 20h Opatijski trg Predavanje o funkcioniranju foruma te board gameovi u produžetku. - Cvićek se ponudio da nam kaže par riječi o tehničkom funkcioniranju foruma pa sve zainteresirane pozivam na njegovo kratko predavanje. - A nakon predavanje slijede već tradicionalni board gameovi. Imamo Carcassonne, star trek triviju, munchkin, kockice, a tu je uvijek i Star Trek Munchkin.
13. 8. - četvrtak - 20h Opatijski trg TNG epizoda i kviz. - Pogledajte epizodu The Next Generationa u ugodnom društvu i okušajte se u kvizu vezanom uz epizodu. Neka najpozorniji gledatelj pobijedi.
20. 8. - četvrtak - 20h Opatijski trg Umjesto igre Q continuum, biti će održano board gameanje po želji preliminarni dogovori za Domikon (tko ide, nejde, s kim...)
27. 8. - četvrtak - 20h Opatijski trg Pakiranje stvari i posljednji dogovori za Domikon - Pakiranje štanda, dogovori o putu i slično. Pozivaju se svi zainteresirani za odlazak u Donji Miholjac da dođu do udruge ovog četvrtka kako bi se lakše svi skupa dogovorili oko pojedinosti puta.
28. do 30. 8. - vikend Donji Miholjac DOMIKON - Star Trek i NLO konvencija u svom trećem izdanju.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
Zadnja izmjena: Ant; sub 05 ruj, 2009 10:20 pm; ukupno mijenjano 2 put/a.
Update programa
|
| ned 02 kol, 2009 2:36 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
 Re: Program za 8. mjesec
Postavljeno na web i facebook...
| ned 02 kol, 2009 10:28 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Program stavljen na vrijeme i ovdje i na web i fejs... uopće niste fora... nema se šta za kritizirati već tako dugo Ant je napisao/la: 6. 8. - četvrtak - 20h Opatijski trg Predavanje o funkcioniranju foruma te board gameovi u produžetku. - Cvićek se ponudio da nam kaže par riječi o tehničkom funkcioniranju foruma pa sve zainteresirane pozivam na njegovo kratko predavanje. - A nakon predavanje slijede već tradicionalni board gameovi. Imamo Carcassonne, star trek triviju, munchkin, kockice, a tu je uvijek i Star Trek Munchkin. Glede ovog sutra, zadnjih tjedana i mjeseci ekipa me je često pitala sta se sve može mijenjati/raditi na forumu, kako sve to izgleda, kako funkcionira, šta je šta i sl... pa da vam iz prve ruke demonstriram na "živom" test forumu tako da svatko može i sam isprobati šta ga zanima... Mislio sam to predavanje imati kao "bonus" uz trek program, samo za tih par ljudi koje to zanima... no s obzirom da nema konkretnijih trek planova za sutra, okej je i tako - oni koje to ne zanima mogu boardgameati, a vas par me možete pitati raznorazna pitanja, i pokušat ću na sva odgovoriti... Jedino bih molio da ne postavljate pitanja tipa "šta znači skraćenica PHP ili mySql"  - jer ja sam samouk, i nisam učio ništa teorije, dakle samo praktična pitanja molim  Upravo slažem test forum na http://www.anarhisti.com  , koji možemo i uništiti, a da ne bude nikakav bad Kasnije ću porihtati da svatko tko se registrira može postati admin s 3 klika mišem, i sam isproba, i da usput i sebi odgovorim na pitanje koliko jedan forum može funkcionirati dana (sati? minuta?  ) u uvijetima totalne anarhije, prije nego ga anarhija uništi  Ako imate konkretnih pitanja, javite mi do sutra u 18h, može i na PM, pa da se bolje pripremim na odgovore. Vidimo se...
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 06 kol, 2009 1:13 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
anarhisti.com lOOOLLLLLL  kaj jos neces izmislit....
| čet 06 kol, 2009 11:17 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Cvicek ajd dofuraj VGA kabel da se može spojiti na TV. Pretpostavljam da češ držati prezentaciju sa laptopa.
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| čet 06 kol, 2009 1:58 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Mogu od bilo kuda... najlakše s laptopa jer tamo su mi linkovi i sl. a vga kabel mislim da nemam... Ali nije tak strašno, za tih 2-3 zainteresirana mogu i na laptopu, dok ostali gejmaju  EDIT: Eto, bilo je otprilike kako sam i rekao... Sovereign i Zvonko su bili zainteresirani da saznaju više o tehničkoj strani foruma, a i Shadowmaster je bio u blizini  Ostatak ekipe je igrao uglavnom Uno, ako sam dobro zapamtio (došli su još Maher, redhair, Norma i Brick) Možda nisam imao puno slušatelja, ali mogu upisati da sam (uz razne igre, kvizove, okrugli stol i sl) imao i svoje prvo predavanje u udruzi 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pet 07 kol, 2009 1:03 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Izgleda da sutra ne bude kviz...pa čemo imati okrugli stol...tema...za sada  , no prije okruglog stola pogledamo par filmiča  Oni "slaba srca" nek preskoče filmiče 
|
| sri 12 kol, 2009 10:58 am |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Kakvi filmići? 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| sri 12 kol, 2009 11:25 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
| sri 12 kol, 2009 11:31 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Hrčak je napisao/la: Kakvi filmići?  horor tematika  naravno ak uspijem danas skinut 
|
| sri 12 kol, 2009 11:31 am |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Jedva čekam.
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| sri 12 kol, 2009 11:39 am |
|
 |
|
anarho trekkie
|
El Zvonko je napisao/la: Hrčak je napisao/la: Kakvi filmići?  horor tematika  naravno ak uspijem danas skinut  Filmići nekoga iz udruge? BTW, i ja dolazim.
|
| sri 12 kol, 2009 5:46 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Dođem i ja
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sri 12 kol, 2009 5:52 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
...i ne nisu filmići nekog iz udruge ali su youtube Eh skinulo se i meni radi, sad jel bu u klubu  tehnikalije...  Ovako, sutra počinjemo malo ranije 19:30, imamo dost toga za pogledati počinjemo točno u pola 8 s prvim Tema su ...DUHOVI... Ak nas bude više možemo organizirati parlaonicu, a u svakom slučaju okrugli stol Specijalna napomena @Cvicek i Shadow... sastanak je u pola 8, ne pol 9, 9, pol 10...  jedino ukoliko ste "slabijih živaca" dodjite kasnije ZNAČI POČETAK: @19:30 na Opatijskom Kraj: mjesto i lokacija ??? 
|
| sri 12 kol, 2009 6:45 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Ant je napisao/la: 13. 8. - četvrtak - 20h Opatijski trg TNG epizoda i kviz. - Pogledajte epizodu The Next Generationa u ugodnom društvu i okušajte se u kvizu vezanom uz epizodu. El Zvonko je napisao/la: Tema su ...DUHOVI... TNG epizoda... horror/duhovi tematika Sad ću se iduća 2 sata moliti da to bude "Night Terrors" (horror atmosfera) a ne ona koma "Sub Rosa" (duh Crusheričine babe) 
|
| čet 13 kol, 2009 5:30 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|