| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
 Ljeto u udruzi
Predlažem da se zbog velike vrucine u prostorijama udruge za vrijeme ovih ljetnih dana preselimo u prostore pivnice GRAND SLAM u Vlaškoj gdje možemo biti na otvorenom i unutra ako padne kiša, te da projekcije ostavimo u nedjeljnom terminu kao i do sada, te definirati dane kada sastanaka nece biti jer veliki dio ekipe ide na more na par tjedana. Dakle definirati ljetnu pauzu za klub jer ne znam koliko ce ljudi dolaziti u udrugu kada pocne sezona, no ako se skupi dovoljan broj ljudi Predsjednik ce biti u Zagrebu i odrzavati sastanke. 
| pet 07 srp, 2006 12:03 am |
|
 |
|
Commander
|
Ne!
Ajmo ostati gdje smo sada,a ako bude vruće,uzmemo stolice i odemo u parkić! 
_________________ I Pekar rekoše: Neka bude buhtle!
I buhtle nastadoše.
|
| pet 07 srp, 2006 12:05 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
J.L. pekar je napisao/la: Ajmo ostati gdje smo sada,a ako bude vruće,uzmemo stolice i odemo u parkić! 
slazem se s ovom "vizijom"
i mogu doc sljedeci cetvrtak, tak da bi volio da se taj sastanak odrzi, a nakon toga vjerojatno idem na more (nije 100%).
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pet 07 srp, 2006 1:24 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
i ja sam protiv odlasak u pivnicu... ako bude vruce idemo svi u parkic kod 3 nebodera
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pet 07 srp, 2006 5:18 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
A ako budemo preglasni... 
| pet 07 srp, 2006 9:38 am |
|
 |
|
Commander
|
Shadowmaster je napisao/la: A ako budemo preglasni... 
Ne...ne kod nebodera,možemo otić u parkić pred ulazom u vrtić.
_________________ I Pekar rekoše: Neka bude buhtle!
I buhtle nastadoše.
|
| pet 07 srp, 2006 10:04 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
pa nakon proslotjednog incidenta u parkicu sa teddeom i policajcima... bolje da odemo u neki parkic koji nije full blizu Udruzi 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pet 07 srp, 2006 12:57 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: čet 27 tra, 2006 1:58 am Postovi: 206 Lokacija: Bird of pray....(New model)
|
Da slazem se, sto se moglo i ocekivat.... 
_________________ ..." I am constant as a northern star! "....
http://www.kmt-ts.com
|
| pet 07 srp, 2006 1:09 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Vjerujte mi, nema parkića u čijoj blizini ne živi neka babetina koja samo čeka i najmanji razlog da nazove "92".
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| pet 07 srp, 2006 5:13 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Stovise ima na speed dail vec memoriran 92 tako da nemora utipkavat broj. 
| pet 07 srp, 2006 7:46 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: pet 09 lip, 2006 7:48 pm Postovi: 206 Lokacija: Zagreb, Trešnjevka
|
Ja sam da se osdane tamo gdje jesmo, ali ak se več hoče biti negdje drugdje ima jedan 'parkić' (hmm oču reči div od parka sa livadom) na raskrižju Selske i Zagorske i dobro je izoliran.
Ali o tom bi mogli u nedjelju u udruzi.
E kad sam spomenuo nedeljni sastanak ja bih donio seriu i napravio kviz komu se treba javit za to????
Naravno ako nije zauzeto onda se javljam za Četvrtak (točnije 13.07.2006.)
|
| pet 07 srp, 2006 8:17 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|
predaleko je taj parkic (tj. parketina  )
a sto se tice babetina... pa neka i pozovu 92.... nece biti toliki bad...
ali ako smo glasni u parkicu pored kluba onda nas mogu povezati sa Udrugom te bi mogli izgubiti pristup klupskim prostorijama... a to je malo veci bad

|
| pet 07 srp, 2006 11:57 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Pa, koliko sam čuo, već su vas povezali sa klubom kad je presidente pregovarao sa murjacima i rekao da ste USS.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| sub 08 srp, 2006 1:02 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 11:39 pm Postovi: 1007 Lokacija: stara ružma
|
Jogi6 je napisao/la: ...E kad sam spomenuo nedeljni sastanak ja bih donio seriu i napravio kviz komu se treba javit za to???? Naravno ako nije zauzeto onda se javljam za Četvrtak (točnije 13.07.2006.) samo otvoris temu i to je to  napisi koja epizoda itd... (za strebere koji dolaze pobjedivat...  )
samo ne znam kaj je s nedjeljom -znas ono -finale prvenstva... a jos smo mislili pustit neki sf klasik... (po dogovoru)
ja predlazem da se odlucis za cetvrtak
_________________ "Tko je zreo, brže truli!" To find what you seek in the road of life, the best proverb of all is that which says: "Leave no stone unturned." Have no fear, Batsla is here...
|
| sub 08 srp, 2006 1:04 am |
|
 |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: pet 09 lip, 2006 7:48 pm Postovi: 206 Lokacija: Zagreb, Trešnjevka
|
E pa to nebi bilo fer prema onima koji možda nemaju tu episodu i koja bi bila smisao kviza???
|
| sub 08 srp, 2006 1:45 am |
|
 |
|