| Autor/ica |
Poruka |
|
Captain
Pridružen/a: pon 27 tra, 2009 8:19 pm Postovi: 463 Lokacija: Zemlja-Europa-Hrvatska-Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: I Opis Stanja: Space is cool and so am I
|
 RPG u cetvrtak
Kao što znate, (ili ne znate) u četvrtak vodim prvo predavanje o "službenoj" Star Trek RPG igri. (Navodnici na službenoj jer postoje dvije verzije, ja sam odabrao onu od manje gigabajta  ) Pomoglo bi mi kad bi se što više ljudi informiralo i imalo nekog znanja o mehanici igre, tako da bi zamolio par (ili više  ) ljudi da to skinu i malo mi pomognu. Unaprijed zahvaljujem ljudima koji će se "žrtvovati" (i nagradit ću ih in-game s dodatnim XP-om). Zahvaljujem na pažnji.  Update: tko zeli sudjelovati trebao bi donijeti 2d6 (dvije obične kockice- one sa 6 strana)
| pon 11 svi, 2009 6:59 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
 Re: RPG u cetvrtak
Ma kako ne bi znali, pise nam u programu Joj bas mi je zao sto cu to propustit, nema me u cetvrtak u udruzi...  Ali ok, valjda ce bit jos koji puut nest slicno 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pon 11 svi, 2009 7:02 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
hm nisam siguran da možeš torrent link stavljat tu  Dejanira je napisao/la: Ma kako ne bi znali, pise nam u programu Dodal bum u program "by Asimov" 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| pon 11 svi, 2009 7:02 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pon 27 tra, 2009 8:19 pm Postovi: 463 Lokacija: Zemlja-Europa-Hrvatska-Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: I Opis Stanja: Space is cool and so am I
|
Citat: hm nisam siguran da možeš torrent link stavljat tu
Ok, ali kako da se osiguram da ljudi downlodaju prave upute?
| pon 11 svi, 2009 7:06 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Asimov je napisao/la: Citat: hm nisam siguran da možeš torrent link stavljat tu
Ok, ali kako da se osiguram da ljudi downlodaju prave upute?  pitaj mastere foruma  kolko igra traje? (okvirno) možda bi bilo bolje prebaciti u nedjelju 
|
| pon 11 svi, 2009 7:12 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
ne... ostat će u čet...imas pm zvonko
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| pon 11 svi, 2009 7:26 pm |
|
 |
|
Captain
|
Citat: kolko igra traje? (okvirno) možda bi bilo bolje prebaciti u nedjelju Ovisi: koliko se ljudi užive i koliko ja imam materijala za slozit koherentnu pricu (a imam puno materijala, vjeruj mi  ) Ali, mozda je bolje da ovaj prvi put objasnim samo osnove, jer ima podosta materijala za procitati.
| pon 11 svi, 2009 7:33 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
ok ljudi kak hočete... zanima me ovo i nastojat ću doč ali ne i ostat predugo 
|
| pon 11 svi, 2009 7:44 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 29 ožu, 2009 5:44 pm Postovi: 788 Opis Stanja: Valhall Awaits
|
dodem sigurno,citao sam prije nesto o mushkinu i djeluje cool,sada skidam torrent pa pogledam jos prije 19,ali neznam di iskopat kocke,valjda nece bit problem 
| čet 14 svi, 2009 5:22 pm |
|
 |
|
Captain
|
MAHER je napisao/la: neznam di iskopat kocke,valjda nece bit problem  Nece, nasao sam zalihu i isposudjivao od poznanika. 
| čet 14 svi, 2009 5:34 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Dakle to počinje točno u 19 sati? Možda si trebao to naglasaiti i u ovom topicu?
I BTW, uklanjam torrent u početnom postu jer je zabranjeno stavljati likove na takve sadržaje.
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 14 svi, 2009 5:49 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
DA OD 19h počinje bez brige Cvicek vec smo skinuli 
|
| čet 14 svi, 2009 5:52 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
OK, idem se onda spremiti pa dođem... baš se pitam koliko je ljudi saznalo da se nalazimo već u 19h i koliko će se uopće ljudi pojaviti prije 7:30 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 14 svi, 2009 6:40 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Sakupilo se jučer dost ljudi na kraju i dosta je došlo prije 20:00 
|
| pet 15 svi, 2009 8:32 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...dakle, u koliko sati ste počeli igrati... točno... ??
| pet 15 svi, 2009 11:57 am |
|
 |
|