Sada je: uto 04 kol, 2026 3:25 am.

Započni novu temu Odgovori  [ 20 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća
 17.5. ST Drinking game 
Autor/ica Poruka
anarho trekkie

Spol: Muški
Naj Serija: DS9
Naj Film: ST: IV
Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija
Koje si vrste?: hewmon
Post 17.5. ST Drinking game
I tak... s obzirom da nitko ne komentira sastanke eto budem opet malo ja...

I tako danas smo u Udruzi imali ST drinking game night...

Pohvale onima koji su to dozvolili... jer to pokazuje tu novu generaciju trekkera koji su tako daleko od onih geekova koji samo raspravljaju o treku, a nikad niš ludo ne rade... ta nova generacija koja je zdušno prihvatila novi film... ti novi trekeri koji stalno nešto razbijaju, svade se, psuju, piju, puše, seksaju se, svađaju, luduju... i tak to...

Gledali smo TNG epizodu - "Where Silence Has Lease"

Evo par fotki:
slikaslikaslika

Ja sam dobio Deannu, ... piti kad Deanna nešto radi ili ne radi (npr. par gutljaja pive kad "sjedi na mostu i ništa ne radi" između ostalog ... koja se jedva pojavljivala u toj epizodi, ali taman da tih 20ak gutljaja bude za jedno 2 litre pive... i bolje da nije bilo više jer sam jedini bio s autom... pa ne bi bilo zabavno da me je murija zaustavila...
Poslije smo još kako se vidi na slikama otišli do American Donuta

slikaslika

Offtopic:
Fora je sve to... igraju se raznorazne "igrice" u udruzi... i suuuper ti je ako imaš 20 godina +- dvije-tri ... i veselo sudjeluješ u njima...
I Ant, i Dejanira i Maher i Dašo i drugi uživaju (manje više) u svim tim udružnim igricama... a ja se osječam nekako.... udaljeno, izolirano, prestaro,... nekakav osječaj praznine s malom kapljicom depresije.... sad se i ja (valjda slično kao i Ternek) već neko vrijeme ne osječam u tome svemu kao doma... autsajder... netko tko je tu ali ne sudjeluje aktivno...

I razmišljam si da i ja radije odustanem od svega toga i počnem se više zabavljati sa svojim drugim društvom... jer s njima igram slične igrice... i što je najbitnije - Aktivno sudjelujem u njima :D.... a u udruzi sam se danas osječao kao.... neki komentator... netko tko je tu ali ne sudjeluje... rezervni vozač za uokolo.... :( :( :(
Mogao sam danas otići van s drugom ekipom .... i igrati neke svoje igrice... čini mi se kao da u ovoj pomlađenoj udruzi za mene za sve to više jednostavno nema mjesta... :(

Sad neki novi klinci dolaze...
A sve se teže prave riječi nalaze...
(Parni Valjak - Zastave)

...

pon 18 svi, 2009 3:01 am
Über Trekkie
Über Trekkie

Naj Serija: TNG
Naj Film: First Contact
Opis Stanja: tempus fugit
Koje si vrste?: wtf
Post Re: 17.5. ST Drinking game
Baš mi je žao kaj nisam bio vidio :( kaj je to bilo, ali nije ni meni bilo loše :lol:

@Cvicek...samo ću komentirat na drugi dio posta sa...kaj sam ja prije nekih mjesec-dva govorio :?

pon 18 svi, 2009 9:43 am
Profil ICQ YIM Web stranica
Über Trekkie
Über Trekkie

Cvicek , stari moj :lolsmjeh:

a kaj bi ja rekel,

recimo nisam ni dosao na drinking game ,
jer mi ta igra nije fora. - ne pijem.

Ali mi je zao kaj nisam mogao doci na
star trek Rpg. - to bi volio igrati.

Preporucam ti da dodjes malo tu malo tam , vec kak ko organizira
dogadjaj - igre koje ti vise pasu.
Ili ti organiziraj neku igru koja bude pasala vise tebi i
starijim clanovima. :lolsmjeh: :lolsmjeh: :lolsmjeh: :lolsmjeh:

samo kada mu pomaže da se pridigne.”

pon 18 svi, 2009 10:02 am
dr.med.
dr.med.

Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb
Naj Serija: VOY
Naj Film: ST: XI
Opis Stanja: opis radnje XD
Koje si vrste?: trill
ovako...mislim...... ja mislim da vi ne možete otić iz udruge... jer ste postali previše vezani za nju....kao i mi za vas... to je glupost razmišljat o ovom ili onom...kako je tu mlađa ekipa kojoj je sve to zanimljivo i u čijem se društvu vi ponekad osjećate kao autsajderi...ali to je sve normalno...ali samo morate zapamtiti...da je star trek ono što nas sve povezuje, i ono što nam ne da se raspadnemo.... zato i ima svih dobnih skupina... i zato će se cviček puno bolje nać s ternekom i leom nego s nekim mlađim tipa markom.... i zato ljudi ne smiju odustajat od udruge jer misle da su prestari za nju... udruga predstavlja baš to.... fanove Star Treka kojima ne da da to prestanu biti.... i to je još jedan razlog zašt je udruga važna.... jer drži fanove zajedno..... i drži star trek u njima.... i znam ja a ti cviček pjevaš, a sad neki drugi klinci dolaze( a sad neki drugi trekiji dolaze) i pjesma sama kaže da nije lako isti ostati.... no ja znam tebe.... u toj pjesmi za tebe možda najviše odgovara.... moje zastave uvijek su idte boje.... moje zastave nikad na pola koplja, ljubav se ne predaje....
stoga...cviček kad te uhvate tužne misli, brzo uzmi jednu Kanon tableticu :mrgreen: i pogledaj dvije epizode tng-a i tri tosa, možda jednu-dvi ds9 ili voy, i sjeti se koliko bi ti bio život siromašniji, da nisi upozno sve ove ljude u udruzi, kao što bi bio i moj, i sjeti se samo koliko će ti bit siromašniji, ako odeš i ne upoznaš sve one koji će doć... i ne doživiš s nama novo doba Star Treka.... jer ono dolazi....

a što se tiče terneka, on će se vratit nakon godišnjeg od 10-tak dana....(čitaj mjesec, mjeseec i po) bok ternek :hallo: :hallo:

pon 18 svi, 2009 10:15 am
Profil Web stranica
Über Trekkie
Über Trekkie

Ma sve 5 :thumbs2: , nitko mislim da nije mislio o stvarnom "odlasku iz udruge", makar ne mislim za sebe :wink:
...da sada, ako nam nije društvo naših godina (ako je mlađa ekipa) da se "moramo" povuči
možda samo postati članovi "vulgaris"...doč povremeno kad tko ima vremena u Udrugu vidjet kaj ima i tak...ne za stalno otici kak su neki napravili davno :roll:
p.s. da nema zabune ne najavljujem još svoj odlazak, ovo je samo moje mišljenje :sesir2:

pon 18 svi, 2009 10:35 am
Overlord
Overlord

Opis Stanja: Future planning and having fun
Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
Meni je žao što nisam mogao doć, jer sam bio pretjerano mamuran jučer, a i nisam imao para :( , ali zato sljedeći put sigurno dolazim :thumbs2:

Cvicek je napisao/la:
Offtopic:
Fora je sve to... igraju se raznorazne "igrice" u udruzi... i suuuper ti je ako imaš 20 godina +- dvije-tri ... i veselo sudjeluješ u njima...
I Ant, i Dejanira i Maher i Dašo i drugi uživaju (manje više) u svim tim udružnim igricama... a ja se osječam nekako.... udaljeno, izolirano, prestaro,... nekakav osječaj praznine s malom kapljicom depresije.... sad se i ja (valjda slično kao i Ternek) već neko vrijeme ne osječam u tome svemu kao doma... autsajder... netko tko je tu ali ne sudjeluje aktivno...

I razmišljam si da i ja radije odustanem od svega toga i počnem se više zabavljati sa svojim drugim društvom... jer s njima igram slične igrice... i što je najbitnije - Aktivno sudjelujem u njima :D.... a u udruzi sam se danas osječao kao.... neki komentator... netko tko je tu ali ne sudjeluje... rezervni vozač za uokolo.... :( :( :(
Mogao sam danas otići van s drugom ekipom .... i igrati neke svoje igrice... čini mi se kao da u ovoj pomlađenoj udruzi za mene za sve to više jednostavno nema mjesta... :(

Sad neki novi klinci dolaze...
A sve se teže prave riječi nalaze...
(Parni Valjak - Zastave)

...

Cviček, ja nikako nebi htio da odeš [-X , a vjerujem da i ostali to ne žele. Mislim, meni nije problem uopće to što je netko stariji od mene, jer se svi zezamo, družimo, zabavljamo, izlazimo van i što je najvažnije svi smo fanovi Treka, i dobro smo društvo. Po meni razlike u godinama ne predstavljaju neko ograničenje da se ljudi druže i zabavljaju, a i vi stariji možete nam dat uvijek dobar savjet i pomoći u nečemu što mi sami nebi mogli, a isto tako možemo mi i vama. Ja sam se isto puno puta osjećao kao autsajder, a i vjerojatno ću i dalje, ali nikad nisam imao namjeru otići, a niti ne želim i neću. Zato mislim da ni ti, a ni Ternek nebiste trebali otići [-X , jer ako otiđite vas dvojica, otići će i Leo, a onda polako i ostali i udruga će se raspast :( , što vjerujem da nitko od nas ne želi, a pogotovo ja [-X
Zato ja mislim da bi trebao ostat, i da svi želimo da ostaneš. I svi se možemo jednako dobro zabavljat pa tako i ti :thumbs2:
One for all and all for one!!! - mislim da bi takav stav trebali imat svi :thumbs2:
Što se tiče Terneka, ja nebi htio da otiđe [-X , ali ako se hoće odmorit, može slobodno, ali da se brzo vrati te da bude sve kako je bilo.
Također mislim da nitko nebi trebao otić jer svi volimo :treklove: i trebamo se družit i zabavljat, ići u udrugu i na konvencije, izlete...a ne dopustit da nam neke razlike (npr. razlika u godinama) to oduzmu [-X
Nadam se da ćeš me poslušat Cviček i da ćeš postupit onako kako treba tj. ostat s nama i u udruzi, ako ne zbog ničeg drugog, onda zato što kao i svi mi voliš Trek, a i također se nadam da ti nismo loše društvo, i da ćemo bit još bolje :thumbs2:
I zato te molim, da ostaneš [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o<

slika

ST battles audio/video tribute!

pon 18 svi, 2009 12:05 pm
Profil YIM Web stranica
anarho trekkie

@Zvonko i @Nenadg - ma nije jučer bilo loše, nemam krtika na program ... niti na situaciju... ili kako da to već kažem - treba imati raznovrsne aktivnosti - a jedna od tih kojima se i trekeri u svijetu bave je i ST drinking game.... svidio mi se koncept još kad sam prije 8-9 godina nabasao na to ... ali onda nije bilo Anta da bude za :)
Uglavnom, to je sa službene strane sasvim okej.... da hoću kritizirati kritizirao bi Bundek roštilj ili ona gogađanja prije koji mjesec...

Moj komentar se više odnosio na mene i na hm... sinočnju situaciju,... i situaciju zadnjih dana/tjedana al rekao sam da neću te detalje tipkat...
Jednostavno sam u jednom trenutku zastao i skužio situaciju da sam tamo među njima autsajder.... za te međuljudske igrice... volim ja komentirati, ali ne volim biti samo promatrač... a činilo mi se je kao da je drinking game bio samo povod za neke druge stvari...
A i ne odnosi se samo na jučer, nego i za neke stvari odprije... recimo ono u petak navečer me je baš razočaralo (povratak doma)...
Eh... glupo je pokušati nešto objasniti a opet ne spominjat detalje tak da odustajem...

I btw, @Dašo i @Sovereign - ne mislim otići iz udruge, ali možda neću ići na udružne aktivnosti baš svaki četvrtak, petak i nedjelju... ako ću tada imati alternativu...
A konvencije mi ne dirajte, na njih mislim ići i kad ću imati 50 godina :)

Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.

slika

pon 18 svi, 2009 3:20 pm
Defender of Earth

Naj Serija: ENT
Opis Stanja: Ponfo miran
Koje si vrste?: Andorian
Hmm osječaj autsajderstva...
Pa ak nešto mogu onda je na neki način razumjet ono što misliš.
Jer na neki način se djelomice i sam osječam u nekim trenutcima u udruzi kao autsajder... al to ne kak je kod tebe Cviček zbog razlike u godinama, već više zbog razlike u okolini, zbog različitog društva, zbog različitog prolaženja kroz život...
Moje društvo prije nego što sam se učlanio u udrugu i počeo s vama provoditi vrijeme je bilo potpuno drugačije s potpuno drugačijim zanimacijama...
Tako da sam se upravo zbog tog razloga znao osječati kao autsajder... kao da tamo ne pripradam...
S vremenom je taj osječaj polagano nestajao...kako sam vas upoznavao i kako sam postepeno postajao član vašeg društva.

pon 18 svi, 2009 3:58 pm
Über Trekkie
Über Trekkie

Suikotreki je napisao/la:
S vremenom je taj osječaj polagano nestajao...kako sam vas upoznavao i kako sam postepeno postajao član vašeg društva.

sad te više čak i nemremo zvati novi :mrgreen: :lol:

pon 18 svi, 2009 5:18 pm
anarho trekkie

@Suiki ma nije samo razlika u godinama,... više toga se skupilo u zadnje vrijeme, neovisno baš o udruzi...
@Zvonko / @Ant - da odvojim ovu raspravu negdje drugdje, malo je egoistično da se u temi o udružnim aktivnostima tipka o mojim badovima :)

Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.

slika

pon 18 svi, 2009 5:23 pm
Über Trekkie
Über Trekkie

Cvicek je napisao/la:
@Suiki ma nije samo razlika u godinama,... više toga se skupilo u zadnje vrijeme, neovisno baš o udruzi...
@Zvonko / @Ant - da odvojim ovu raspravu negdje drugdje, malo je egoistično da se u temi o udružnim aktivnostima tipka o mojim badovima :)

opet ide netko (u ovom slučaju ti) prčkati sa odvajenjem tema... :evil: [-X
ostavi na miru nek se piše :roll:

pon 18 svi, 2009 5:24 pm
Defender of Earth

El Zvonko je napisao/la:

Ah uvijek ostane Appolon! :mrgreen: :mrgreen:

pon 18 svi, 2009 7:23 pm
Defender of Earth

El Zvonko je napisao/la:

Ah uvijek ostane Appolon! :mrgreen: :mrgreen:

Cvicek je napisao/la:

A ne znam šta da ti kažem...
Nije da znam cijelu situaciju, tako da nije na meni da komentiram.
No mogao bi ti reći jednu stvar...
Ako misliš da bi ti pomoglo da se malo "odmoriš" i da razmisliš što i kako dalje kao Ternek kak sam čuo... slobodno, naposljetku bilo bi nepošteno da misliš kao da imaš neku odgovornost prema udruzi i prema ljudima iz udruge, jer to niti nije niti ne može biti ispred tvog života...
Al s jednom stvari bi se složio s Sovereignom...
a to je da bi se manjak tvoje prisutnosti itekako osjetilo...
Jer ti kao i večina starijih članova ste ono što drži udrugu organiziranu...
što ovu udrugu vuče naprijed, vi ste vođe...
Mi "mlađa" generacija članova... možda bi smo i imali znanja za takvo što, ali nekako mislim da nitko nema dovoljno snage i volje da bi sve to skupio i gurao prema naprijed...
a da ne kažem da kod mlađih generacija ne postoji osoba koju bi svi slijedili...

pon 18 svi, 2009 7:41 pm
Über Trekkie
Über Trekkie

Prema ovom do sad recenom,
ispada , a mislim da tak i je:
mladji clanovi trckaraju uokolo :runaway: (mislim na pozitivan nacin-puni energije)
a stariji clanovi drze smjer udruge. :startrek025:

A ja zaostajem i slijedim tu sporiju sredinu, i zabavljam se cudeci se vasoj energiji :deda:

samo kada mu pomaže da se pridigne.”

uto 19 svi, 2009 9:08 am
anarho trekkie

a da ne kažem da kod mlađih generacija ne postoji osoba koju bi svi slijedili...
A Ant?
Čovjek je ipak za podpredsjednika izabran tako što je dobio glas više od mene (ok, na glasanje su došli i nekoliko njih koji se poslije nisu više vratili, ex predsjednik se je derao da neka ljudi ne glasaju za shadowmastera i mene i sl) ali svejedno - Ant ima potencijala - i da li će ga iskoristiti (i imati vremena, i da ne bude lijen, i da ne radi previše ekscesa) - ostaje za vidjeti :)

I da svi mi "stariji" odemo - ostalo bi par mlađih, udruga bi životarila neko vrijeme, ali ne bi propala :)
A da i ja prestanem toliko redovito dolaziti u udrugu, opet mi se čini da bih dolazio češće nego predsjednica :zubo:

slika

uto 19 svi, 2009 1:55 pm
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 20 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: