|
Sada je: sri 22 tra, 2026 10:07 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Stvaranje podružnica u drugim gradovima
| Autor/ica |
Poruka |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
 Stvaranje podružnica u drugim gradovima
Je li postoje podružnice u drugim gradovima osim Zagreba i mogu li se osnivati u dogovoru s udrugom, naravno ako su oni koji žele pokrenuti nešto članovi udruge? 
|
| ned 08 ožu, 2009 2:30 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
 Re: Stvaranje podružnica u drugim gradovima
Ovkao...dosada nije bilo potreba osnivati podružnice u drugim gradovima te ih trenutno ni nema. Da li se mogu?....neslužbeno da, službeno ne. No uvijek postoji mogučnost dogovora i tih izmjena. ZAŠTO 1. Prije par godina Udruga je promjenila statut da djeluje na području grada Zagreba  ( nikakve koristi od toga...još )...no da se mogu učlaniti ljudi iz cijele Hrvatske 2. To je bilo zbog malog interesa članova iz drugih gradova te nije bilo potrebe osnivati neke podružnice ako imaš npr. 1 člana iz Rijele, 3 iz Splita i 2 iz Osijeka. Ukoliko se sitacija promjeni te stvarno ima zainteresiranih (mislim 4 i više) članova iz istog grada, možemo razmisliti o opciji neke podružnice 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| ned 08 ožu, 2009 3:23 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Znači još nađen 4 "seljaka" (mislim suseljana) i to je to?! Hmm... mislim da ću ih nać... moram provjerit! Pozdrav

Tehnika Pucanstvu !
|
| ned 08 ožu, 2009 8:04 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
El Zvonko je napisao/la: 1. Prije par godina Udruga je promjenila statut da djeluje na području grada Zagreba  I šta je time dobila? Ništa. Bio sam za to da Udruga djeluje na području cijele Hrvatske što i je smisao jedne Udruge, a da Klubovi dijeluju na području nekog grada (mjesta i sl.).
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| ned 08 ožu, 2009 8:16 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
El Zvonko je napisao/la: 1. Prije par godina Udruga je promjenila statut da djeluje na području grada Zagreba  ( nikakve koristi od toga...još )...no da se mogu učlaniti ljudi iz cijele Hrvatske Ako se ne varam, mogu se učlaniti i ljudi izvan HR, imamo ponekog člana u BiH 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 08 ožu, 2009 8:18 pm |
|
 |
|
Founder
|
T'Grel je napisao/la: El Zvonko je napisao/la: 1. Prije par godina Udruga je promjenila statut da djeluje na području grada Zagreba  I šta je time dobila? Ništa. Bio sam za to da Udruga djeluje na području cijele Hrvatske što i je smisao jedne Udruge, a da Klubovi dijeluju na području nekog grada (mjesta i sl.). Da, to bi bilo dobro ali treba sve to izorganizirati. Ali vjerujem da bi se u svim većim gradovima našlo 10-15 trekera koji bi bili voljni nešto napraviti samo bi bio problem prostora i novaca ...........
|
| ned 08 ožu, 2009 8:20 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
To je svugdje tako Nadam se da će to naše vrlo predsjedništvo promjeniti, da bar ove jeseni samo pošaljemo sve forumulare tako da se uopće možemo nadati lovi od grada... 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 08 ožu, 2009 8:23 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Za primjer dajem Klubove liječenih alkoholičara: osnovna organizacija su klubovi, zatim na nivou cijelog grada je udruga, a na nivou države je savez.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| ned 08 ožu, 2009 8:28 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Kad će deklariranih trekera biti toliko koliko i lječenih alkoholičara, lako ćemo imati ogromnu udrugu s podružnicama po cijeloj HR 
|
| ned 08 ožu, 2009 8:31 pm |
|
 |
|
Founder
|
Cvicek je napisao/la: Kad će deklariranih trekera biti toliko koliko i lječenih alkoholičara, lako ćemo imati ogromnu udrugu s podružnicama po cijeloj HR  Trek nije toliki opijat kao alkohol, zasad  .........
|
| ned 08 ožu, 2009 8:35 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
PrincMatias je napisao/la: Trek nije toliki opijat kao alkohol, zasad  ......... No nadajmo se da će bit... makar približno kroz kojih par godina. 
|
| ned 08 ožu, 2009 8:37 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Da se vratimo temi po redu  : @Buco... možeš osnovati podružnicu ako si član + još 4-ica @TGerl ... to je napravljeno baš i zato da se pokuša dobiti lova iz gradskog proračuna @Cvicek... da imamo 2 članova iz BiH. @Cvicek... što promjeniti pa to je već promjenjeno 
|
| ned 08 ožu, 2009 9:02 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
@EL.Z Gle stvarno isteklo mi članstvo?! Pozdrav

Tehnika Pucanstvu !
|
| ned 08 ožu, 2009 10:46 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pon 22 lis, 2007 2:12 pm Postovi: 476 Lokacija: Đakovo Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Biti će bolje!!!
|
Ja i Danijela na istrakonu platimo članarinu.... Sa drugim gradovima to bi išlo bez problema, članstvo bi se povečalo samim time i benificije udruge!!! Lane sam pokušao skreniti pažnju na to ali uopče me ne doživljavate!!! Dođe vas više ugoste u Đakovo, ja pozovem tisak, pojedemo pajceka, dva, popijemo koje Osiječko, osnujemo produžnicu za Slavoniju, ljudi vide u tisku da to šljaka, upišu se, udrugi lova od članarine i novi članovi.... Time bi članovi udruge napokon zastupali interese koji su im u statutu (neki ga nisu još ni pročitali).... Vjerujem a i garantiram da bi uSlavoniji imali više članova nego u centrali... Što bi bila dobra osnova za daljnje širenje obožavatelja Star treka.. ALI od toga vjerovatno neće biti ništa kao i do sada, ja neću kao i mnogi drugi imati vremena otići do Zagreba, sa ostalima ću se družiti na konvencijama i ovome forumu, ponekada ću pogledati koju epizodu na TV-u ili sa nekim kompićem na videu....itd-e ILI!?
| pon 09 ožu, 2009 1:28 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Ne mora biti tako. Prošla je administracija mislila drugačija ova drugačije. Ja sam za to da odemo jednom do tebe, ali na proljeće ne sada još. Kad smo išli u Varaždin i do Bobe smrzli smo se, a nije još bio ni 12 mjesec. Budemo detaljnije porazgovarali onda kad se vidimo u Pazinu 
|
| pon 09 ožu, 2009 1:35 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|