|
Sada je: sri 22 tra, 2026 11:02 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
 05.03....
hello narode...dakle večeras je.... 5. 3. - četvrtak - 20h Opatijski trg Igra Q continuum - Igra u kojoj suprotstavljeni timovi trekkija pomiču granice logičkog razmišljanja i zdravog razuma u pokušajima da objasne nerazjašnjene pojave u start trek svemiru. Kreativnost, pokazalo se do sada, pravi je put do pobjede u ovom uvijek napetom i zabavnom natjecanju. ovo je jedna super igra koju jednostavno ne smijete propustit.... ni pitanja....a pogotovo ne odgovore.... za one koji ne znaju doći do udruge.... ili dolaze prvi put.... na ljubljanici ispred konzuma....  od 19.55 h do 20.05.... čekam pa dođite.... ja se veselim dolasku hrčak, mirne, locutusofborg i svi vi koji ste u zagrebu ali vam se ne da ustat iz kauča i doći...vjerujte mi... čak i na ovakav tmuran i kišan dan.... članovi udruge...voljeni trekie... izmamit će smijeh na vaše lice... i učinit vam dan bar malo svijetlijim..... Dobro nam svi došli!!!!! 
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| čet 05 ožu, 2009 4:48 pm |
|
 |
|
Cadet 3rd year
Pridružen/a: pon 02 ožu, 2009 9:05 pm Postovi: 36 Lokacija: Kašina
|
 Re: 05.03....
_________________ We are the Borg. Lower your shields. Your biological and technological distinctivness will be added to our own. Resistance if futile!
|
| čet 05 ožu, 2009 5:12 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Ja dolazim
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| čet 05 ožu, 2009 7:52 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
a sumpora mu, vidjeh ovo tek sad...a ni ne bih mogla doć,žao mi je 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| čet 05 ožu, 2009 11:33 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pet 06 ožu, 2009 4:14 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Dobro zasto sam ja uslikala 50 svojih slika ako ti nijednu neces stavit na forum?  Zezam se, nemoj stavljat E ponosna sam na sebe Nikad nije bila ljepsa arhiva I da, napao me oooogromni pauk sa ogromnim nogama  Ali me cvicek spasio  Hvala Cvicek 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pet 06 ožu, 2009 4:29 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Dejanira je napisao/la: Nikad nije bila ljepsa arhiva ...bila je... !! ...jad sam je ja jedne nedjelje složio... nešto nisamo mogao naći, pa sam reda napravio...
@Suikotrekkie... ZAVIDIM TI !! na držanju NX klase... !!
| pet 06 ožu, 2009 4:34 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pet 06 ožu, 2009 4:40 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...pa da bilo je to davno... a bilo je i vrijeme da mi se nađe dostojan zamjenik... ...sad se možeš proglasiti arhivarkom, jer ti najbolje znaš di što stoji... 
| pet 06 ožu, 2009 4:46 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
hvala Bobo, pocascena sam sto me smatras dostojom zamjenicom A da, kao sad sam ja arhivarka  Teddea mi prepustila posao 
Sv. Augustin (354-430)
|
| pet 06 ožu, 2009 4:48 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Mr.bobo je napisao/la: @Suikotrekkie... ZAVIDIM TI !! na držanju NX klase... !! Šteta što "pikseli" na Entu nisu bar duplo manji  Dejanira je napisao/la: Dobro zasto sam ja uslikala 50 svojih slika ako ti nijednu neces stavit na forum?  Zezam se, nemoj stavljat Mogu staviti 2-3 najbolje, mislio sam prvo tebe pitati  Al dofuram u udrugu 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pet 06 ožu, 2009 4:51 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
Dejanira je napisao/la: hvala Bobo, pocascena sam sto me smatras dostojom zamjenicom A da, kao sad sam ja arhivarka  Teddea mi prepustila posao  ... ...i jel znaš tko šta duguje...?
| pet 06 ožu, 2009 4:52 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
Cvicek je napisao/la: Mogu staviti 2-3 najbolje, mislio sam prvo tebe pitati  Al dofuram u udrugu  Ma ne treba, zezala sam se Znam Sad krecem utjerivat dugove Ili, u nekim slucajevima, saljem Cviceka 
Sv. Augustin (354-430)
|
| pet 06 ožu, 2009 4:55 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Koliko sam vidio, napravila je točnu evidenciju šta je od posuđenog kod koga.... ja sam se prijavio kao zaštitar kad bude išla utjerivati dugove A ja sam skoro dokumentaciju utopio u soku koji se je slučajno prolio 
|
| pet 06 ožu, 2009 4:55 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
| pet 06 ožu, 2009 4:56 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|