| Autor/ica |
Poruka |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
 Sastanak 22.2
Trebo sam ja imt prezentaciju ali ona je odgodena zbog utakmice....za čevrtak.... hhhh.nka se zna....
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| pet 20 vel, 2009 11:48 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 Re: Sastanak 22.2
Mislim da je ovo najgora najava sastaka ikad  Jel ima na kraju sutra šta u udruzi?
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sub 21 vel, 2009 8:32 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Kakva utakmica? 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| sub 21 vel, 2009 9:38 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Hrčak je napisao/la: Kakva utakmica?  Vječiti derbi... Hajduk - Dinamo ako još nije jasno. 

|
| sub 21 vel, 2009 11:19 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...sad se radi nogometa bojkotira sastanak... ...ja sam duboko zgrožen... ...ja sam mmislio da su trekkeri ne nekom puno većem nivou...
| sub 21 vel, 2009 11:20 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 9:40 pm Postovi: 1166 Lokacija: Zg
|
Mr.bobo je napisao/la: ...sad se radi nogometa bojkotira sastanak... ...ja sam duboko zgrožen... ...ja sam mmislio da su trekkeri ne nekom puno većem nivou... ili da ce barem skupa gledati tekmu na velkom ekranu, ili projicirat na platnu. 
_________________ Hvala Daso : “Shvatio sam da čovjek drugoga čovjeka smije gledati s visine samo kada mu pomaže da se pridigne.”
|
| ned 22 vel, 2009 1:09 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Mislim da ću ja preskočiti taj sastanak....
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 22 vel, 2009 1:23 am |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
pa da cini mi se da je sastanak na opatijskom i gledat ce se utakmica.... a poslije vjerovatno se zagrat i koja trek card igra ili pogledat neka epizoda ds9-na.... Okupljamo se od 7.30 pa do 8 a utakmica počinje u 8.15.h.... za predsjedništvo: Pripazite da obavijestite kevu... i da na vrijeme nazovete za ključ....
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| ned 22 vel, 2009 1:31 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
dašo je napisao/la: pa da cini mi se da je sastanak na opatijskom i gledat ce se utakmica.... a poslije vjerovatno se zagrat i koja trek card igra ili pogledat neka epizoda ds9-na.... Okupljamo se od 7.30 pa do 8 a utakmica počinje u 8.15.h.... za predsjedništvo: Pripazite da obavijestite kevu... i da na vrijeme nazovete za ključ.... Tako je...sastanak je danas na Opatijskom od 19:30. Gleda se tekma Dinamo-Hajduk. Poslije ili kome se ne gleda može neku board ili card game igrati Možda se i sjetim/o kaj se tiče ključa na vrijeme 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| ned 22 vel, 2009 12:54 pm |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
stvarno ste jadni ovo je trek udruga....ne nogomet 
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| ned 22 vel, 2009 12:58 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Ted;DeA je napisao/la: stvarno ste jadni ovo je trek udruga....ne nogomet  a gle, oni koji ne žele gledati mogu neku od board gameova igrati, nitko ih neče sprečavati, a može se gledati tekma i igrati zajedno 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| ned 22 vel, 2009 1:03 pm |
|
 |
|
dr.med.
|
jedna riječ.... ds9 baseball.... voyager bilijar... ili polo ne sjećam se više.... tng- poker.... tos....a i oni su nešto igrali.... ent... vaterpolo.... udruga... nogomet 
|
| ned 22 vel, 2009 1:30 pm |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
dajte ljudi ozbiljno...jel to u duhu treka 
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| ned 22 vel, 2009 1:49 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
dašo je napisao/la: jedna riječ.... ds9 baseball.... voyager bilijar... ili polo ne sjećam se više.... tng- poker.... tos....a i oni su nešto igrali.... ent... vaterpolo.... udruga... nogomet  Jedna riječ, a? Ted;DeA je napisao/la: dajte ljudi ozbiljno...jel to u duhu treka  Čuj, svašta ljudi rade što nije u duhu Treka, pa su svejedno članovi Udruge... 

|
| ned 22 vel, 2009 1:57 pm |
|
 |
|