|
Sada je: uto 21 tra, 2026 1:35 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
|
Stranica: 1/1.
|
[ 10 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
 Sastanak 05.02.
Sluzbeni dio sastanka pocinje od 21h. Upadice u riječ kad netko drugi govori nece biti tolerirane. Moderator sastanka sam ja, pa ce te moci pitati sve kaj vas zanima i muci predsjednicu. Do koliko ona ostaje ne znam; to bi se ona trebala izjasniti !
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| uto 03 vel, 2009 6:39 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 Re: PITAJ PREDSJEDNIKA/CU
Jedino nisam siguran da li je okej da mod budeš ti, AKO se bude pričalo o "svi smo si mi dobri" topicu... mogući sukob interesa i tako to 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 03 vel, 2009 7:20 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
...kaj se mene tiče može bilo tko od nadzornika ili Shadowmaster
|
| uto 03 vel, 2009 11:36 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Što se mene tiče, može... I prijedlog: S obzirom da je na programu za sad samo rasprava o udruzi, mogli bismo (ako Ant ili netko drugi nema nekog asa u rukavu  ) nakon rasprave organizirati bar turnir u Trek Munchkinu.... nismo već dugo  Ako dođe netko od novih (Trapavi, Dejanira, Eddy, Božo...) mogli bi ih naučiti kako se igra, ako ih zanima  Samo prijedlog jednog člana udruge, kojem je svejedno šta bude, glavno da je trek aktivnost 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 03 vel, 2009 11:50 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Ant mi je rekao da ne može doči Mislim da ne bude baš vremena za igre, no tko nas ne želi slušati naravno može sjesti za onaj drugi stol i igrati i sad smo oboje offtopic
|
| uto 03 vel, 2009 11:59 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
El Zvonko je napisao/la: Ant mi je rekao da ne može doči Mislim da ne bude baš vremena za igre, no tko nas ne želi slušati naravno može sjesti za onaj drugi stol i igrati i sad smo oboje offtopic Raspravljamo o aktivnosti udruge... tak da nismo skroz offtopic.... pa ako vam (IOu) ova rasprava smeta u ovoj temi, ne budi lijen  pa ju razdvoji u novu temu... ja ne smijem radi pravila foruma 5.09C 
|
| sri 04 vel, 2009 12:05 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
 Re: Sastanak 05.02.
Done Da aktivnosti udruge, ali smo postali u "PITAJ PREDSJEDNIKA/CU"
|
| sri 04 vel, 2009 12:10 am |
|
 |
|
anarho trekkie
|
El Zvonko je napisao/la: Done Da aktivnosti udruge, ali smo postali u "PITAJ PREDSJEDNIKA/CU" Naravno, i ja bih na tvom mjestu podjelio temu  ... Maloprije smo se svi razišli iz udruge. Ja došao taman u 9:02, na početak sastanka  Došli su i Zmajchek, El Zvonko, Danijel (kasnije se pridružila i Mirta), TerNek, Shadowmaster, Sovereign i Dašo. Manje nego inače, ali nije djelovalo pusto  Napravili smo program za 2. mjesec... ja ću voditi Q continuum - bacit ću se odmah na smišljanje zanimljivih pitanja  ) Popričali malo o razvoj weba, radu udruge ove godine - dolazi Samoborski fašnik (do tada će biti gotove i nove uniforme  ), o Istrakonu, 11. filmu, članstvu, postavljanju panoa, financiranju udruge... fakat hrpa tema i brijem da sam poneku i zaboravio spomenuti  Program će se ubuduće izrađivati zadnji sastanak u mjesecu. Mislim da bi bilo fora da se onda u takav sastanak uklope i ovakve rasprave, tako da i ubuduće samo jednom mjesečno bude takve stvari koje ne zanimaju baš sve članove (što je čist ok  ) Što se tiče puta na Istrakon, Zmajchek je predložila i da se ide autobusima za one koji ne preferiraju aute, no vjerujem da će o tome još obavijesiti kasnije.... ima još vremena do Istrakona koji označuje početak konovske sezone (jedva čekam  ) Također je rekla da ju se najlakše može kontaktirati preko emailova (koje možete pronaći na glavnoj stranici), s obzirom da dok radi ne može koristiti mobitel niti instant messangere. Rado će pročitati imate nešto za predložiti ili pitati u vezi rada Udruge. Sve u svemu, čini mi se da je ovo bila konstruktivna večer ........ Poslije smo Sovereign, TerNek, Dašo i ja odigrali partiju Star Trek Munchkina. Većinu vremena najbolje je išlo Sovereignu i Daši (koji je igrao prvi put, Shadowmaster mu je pomagao da skuži igru), i na kraju je pobjeda nakon teške borbe (bar sat i pol ako se ne varam) pripala Daši 
|
| pet 06 vel, 2009 3:40 am |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Cvicek, hvala na opširnom reportu, mislio sam da više nitko ne piše reportove nakon sastanka. 
| sub 07 vel, 2009 11:46 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...pa Cvicek svako malo napise koji report...  ...a mora netko mene zamijeniti... Cvicek to radi još i bolje od mene...
| sub 07 vel, 2009 1:39 pm |
|
 |
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 10 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|