| Autor/ica |
Poruka |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
 Nedjelja 14. 12. The Game
 James T. Kirk: "Second star to the right, and straight on 'til morning." Benjamin L. Sisko: "Ensign, I believe you know the way to Cardassia." Kathryn Janeway: "Set a course... for home." Oni su znali odrediti kurs...Znaš li ti?nedjelja, 14. 12.10:00, BogovićevaStar Trek Treasure HuntViše informacija uskoro...
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sri 10 pro, 2008 2:02 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
 Re: Nedjelja 14. 12. The Game
ok, još uvijek ti se neda doći na ovu igru?
idemo onda malo porazgovarati o nagradi.
svaki član pobjedničkog tima (a biti će nekoliko timova) dobiva jednogodišnje članstvo u udruzi. (čitaj: nagodinu ne moraš platiti članarinu)
i još jedan detalj.
sada kad dolaziš na igu jedan mali savjet: ponesi sa sobom nešto trekkastično. (uniformu, bedž, fazor, trikoder, mobilni holografski emiter, što god imaš) nije nužno, ali moglo bi se pokazati korisno.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| čet 11 pro, 2008 4:49 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Ant je napisao/la: svaki član pobjedničkog tima (a biti će nekoliko timova) dobiva jednogodišnje članstvo u udruzi. (čitaj: nagodinu ne moraš platiti članarinu)
...jes li ti to dogovorio s predsjednicom i tajnikom? ...jer nagrada je vrlo stimulativna... (da nisam platio članarinu, zaletio bi se...  )
| čet 11 pro, 2008 7:51 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pon 10 tra, 2006 9:00 am Postovi: 581 Lokacija: Zagreb
|
dogovorio je 
_________________ - žena u bijeloj kutiji TM Thei'khaiell ssuin hw'aenevha
|
| čet 11 pro, 2008 9:12 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Mr.bobo je napisao/la: ...jes li ti to dogovorio s predsjednicom i tajnikom?
ah tko ti više tajnika kaj pita šalim se malo-za nagrade je dogovoreno, čak mislim da dobiju svaki i po majicu i kapu u pobjedničkom timu 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| pet 12 pro, 2008 2:30 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...opa... zaintrigiran sam... ...kaj ja radim u nedjelju... hmmm... gad demet... ...može prijedlog...
...da se igra održi kod mene doma... ?
| pet 12 pro, 2008 11:59 am |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
dolazim
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| pet 12 pro, 2008 2:03 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Ovaj puta ocekujem da netko od vodstva napravi event na facebooku... svi postovi na grupi od mene... lejm.... 
| pet 12 pro, 2008 2:22 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pon 10 tra, 2006 9:00 am Postovi: 581 Lokacija: Zagreb
|
Ponesite i kompas ko ima doma. Bas kompas (gps ce vam puno manje pomoc)...
_________________ - žena u bijeloj kutiji TM Thei'khaiell ssuin hw'aenevha
|
| sub 13 pro, 2008 11:58 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
sram vas bilo... kdoći... a kako niste uspjeli doći... ako niste htjeli, ,mogli ste javiti... 
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| ned 14 pro, 2008 7:39 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
daso je napisao/la: sram vas bilo... kdoći... a kako niste uspjeli doći... ako niste htjeli, ,mogli ste javiti...  da ne bi bilo zabune, organizatori igre smo se svi pojavili, i na vrijeme- samo igrači ne ](./images/smilies/eusa_wall.gif) , osim Daso a onda mi neki ljudi sole pamet mjesecima nema programa i te spike... a i dobio sam i odgovor kad sam postavio pitanje; jel se dolazi na igru: "jesi lud"  molim lijepo skockajte se 
|
| ned 14 pro, 2008 10:19 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Eto ja bio na poslu za ostale ne znam, ionako me igra bas nije privlacila, pogotovo ne po ovakvom vremenu iskreno da ste napravili igru recimo u 21:00 sat u šatoru na trgu bana Jelacica i rekli da tko dođe prvi dobi kuhano vino i kobase sigurno bi doso vec u 20:00 sati vjerujte mi... 
| ned 14 pro, 2008 10:26 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Shadowmaster je napisao/la: iskreno da ste napravili igru recimo u 21:00 sat u šatoru na trgu bana Jelacica i rekli da tko dođe prvi dobi kuhano vino i kobase sigurno bi doso vec u 20:00 sati vjerujte mi...  igra se može prilagoditi i za nočne uvjete i tak bi bilo još meni zanimljivije, no uspijeh snalaženja u prostoru ne bi komentiral po noći a usput ako je dvočlana ekipa moze vam se dogoditi i ovo http://dnevnik.hr/vijesti/crna-kronika/pretukli-ga-bez-razloga-u-centru-zagreba.html+ako nosite ST uniforme, bedževe-ne dobite dodatne bodove neg batine 
|
| ned 14 pro, 2008 10:33 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Ovak ja nisam kobase namjeravo jest u uniformi, pa znaš kak špricaju, zamazo bi si uniforumu... jedenje kobasa je trebo bit zadnji "stage" igre...
| pon 15 pro, 2008 1:11 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
El Zvonko je napisao/la: daso je napisao/la: sram vas bilo... kdoći... a kako niste uspjeli doći... ako niste htjeli, ,mogli ste javiti...  da ne bi bilo zabune, organizatori igre smo se svi pojavili, i na vrijeme- samo igrači ne ](./images/smilies/eusa_wall.gif) , osim Daso a onda mi neki ljudi sole pamet mjesecima nema programa i te spike... a i dobio sam i odgovor kad sam postavio pitanje; jel se dolazi na igru: "jesi lud"  molim lijepo skockajte se  Bas sam mislio pitati kako je bilo, kad vidim ovu poruku.... znaci nisam nista propustio Ehm, mozda bi bilo dobro da se kod ovakvih aktivnosti unaprijed sakupi ekipa koja namjerava ici, isto kao sto je to bilo s Bobokonom, jer ipak je to aktivnost izvan uobicajenog mjesta i vremena odrzavanja sastanaka, pa mozes i ocekivati da ce biti slabiji odaziv...
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 15 pro, 2008 7:46 am |
|
 |
|