|
Sada je: sri 29 srp, 2026 5:37 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
23.10.2008. - gledanje epizode plus nagradni kviz
| Autor/ica |
Poruka |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 23.10.2008. - gledanje epizode plus nagradni kviz
Organizirao bih gledanje epizode TNGa i nakon toga kviz na temelju te epizode. Pobjednik bi dobio ovu majicu (XL velicina - ako vam je prevelika iskoristite je za spavanje ili zamjenite s nekim za cokoladu  )  Ja bih da se pogleda "Lessons" .... smirujuca epizoda... ima onu lijepu melodiju, mrvicu akcije, mrvicu romantike i mrvicu moraliziranja.... svega pomalo  ... Pitao sam Anta (potpredsjednika  ) i nema nista protiv, vjerojatno niti nista nema po rasporedu u cetvrtak (a mozda necemo pricati ni o Essekonu s obzirom da ce Essekon vjerojatno biti odgodjen bar do sredine 11. mjeseca) -- And father never understood the way the work gets done Don't look at me, no I ain't one, no prodigal son Don't look at me, no I ain't one, no prodigal son (Bad Religion - Prodigal son)
|
| uto 21 lis, 2008 2:45 am |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
 Re: 23.10.2008.
Podržavam ideju o gledanju neke epizode, iako nije pravedno najaviti unaprijed koja će biti jer je nemaju svi doma pa neki mogu biti u prednosti, a neki zakinuti. Unaprijed najavljujem da se ja za ovu majicu ne namjeravam natjecati, možda eventualno da je poklonim.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| uto 21 lis, 2008 2:55 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
TerNek je napisao/la: Unaprijed najavljujem da se ja za ovu majicu ne namjeravam natjecati, možda eventualno da je poklonim. Pretpostavljam da je to zato što je na majici i Enterprise NX? Do sada to nisam ni primjetio, nisam obračao pažnju....  A za vas ostale jos jedna napomena: Majica je oriđiđi (@Ant ... jel na to ide +2 ) iz nedavno zatvorenog dučana u hotelu Hilton, u sklopu ST Experience-a. S obzirom da se te majice više ne budu prodavale, mogli bismo reći da majica ima i kolekcionarsku vrijednost 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 21 lis, 2008 3:12 am |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
 Re: 23.10.2008. - gledanje epizode plus nagradni kviz
Vrlo pohvalno, Cviček na organiziranju programa. Ako Maxxx ne bi htio vodit program, ja ću se javit za tu dužnost. Dakle, ako Maxxx bude voditelj programa, ja ću bit njegov zamjenik. No, otom-potom.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| uto 21 lis, 2008 12:40 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Cvicek je napisao/la: Majica je oriđiđi (@Ant ... jel na to ide +2 ) je, je, a ako otpleses dobijes jos +3 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| uto 21 lis, 2008 12:52 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
T'Grel je napisao/la: Vrlo pohvalno, Cviček na organiziranju programa. Ako Maxxx ne bi htio vodit program, ja ću se javit za tu dužnost. Dakle, ako Maxxx bude voditelj programa, ja ću bit njegov zamjenik. No, otom-potom. Zanimljivo, ja nisam cuo te informacije glede Maxa... no ako on to zeli, i predsjednstvo nema nista protiv - zasto ne  A ako ne bude... mozemo mi ostali dok ne smislimo nesto bolje odrzavati program bar na Maxovom nivou ("parlaonice", kvizovi, "continuum" i sl)... Eto ovaj cetvrtak kviz, a iduci cetvrtak bi mogli ,ako predsjednistvo u medjuvremenu ne najavi neki svoj program, organizirati "parlaonicu" ili nesto slicno. Recimo, ne sjecam se jesmo li na kraju ikada odrzali parlaonicu na temu Primarne direktive - da li je apsolutni zakon ili ne...  Nedavno je zavrsen TNG koji se najvise bavi Prime directiveom, mnogima su te epizode svjeze, pa se nadam da ima jos ljudi koji bi o tome raspravljali 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 21 lis, 2008 2:19 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Cvicek je napisao/la: Recimo, ne sjecam se jesmo li na kraju ikada odrzali parlaonicu na temu Primarne direktive - da li je apsolutni zakon ili ne...  Nedavno je zavrsen TNG koji se najvise bavi Prime directiveom, mnogima su te epizode svjeze, pa se nadam da ima jos ljudi koji bi o tome raspravljali  mislim da je to bilo, ali dobro. (mozda i nije?  ) anyway, budemo sad u cetvrtak slozili program za ovaj mjesec, svi zajedno na sastanku. tak da tko god ima ideju slobodno ce ju moci iznjeti.
|
| uto 21 lis, 2008 2:42 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Cvicek je napisao/la: Zanimljivo, ja nisam cuo te informacije glede Maxa... no ako on to zeli, i predsjednstvo nema nista protiv - zasto ne  Ne znam. Ja barem mislim da bi se Max htio vratit na svoje prijašnje mjesto voditelja programa. Dapače, on je najbolji kandidat za to. Pa ako želi, zašto ne.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| uto 21 lis, 2008 6:07 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
opa kviz I' ll be there 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| uto 21 lis, 2008 6:23 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Dosao sam oko 20h.... Pomalo vec standardno cekanje na katu da netko donese kljuc od prostorija... Kad smo se dolje smjestili, jos smo neko vrijeme cekali da se ljudi skupe i krenuli gledati "Lessons" Neki su bili totalno neozbiljni i glasno komentirali epizodu... tipa kad ce se tko "prasnuti", kome se dize od koje melodije i sl. Meni bilo mrvicu bad toliko sprdanje na meni dobru epizodu.. ali ajd, ako su se ljudi dobro zabavili - to je najbitnije  Nadam se da su ostali koji su bili tiho (daso, brick, nenadg) uspjeli nesto i cuti  Na kvizu je najuspjesniji bio Homo Cyberneticus sa 9 bodova, a slijedili su ga ak se ne varam, Ternek s 8.5 i nenadg s 8. Cestitke pobjedniku! Bilo je vrlo smjesnih rjesenja.... dejanira nam je kasnije u Donutu citala svoj primjerak testa... sa vrlo zanimljivim odgovorima Evo par slika s mobitela:     Koliko se sjecam, pojavilo nas se je desetak.... mislim da manje nego prosli cetvrtak. Sory ak sam nekog izostavio, dosli smo ja, Shadowmaster, Homo C., Ternek, Ant, Tom'ca, nenadg, TDA, Dejanira, El Zvonko, Brick i daso,.. a pred kraj sastanka nam se je i predsjednica pojavila  A danas nastavak druzenja na sad vec tradicionalnom biljaru petkom  Ant je napisao/la: anyway, budemo sad u cetvrtak slozili program za ovaj mjesec, svi zajedno na sastanku. tak da tko god ima ideju slobodno ce ju moci iznjeti. Obecanje - ludom radovanje 
|
| pet 24 lis, 2008 2:50 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
Cvicek je napisao/la: Obecanje - ludom radovanje  ha, cuj, ja svoj program imam 
|
| pet 24 lis, 2008 2:52 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Ant je napisao/la: Cvicek je napisao/la: Obecanje - ludom radovanje  ha, cuj, ja svoj program imam  I kakve to veze ima s ovim gore? 
|
| pet 24 lis, 2008 2:54 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Ja sam imo slicne odgovore ko Masa.. pa sam dobio sam jedan i pol bod... 
| pet 24 lis, 2008 3:41 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Shadowmaster je napisao/la: Ja sam imo slicne odgovore ko Masa.. pa sam dobio sam jedan i pol bod...  Nemoj se žalit, Maša i Teddea su dobile samo pola boda  A skoro sve nam bilo tocno  Ah, koja je to nepravda Cvicek, duzan si nam majicu 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| sub 25 lis, 2008 6:15 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Shadowmaster je napisao/la: Ja sam imo slicne odgovore ko Masa.. pa sam dobio sam jedan i pol bod...  LOL , kaj si prepisivao... ? ...majica je super... ...šteta što nisam sudjelovao... ...borio bi se rukama i nogama...
| pon 27 lis, 2008 3:38 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|