| Autor/ica |
Poruka |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 Događanja na sastancima... :roll: :lol: ::embarassed:
...dakle ovdja se pišu događanja u udruzi...
...ko je koga...
...ko je s kim...
...kaj su radili...
...zakaj?...
...bla, bla...
| pet 19 svi, 2006 12:49 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
kaj ne bi ovo trebalo ić u vijesti i aktivnosti udruge?
uss trač-kutak 
_________________ njanjanja
|
| pet 19 svi, 2006 12:54 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...dakle Ted;dea nije nikaj novo...
...već sam jedanput igrao s njom "primitivni rizik"
...jadnica, njezin je svemir prvi bio izbačen iz kontinjuma...
...i njezino veličanstvo je završilo na podu...
...toliko o veličanstvenosti Ted;dee...
...ekipa se full proširila... ali stare face sam odma skužio...
...poukanje je trajalo 20sekundi... (razočaran) ...ne može se ona nositi samnom...
...pljuska Jelineku... potrgao sam se...
...stolni nogomet... odličan...
...još malo pa će nam trebat dvorana za sastanke...
...bilo je zanimljivi... vudimo se ponovo za 10-tak dana...
...ja sam postao kapetan na forumu...
...hoću li dobit sad svoj brod?? 
| pet 19 svi, 2006 12:54 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
Lil'Mee je napisao/la: kaj ne bi ovo trebalo ić u vijesti i aktivnosti udruge? uss trač-kutak 
...premjesti ako hoćeš ... svejedno...
| pet 19 svi, 2006 12:55 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
e, taj dio moderatorskog posla još ne znam kak se radi - nek chaky premjesti ak oće (i kaže meni u pm kak se to radi) 
|
| pet 19 svi, 2006 1:03 pm |
|
 |
|
Mister 47
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 5:38 pm Postovi: 1609 Lokacija: Philadelphia, PA Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: ST: IV
|
U donjem lijevom kutu klikneš na: "Možeš uređivati ovaj forum" Označiš topic i odabereš premjesti, i onda odabereš gdje ćeš premjestiti, ali mislim da to još max nije omogućio. 
| pet 19 svi, 2006 1:52 pm |
|
 |
|
Counselor
|
fala, uspješno sam slijedila upute
update informacija s jučerašnjeg sastanka: gledale su se fotke iz praga, prepričavale su se pričice iz praga, opet se igrao stolni nogomet, kasnije su se naručile pizze...gostovale su švende i lavica, predsjednik je markao, ja sam otkrila kako se spasit od teddeinog poukanja (  ), morali smo teddei odrezat pramen kose...max nije uspio riješit chakyjev matematički zadatak koji sam čak i ja riješila...  malo se pričalo o rtl-u i o warserskim sastancima...
|
| pet 19 svi, 2006 2:29 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...kaj sam ja sve propustio... ali stvarno sam bio strgan... !!
...pa do koliko ste bili??
| pet 19 svi, 2006 2:31 pm |
|
 |
|
Counselor
|
ja otišla u 20 do 1 na zadnji bus. ostalo ih još dvoje-troje
|
| pet 19 svi, 2006 2:42 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 11:39 pm Postovi: 1007 Lokacija: stara ružma
|
Lil'Mee je napisao/la: ...max nije uspio riješit chakyjev matematički zadatak koji sam čak i ja riješila... eh da je imao malo veze s matematikom mozda bi ga i rjesio!
to da si ga ti rjesila u 20s je dokaz da nema veze
eto doznali smo da su nam mozgovi na suprotnim stranama spektra -da ne govorim koja je do razlika u valnim duljinama 
_________________ "Tko je zreo, brže truli!" To find what you seek in the road of life, the best proverb of all is that which says: "Leave no stone unturned." Have no fear, Batsla is here...
|
| pet 19 svi, 2006 3:50 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
maX je napisao/la: eh da je imao malo veze s matematikom mozda bi ga i rjesio! to da si ga ti rjesila u 20s je dokaz da nema veze eto doznali smo da su nam mozgovi na suprotnim djelovima spektra -da ne govorim koja je do razlika u valnim duljinama 
isprike isprike
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pet 19 svi, 2006 3:53 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
| pet 19 svi, 2006 5:41 pm |
|
 |
|
Counselor
|
kaj smo radili sinoć...
Chaky je napisao/la: kratki izvjestaj: u kvizu pobjedio Cvicek... nakon pripetavanja (i on i Mislav imali 9 od 11 tocnih odgovora)... pokupio cokoladu za nagradu imali 2. turnir u stolnom nogometu... pobjedili Cvicek i General Chang (cvicekova vecer... cini se  ) pogledali video od izleta u prag naseg Praha Drinking Teama... shvatili iz njega da je Simba izvana samo sovinist... a da je zapravo dobrica kakve nema... kamera i alkohol su super spoj  pricalo se kasnije o tome kako trekkeri uspijevaju uvijek pokrpati scenaristicke rupe sa nekim svojim teorijama i konstrukcijama i jos ponesto (i naravno sve to zaliveno sa bar 4 vrste cole  )
eto, da bude i tu
bilo je još toga - teddea je plašila klince u parkiću, npr...
nakratko je navratila moja frendica koju je max nsreo negdje na cesti, bili su i naši stalni gosti boby, maja i ovi iz sobe do... 
|
| pon 22 svi, 2006 9:10 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Danas, 25. svibnja 2006. (Dan mladosti) je bilo opako. TDA je imala svoj "dijalog" i sve je skoro optužila, a ja sam joj najomraženiji član udruge (  ).
Moram Teddeicu utješiti i reći da ja nisam isti kao na forumu. Dakle, ovdje piše moja podvojena ličnost. Toliko o Teddeinim stvarima.
Bio je kviz nakon Voida i ja sam bio van konkurencije. Zatim sam otišao i ne znam šta se dalje događalo.
|
| čet 25 svi, 2006 11:29 pm |
|
 |
|
Gost
|
Meni je bila najlegendarnija scena danas kad usred zatišja usljed Teddeinog govora, Josip ili kako se već zove provali: "Koja je ovo koljačina?" i to u žaru igre na kompu. Ja se nisam mogao prestati smijati, koliko je to bila scena za izvaliti. Bez uvrede ikome, ali timing nije mogao biti savršeniji
Inače sljedeći put ja pripremam kviz i pitanja pa se pripremite...riječ je o epizodi The Night iz Voyagera, a obećajem da će pitanja biti rješiva u 5 minuta 
|
| pet 26 svi, 2006 12:23 am |
|
 |
|