Report sa sastanka 28.08.
kad nitko nece...
Nakon ljetne stanke i godisnjih odmora na sastanku cetvrtkom poceo se povecavat broj pristunih.
Prvi koji su stigli je bio Tom'caT pa ja, onda Teddea, Ronald i neki njegov frend nakon njih Ant, Ternek, dr.Jones, zmajchek, Cvicek eh da jos je jedno vrijeme bio i Keva...ak sam kog zaboravio sorry.
Prvi dio sastanka provelo se u pisanju uplatnica/isplatnica, ah moj posao...onda je usljedila projekcija na koju me podsjetio Ternek.
Eh da došle su i iskaznice koje sam isprintao pola sata prije dolaska u klub i potpredsjednica ih je trebala potpisat, no nisu dobro završile

tj. docekale njezin potpis

, da idu dalje u obradu. Pa stoga svi koji ste cekali iskaznice ovaj tj. budete se jos malo strpili
Nakon toga se je raspravljalo o putu na Domikon. Tko sve ide i što će se od stvari uzeti, pa su se stvari prebrojale i dale Cviceku i Antu, koji su jedini odlučili ići, da otvore "štand" tamo.
Zmajcekica i dr.Jones razgovarale su o "filmu" i u kojoj je on fazi pisanja scenarija i što bi još trebalo...
I za kraj sastanka (vec su se neki pokupili doma) razgovarali smo o nadolazecoj skupstini, temama i prijedlozima za istu...