|
|
Registracija • Chat • ČPP
• Pretražnik • Prijava |
|
Sada je: čet 24 ruj, 2026 4:57 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
|
Stranica: 1/1.
|
[ 2 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
 Postenje usscroatie
Ja sam trekkije oduvjek smatrala postenima...jer kao federacija je kao ono sto trebamo gledati kao uzor te nadasve postivati.
I onda sam dosla u udrugu nakon sto sam izbivala neko vrijeme te shvatila da ljudi zbog kojih je udruga ovakva kakva je(ljudi se opet skupljaju i druze) odlaze. A razlog ne zeli niko cuti niti reci. Zar smo takvi postali da sve guramo pod tepih... ...da zabranjujemo da se kazu razlozi zasto ljudi odlaze...
A mi i medu nama i ja neutalno stojimo i mislimo-necemo se mjesati pa to je za dobrobit udruge,a zar nije krivac i onaj koji gleda zlocin. ja nikog ne krivim i mislim da su svi grijesili...ali sad cu biti izravna i pitati vas-trekkere zasto chaky-clan koji je bio najzabavniji i jedan od najvecih trekkija otiso??? Zasto je dobio ban?zato sto je iskoristio svoje pravo kao covijek i htjeo reci svoje misljenje??? Zasto svi sute??
Da sutnja nije zlato i svi to znate,al vas ne zanima to sto ni max vise ne zeli biti pretsjednik...zasto??
I izgovor su kao problemi koji se ne ticu udruge-al se zapravo ticu jer ljudi koji su dusa usscroatie odlaze zbog neceg sto nikog ne zanima.
ZASTO???????
Chaky odlazi jer mu ne date da kaze sto zeli-lakse je sve zaboraviti i praviti se da je sve super.
Sad me mozete banati kao i sto ste Chakyja banali-ipak smo mi takvi to je ono cemu nas je Trek naucio.
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| ned 20 srp, 2008 11:31 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 Re: Postenje usscroatie
viewtopic.php?f=8&t=3126&st=0&sk=t&sd=a...ovo je dokaz da je ljudima žao što se Chaky povukao s foruma...
...a gle, zafrknuta je to malo situacija... ...previše pitanja , a malo pravih odgovora...
...ja sam se pokušao malo uplitati... no neuspješno...
...on je tako odlučio, i vjerojatno je tako bolje za njega i treba poštovati njegovu odluku...
...Chaky je jedna od institucija foruma, zato je to tako teško povjerovati...
...nije otišao na drugu planetu... , još je tu u susjedstvu i ako ga želiš vidjeti , znaš broj 
| pon 21 srp, 2008 2:29 am |
|
 |
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 2 post(ov)a ] |
|
Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|