| Autor/ica |
Poruka |
|
Admiral
Pridružen/a: pon 10 tra, 2006 9:00 am Postovi: 581 Lokacija: Zagreb
|
 Radna akcija - petak 4.7.2008
U petak 4.7.2008, imamo radnu akciju, uređuju se naše prostorije (treba srediti neke stolove i malo urediti prostor), pa bi bilo ok da sudjelujemo u tome. Prvenstveno bi trebali doći mlađi članovi udruge (dakle što više srednjoškolaca)! Okupljanje je dakle ovaj petak, 4.7., u 13h, na križanju Selska-Zagorska, u parkiću kod livade (pokraj je autobusna stanica od 118 Trg Mažuranića - Voltino, u smjeru trga Mažuranića, to je onaj parkić s drvećem i nekim spomenikom). Zagarantirana je besplatna hrana i cuga, kao nagrada za trud. Evo vam i karta, morate doći tam di je crveni krug, označen vam je na karti (Opatijski trg, gdje su prostorije udruge, je također označen, ali nemojte doći direktno tamo!)  Ajde nemojte da se desi da skoro nitko ne dođe 
_________________ - žena u bijeloj kutiji TM Thei'khaiell ssuin hw'aenevha
|
| sri 02 srp, 2008 4:15 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
 Re: Radna akcija - petak 4.7.2008
sorry, ja imam pripreme za faks do tri. sad neznam kolko bi imalo smisla da se pojavim na opatijskom u pol pet.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sri 02 srp, 2008 4:29 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Jer ima kakve sanse da se to prebaci u nedjelju-mislim da bi vise ljudi tada moglo-negdje poslije 15h ja isto kao i ant nema sanse da dodjem prije pol 5, 5 u petak
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| sri 02 srp, 2008 4:43 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
isto, pripreme... ali ako treba doći ću...
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| sri 02 srp, 2008 9:21 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Sry, ništa od radnih akcija što se mene tiče. Spremam tri zeznuta* ispita koja su mi važna da ih prođem. Pa stoga ne mogu doći ni jedan dan do iza tamo tek 11.7. ali tada će, pretpostavljam, biti kasno. Sutra dolazim samo što moram održat predavanja i kad predavanje završi gibam odmah doma. Nemam vremena baš za socijalizacije, a ni za, nažalost, radne akcije.
* - riječ napisana u skladu s pravilima lijepog ponašanja na forumu
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sri 02 srp, 2008 11:52 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
zmajchek je napisao/la: Zagarantirana je besplatna hrana i cuga, kao nagrada za trud. ljudi jeste vidli ovo, ića i pića kolko vas volja, neznam jel su to vidli ljudi zmajchek je napisao/la: Ajde nemojte da se desi da skoro nitko ne dođe  A ovo sigurno nisu 
|
| sri 02 srp, 2008 11:59 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: čet 27 tra, 2006 1:58 am Postovi: 206 Lokacija: Bird of pray....(New model)
|
i naravno niko nije dosao...... 
_________________ ..." I am constant as a northern star! "....
http://www.kmt-ts.com
|
| pet 04 srp, 2008 6:37 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
General Chang je napisao/la: i naravno niko nije dosao......  što me uopče ne čudi s obzirom na "radišnost" naših članova a mogu garant reči da ih ima kaj su se doma preležavali-hm to me podsjeca na pax-ovu vladavinu dok nisam preuzeo ja. Usput btw dosao bi i bolestan da nisam bio poslovno spriječen, za druge 
|
| pet 04 srp, 2008 7:00 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
El Zvonko je napisao/la: ko ono zainteresiran si bio pa bi dosao, pomogao...  Pardon... tko je imao vremena siguran sam da bi došao, a tko nije - nije mogao doći. Nije tu pitanje (ne)zainteresiranosti za čišćenje prostorija nego stvar kako su ljudi zauzeti. Npr. ja sam ovu drugu polovicu ovog tjedna zazuzet zbog spremanja 3 teža ispita.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sub 05 srp, 2008 9:35 am |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
T'Grel je napisao/la: Pardon... tko je imao vremena siguran sam da bi došao, a tko nije - nije mogao doći. Nije tu pitanje (ne)zainteresiranosti za čišćenje prostorija nego stvar kako su ljudi zauzeti. Npr. ja sam ovu drugu polovicu ovog tjedna zazuzet zbog spremanja 3 teža ispita. Slažem se, ja sam u Petak išao na ispit za vrijeme radne akcije.
| sub 05 srp, 2008 10:30 am |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Eto, kao npr. ti Brick i ostali su imali neke neodgodive i važnije stvari od čišćenja udružnih prostorija. A i uostalom, zar nisu s nama još 2, 3 udruge dolje u podrumu?!? Zašto i oni nekada ne naprave radne akcije. Nije to samo naš prostor. Mi smo, čini mi se, već 2 puta čistili. A koliko su oni?
|
| sub 05 srp, 2008 4:24 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Pa vjerojatno je termin bio problem. Ja sam isto bila doma bolesna, ali petak u 13 i nije neko vrijeme. Mislim da bi subota bila drasticno bolje posjecena.
|
| uto 08 srp, 2008 12:54 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Zmajček je napisao/la: U petak 4.7.2008, imamo radnu akciju, uređuju se naše prostorije (treba srediti neke stolove i malo urediti prostor), pa bi bilo ok da sudjelujemo u tome. Prvenstveno bi trebali doći mlađi članovi udruge (dakle što više srednjoškolaca)!
Čuj ili sam ja oćoravio ili...si ti neodgovorna !? Ti si tek sad skontala kako si eto malo krivi dan odabrala !? I ..tko snosi odgovornost za promašene akcije ? I kako naravno ? Dva dana negledanja STa ?! Ehhhhh.......mogu si mislit kako će tek izgledat neke "složenije" operacije kad za šupu očistit čitava frka tj , loša organizacija ! Izvini ali ....bar je to jasno iz navedenog ! Dobro za prvi put ... nek bude..naučit ćeš ! Pozdrav Povratak u budućnost 3

Tehnika Pucanstvu !
|
| uto 08 srp, 2008 1:36 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Nisam ja birala datum i vrijeme. KMT nam daje prostor i oni su to orgnizirali tada.
|
| uto 08 srp, 2008 1:40 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
@buco, ne vjerujem da si sposban bacati takvu kritiku na osoblje udruge koju nikada nisi posjetio. Čini mi se da si ovo veliko spremanje doživio toliko osobno kao da "tebi" netko nije očistio "ŠUPU."
| uto 08 srp, 2008 1:41 pm |
|
 |
|