|
Sada je: sri 23 ruj, 2026 12:27 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Izvanredna Skupština 25.05.2008
| Autor/ica |
Poruka |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 Izvanredna Skupština 25.05.2008
Copypaste s mailing liste: ------------ P O Z I V Na izvanrednu skupstinu Udruge ljubitelja Zvjezdanih staza "U.S.S. Croatia" koja ce se odrzati dana 25.05.2008. godine (nedjelja) s pocetkom u 19,30 sati u prostorijama „Bet Israel, Zagreb", Mažurani´cev trg 6, 2 kat. KARTA (a u slucaju problema uvijek mozete i nazvati na 098 9412 963 ili 091 165 3056) http://i307.photobucket.com/albums/nn28 ... /mapa3.jpgDnevni red: 1. Uvodna rijec 2. Usvajanje zapisnika sa sastanka redovne godisnje skupstine, odrzane 18. 11. 2007. 3. Financijsko izvjesce tajnika Udruge 4. Izbor novog potpredsjednika Udruge 5. Izbor novog clana nadzornog odbora Udruge 6. Izmjena statuta udruge 7. Web stranica Udruge 8. Fanzin i povecanje clanarina 9. Izbor arhivara Udruge 10. Odluka o brisanju odredenih pocasnih clanova 11. Utvrdivanje programa za daljnje djelovanje Udruge 12. Razno U ime vodstva Udruge molim sve ucesnike skupstine da unaprijed pripreme pitanja i prijedloge koje prije pocetka skupstine mogu iznijeti (usmeno ili pismeno) predsjedniku ili tajniku (ili posalju na sluzbeni mail Udruge udruga@usscroatia. hr ). Ovakvo postupanje omogućit će nam brže i smislenije diskusije. Hvala! p.s. Izvadak iz statuta, clanak 23. St. 5: „U slucaju nedostatka quoruma ceka se pola sata i nakon toga, ako je nazocna cetvrtina ukupnog broja clanova Skupstine, nazocni cine quorum, a donesene odluke i zakljucci su pravovaljani. " Predsjednik Udruge Mario Martinis --- 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sub 17 svi, 2008 11:57 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
 Re: Poziv na izvanrednu Skupštinu (lokacija navedena)
Evo potvrđujem dolazak idemo ostali...
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| uto 20 svi, 2008 5:52 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Dolazim vec u 19:00 da vam otkljucam prostor. 
| uto 20 svi, 2008 6:00 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
i ja dolazim...
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| uto 20 svi, 2008 8:39 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Neizostavno i ja dolazim.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| uto 20 svi, 2008 9:28 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
I ja definitivno dolazim.....
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 20 svi, 2008 9:34 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Zbog svoje funkcije na Skupštini moram biti prisutan. Kako bi se reklo, po službeno dužnosti moram prisustvovati ovom velebnom događaju. Dakle, svakako dolazim.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| uto 20 svi, 2008 11:05 pm |
|
 |
|
Lieutenant
Pridružen/a: sub 08 tra, 2006 12:18 pm Postovi: 180 Lokacija: USS Pridelands (NCC-74622)
|
Isto tako.
_________________ Don't use the force. Use a hammer!
|
| sri 21 svi, 2008 10:20 pm |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
I ja dolazim.
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| čet 22 svi, 2008 3:22 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Fino sam se danas naspavao, trebao mi je odmor Doci cu ranije. Pripremljen. Spreman. Tako da ako ce biti potrebe, pomognem u pripremama za skupstinu. Ono sto sam htio reci je, da ako ce biti komentara u ovom topicu, da bih volio da prva poruka bude sluzbeno neutralno izvjesce zapisnicara, T'Grela. Probat cu ne zaboraviti da mu to spomenem 
|
| ned 25 svi, 2008 3:47 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Ja nedolazim..neznam zasto !? Pa nadam se da cete rijesit spor

Tehnika Pucanstvu !
|
| ned 25 svi, 2008 3:54 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Cvicek je napisao/la: Ono sto sam htio reci je, da ako ce biti komentara u ovom topicu, da bih volio da prva poruka bude sluzbeno neutralno izvjesce zapisnicara, T'Grela. Probat cu ne zaboraviti da mu to spomenem  Zamoljen sam kao službeni zapisničar Udruge da ukratko napišem što je bilo na jučerašnjoj skupštini: Skupština, 25. svibnja 2008. g. Skupština je trebala početi u 19.30 h no nije zbog nedostatka quoruma. Čekalo se pola sata (pa koju minutu i više) te smo krenuli sa zasjedanjem u 20.10 h. Prvo je naš predsjednik Max rekao par uvodnih riječi o tome kako je bilo u udruzi od njegovog izbora za predsjednika pa do same jučerašnje skupštine. Naveo je da su se tražili novi prostori Udruge, da imamo novi program koji se planira na mjesečnoj bazi, da se išlo u izradu novih web stranica te što bolje predstavljanju Udruge na konvencijama znanstvene fantastike. Nakon toga, prešli smo na slijedeću točku dnevog reda i jednoglasno usvojili zapisnik sa prošle skupštine. Treća točka dnevnog reda bila je financijsko izvješće našeg tajnika El Zvonka. Nakon toga smo izabrali nove članove Izvršnog i Nadzornog odbora. Nova potpredsjednica Udruge je zmajchek, a novi član NO-a je TerNek. Zapravo, Skupština je prvenstveno sazvana zbog nedostatka članova u IO-u i NO-u. Uslijedile su izmjene statuta Udruge. Mnogima nepotrebna točka dnevnog reda na Skupštini no i to se ponekad mora učiniti. Ovdje je Simba predložio da kandidat za predsjedničku funkciju svoju kandidaturu najavi barem tjedan dana prije same izborne skupštine. Drugi prijedlog je da se tajnika bira isto kao i potpredsjednika. IO je predložio da sam imenuje čelne ljude web-a te da se time stavi novi članak u Statut. Svi navedeni prijedlozi su privaćeni većinom glasova. Nakon prijedloga i izmjena članaka, stavaka i alineja Stauta predsjednik Max je par ljudi pohvalio i opomenuo. Ted;Dea je izabrana za novu arhivarku Udruge. Opet smo se i po tko zna koji put na skupštini vratili i na prijedloge o povećanju članarina. Odlučeno je da će se složiti određeni troškovnik udruge te će se vidjeti koliko je stvarna potreba za povećanjem članarina. Na web stranici će se i dalje raditi. Pričekat ćemo rezultate toga. Imali smo i točku dnevnog reda na kojoj se raspravljalo o brisanju određenih počasnih članova udruge. Odlučeno je da se su ti članovi koji su jednom dobili počasni status da se neće brisati te da će i dalje zadržati svoj počasni status. Nakon 4 sata rasprave, konstruktivnih prijedloga i razgovora o riješavanju problema u Udruzi završili smo sa zasjedanjem Skupštine u 23.35.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| pon 26 svi, 2008 7:36 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
 Re: Izvanredna Skupština 25.05.2008
@T'Grel tko ti je napisao što da napišeš u izvješcu ono nema veze s onim što se dogadjalo očito !!!!!!!!!
jel te ovo na nešto podsjeća ??????
" los sam predsjednik -te se zato micem s te pozicije i svih radnih tijela udruge.
Ova odluka je konacna. "
E moj "Tgrel jadna je udruga koja te ima za informatora !!!!!!
Pozdrav
Uvlakačeva 22

Tehnika Pucanstvu !
|
| pon 26 svi, 2008 9:19 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pon 10 tra, 2006 9:00 am Postovi: 581 Lokacija: Zagreb
|
T'Grelov izvjestaj sa skupstine je korektan.
_________________ - žena u bijeloj kutiji TM Thei'khaiell ssuin hw'aenevha
|
| pon 26 svi, 2008 9:54 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
T'Grel je iznio sve sto se ja dogadalo u vrijeme trajanja skupstine...i report je tocan...detalje moze clanstvo dobiti na uvid prilikom finaliziranja Zapisnika
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| pon 26 svi, 2008 10:16 pm |
|
 |
|
Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|