|
Sada je: sri 24 lip, 2026 11:56 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
|
Stranica: 1/1.
|
[ 10 post(ov)a ] |
|
Važan sastanak 6.11.-četvrtak
| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
 Važan sastanak 6.11.-četvrtak
Prema željama članova ovaj četvrtak održat će se sastanak gdje će se donijeti plan rada-program Udruge za sljedečih 2 mjeseca-znači do Nove Godine.
SVI imaju pravo iznijeti svoje mišljenje i prijedloge koje čemo onda zajedno ukomponirati u raspored.
Sastanak počinje od 20:00 pa molim da budete točni...ako če što biti na rasporedu biti će tek nakon ovog sastanka!
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| uto 04 stu, 2008 5:18 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pon 10 tra, 2006 9:00 am Postovi: 581 Lokacija: Zagreb
|
 Re: Važan sastanak 6.11.-četvrtak
Ispravak netočnog navoda. Dakle NEĆE se na sastanku donijeti plan rada To cemo mi, nas troje u IO, donijeti. Već smo imali jedan sastanak po tom pitanju. Ali to moramo mi donijeti. Zvonko se malo zabunio  . Ovo je sastanak na kojem vi možete iznjeti svoje želje, prijedloge i sl. glede programa, kako bi ih mi mogli uvaziti.
_________________ - žena u bijeloj kutiji TM Thei'khaiell ssuin hw'aenevha
|
| uto 04 stu, 2008 11:25 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Ma da, malo sam se krivo izrazio...Znaci napraviti ce se raspored događanja četvrtkom, do kraja godine (nešto u stilu "mjesečnih aktivnosti" koje su na glavnoj stranici)...pa tko ima kakav prijedlog...
|
| uto 04 stu, 2008 11:39 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
@Izvrsni odbor, mozete li pojasniti koji je od ova 3 navoda tocan?... nisam vas skuzio  zmajchek je napisao/la: Dakle NEĆE se na sastanku donijeti plan rada To cemo mi, nas troje u IO, donijeti. Već smo imali jedan sastanak po tom pitanju. Ali to moramo mi donijeti. Zvonko se malo zabunio  . Ant je napisao/la: anyway, budemo sad u cetvrtak slozili program za ovaj mjesec, svi zajedno na sastanku. tak da tko god ima ideju slobodno ce ju moci iznjeti. El Zvonko je napisao/la: Prema željama članova ovaj četvrtak održat će se sastanak gdje će se donijeti plan rada-program Udruge za sljedečih 2 mjeseca-znači do Nove Godine. SVI imaju pravo iznijeti svoje mišljenje i prijedloge koje čemo onda zajedno ukomponirati u raspored.
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 05 stu, 2008 1:44 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pon 10 tra, 2006 9:00 am Postovi: 581 Lokacija: Zagreb
|
plan rada nije isto sto i program. Plan rada obuhvaca sve stvari kojima se udruga bavi, a ne samo sastanke. Njega donosi IO i s istim se u cetvrtak necemo baviti, jer jos nije do kraja slozen, a kad bude, prezentirat cemo ga. (Plan rada su vise neke smjernice prema kojima IO namjerava voditi udrugu, dakle to je nas plan, a onda cemo na iducoj skupstini moc izvjesiti sto smo ostvarili od planiranog, a sto nismo i zasto)
Dakle u cetvrtak na sastanku mozete iznijeti svoje prijedloge, pa cemo sloziti program. Na sastanku ćemo vjerojatno složiti samo program za studeni, ali prijedlozi se primaju i za ostatak godine. Isto tako i želje.
Od clanova se ocekuje da iznose ideje i prijedloge, te da se javljaju da bi nesto odrzali (predavanje, kviz i sl). Nakon cega cemo mi dio toga odmah ukomponirati u program sastanaka za mjesec studeni. A ostalo cemo upotrijebiti kasnije.
_________________ - žena u bijeloj kutiji TM Thei'khaiell ssuin hw'aenevha
|
| sri 05 stu, 2008 10:36 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Eto, na kraju smo na 'vaznom' sastanku slozili kakav-takav program za 11. mjesec (za prvi pokusaj i nije tak lose  ) Drago mi je da sam svojim skromnim diplomatskim vjestinama i ponekim postom uspio objasniti predsjednistvu da bi ipak bilo dobro da nastavimo s bar nekakvim aktivnostima u Udruzi  i nadam se da ce izrada programa postati standardni dio jednog sastanaka u mjesecu i da cemo nastaviti bar na razini na kojoj je program bio kod prosle vlasti u Udruzi (prosle jeseni i zime). Uz ponavljanje one neodrzane parlaonice o rime directiveu, volio bih kad god bude moguce da organiziram jos jedno gledanje epizode Treka sa kvizom i nagradom (imam jos poneku Trek majicu viska  ) i nakon toga Q continnuum (cim skupim dovoljno pitanja)
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 19 stu, 2008 8:46 am |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Nek me bude sram... kad ne mogu doć na makar sat vremena na sastanke i pravit s vama program... ah, kak sam bezvezan! Al dobro, zato ću doć sad u čet. 20.11. Čuo sam neke primamljive ponude za moju Sekciju... a bit će to mnogo dobro. Znam, malo sam zakasnio s predavanjem o svjetskim čudima... al bit će, bit će... tamo u 12.mj. Ne želim govorit opet o datumima da se opet ne bi izjalovilo. 
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sri 19 stu, 2008 1:21 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
T'Grel je napisao/la: Nek me bude sram... kad ne mogu doć na makar sat vremena na sastanke i pravit s vama program... ah, kak sam bezvezan!
Al dobro, zato ću doć sad u čet. 20.11. Čuo sam neke primamljive ponude za moju Sekciju... a bit će to mnogo dobro. Nema veze sto si jednu propustio, radili smo samo program za 11. mjesec, tako da ces vjerojatno imati jos prilike da prisustvujes  I da, spominjala se tvoja sekcija 
|
| sri 19 stu, 2008 3:56 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Cvicek je napisao/la: I da, spominjala se tvoja sekcija  A daaaa... vrlo zanimljivo... Drago mi je to čut.  I'm pleased.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sri 19 stu, 2008 4:24 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
@T'Grel i ostali koji niste došli na sastanak 6.11. ne brinite niste ništ propustili. Sastanak za program za 12 mjesec održat će se 27.11. a ukoliko netko ima kakve ideje može ih iznijeti ovaj četvrtak pa da stavimo u raspored. 
|
| sri 19 stu, 2008 8:25 pm |
|
 |
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 10 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|