|
Sada je: pon 03 kol, 2026 4:47 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Cetvrtak,7.2.2008****NEMA UDRUGE****
| Autor/ica |
Poruka |
|
Cadet 2nd year
Pridružen/a: pet 18 kol, 2006 12:11 am Postovi: 25 Lokacija: ZG-Tresnja
|
 Cetvrtak,7.2.2008****NEMA UDRUGE****
Evo samo da napomenem kao glavni i odgovorni za imovinu,moram uputiti kritiku clanstvu USS Croatia jerbo pronasli smo razbijen manometar na kompresoru koji stoji ispod televizora. Kuzim da prostorija nije velika i da se skvadre skupi gotovo 30-tak tamo,ali nekakva odgovornost mora postojati.
Ja vas sve,stoga umoljavam da se korektno odnosite prema imovini KMT-a da ne moramo pribjegavat radikalnijim metodama.
Iz narecenih razloga,prostorija nece bit na rapolaganju udruzi 7.2.2008!
Sa stovanjem,rukovodstvo KMT-ts
_________________ --------------WWII vet----------------
|
| uto 05 vel, 2008 6:40 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
 Re: Cetvrtak,7.2.2008****NEMA UDRUGE****
culi ste bruninog glasnika (zar nas se bruno plasi pa nam javlja ovako prek foruma i prek messenger boya ) ... optuzeni smo (i osudjeni  ) za unistenje nanometra (sto god to bilo) u prostorijama KMT-a sto je tu je... sad bi tu trebali naci neku alternativu za ovaj cetvrtak... bar bi ja htio naci neku alternativu... zna li netko neki veci i tisi kafic negdje blize cetru zagreba?
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| uto 05 vel, 2008 7:21 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pon 10 tra, 2006 9:00 am Postovi: 581 Lokacija: Zagreb
|
manometar, mjeri tlak Uglavnom ne vjerujem baš da smo mi to razbili. Tihi birc u centru grada, a da je veliki, ne znam baš. Možete npr. doć k meni doma. Moji su na skijanju, baka je u stanu ispod, ima dovoljno mjesta za sve nas. Imam veliki televizor, za predavanje i sve. Ovo su upute, koje sam dala ljudima, kad je bio jednom tulum: http://marvin.kset.org/~tihana/KakoDociDoNas.docUglavnom ako ne nadjete tihi birc u centru grada ili gdje već, kod mene ste dobrodošli.
_________________ - žena u bijeloj kutiji TM Thei'khaiell ssuin hw'aenevha
|
| uto 05 vel, 2008 7:43 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Žao mi je što je nešto oštećeno u prostorijama koje svi zajednički koristimo, no nije li i ovo suspendiranje sastanka radikalna mjera? Posebno zato što se iz tvog posta ne vidi tko je i kada uočio oštećenje i znate li uopće tko ga je i kada prouzročio. U nedjelju nas je bilo 15-ak, uključujući i cijelo predsjedništvo. Ja sam došao oko 20,30 sati i nisam primjetio nikakvu aktivnost koja bi imala za posljedicu nekakvo razbijanje. Oko 21,00 većina ljudi otišla je u kino, uključujući i predsjednika, a ostalo nas je petero, koji smo bili do oko 23,30, a u tom vremenu nitko ništa nije razbio, troje nas je kartalo Munchkin, a dvoje su gledali seriju. U međuvremenu je došao i Bruno koji nije imao nikakvih prigovora na ništa, kamoli nekakva eventualna oštećenja, a nakon odlaska nas nekolicine preostalih, Bruno je još sam ostao u prostorijama. Znači li ta suspenzija sastanka da se, samo s obzirom na to kad je oštećenje uoćeno, automatski prejudicira da je netko iz USS Croatie krivac ili da smo možda mi oštečenje uočili i namjerno ga (ne znam iz kojeg razloga) zatajili?
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| uto 05 vel, 2008 7:47 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
odlicno... za sad si prva (i jedina  ) opcija
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| uto 05 vel, 2008 8:10 pm |
|
 |
|
Mister 47
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 5:38 pm Postovi: 1609 Lokacija: Philadelphia, PA Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: ST: IV
|
A frako te manometar. Samo recite koliko košta i platićemo. Ili ću ja platiti da mi ne propadne kviz.
| uto 05 vel, 2008 8:59 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: ned 20 sij, 2008 11:49 pm Postovi: 426 Lokacija: Mrachni i skroviti kutak...
|
/grammar off we are the biggest, so we are the blamest /grammar on 
| uto 05 vel, 2008 9:04 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|
Black_Raven je napisao/la: we are the biggest, so we are the blamest
eh, ako je to istina bilo bi smjesno da nije zalosno

|
| uto 05 vel, 2008 9:49 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Stvarno nije fer da nam zabranite dolazak kad imamo tako dobar sadržaj na repertoaru taj dan. Mislav, suosjećam sa tobom.
| uto 05 vel, 2008 10:01 pm |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
Chaky je napisao/la: sad bi tu trebali naci neku alternativu za ovaj cetvrtak... pink u gagarinovom prolazu? tiho, mirno i cijeli kat samo za ljude iz udruge
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| uto 05 vel, 2008 10:08 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|
modesty blaise je napisao/la: Chaky je napisao/la: sad bi tu trebali naci neku alternativu za ovaj cetvrtak... pink u gagarinovom prolazu? tiho, mirno i cijeli kat samo za ljude iz udruge mislim da smo tamo isli nakon zadnje skupstine kluba... ako grjesim, neka me isprave drugi koji su takodjer bili tamo? i to je isto ok... znaci za sad imamo 2 opcije

|
| uto 05 vel, 2008 10:59 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Ja glasam za opciju broj 2, pošto je puno bliže.
| uto 05 vel, 2008 11:01 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: ned 20 sij, 2008 11:49 pm Postovi: 426 Lokacija: Mrachni i skroviti kutak...
|
ili opcija broj 3? skupite se svi i dodjete u kset? ovog chetvrtka, 7.2, nastupa septica!!1 sak maj madafakin šit! oni koji nisu upoznati sa djelima dotichnog benda: http://www.youtube.com/watch?v=QsLjkDkWhtUhttp://www.youtube.com/watch?v=00DKU5opno0 
| uto 05 vel, 2008 11:06 pm |
|
 |
|
So Say We All
|
Black_Raven je napisao/la: ili opcija broj 3?
skupite se svi i dodjete u kset?
ovog chetvrtka, 7.2, nastupa septica!!1
To su oni likovi iz Vinkovaca, koje su to budale 
| uto 05 vel, 2008 11:09 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
Chaky je napisao/la: modesty blaise je napisao/la: Chaky je napisao/la: sad bi tu trebali naci neku alternativu za ovaj cetvrtak... pink u gagarinovom prolazu? tiho, mirno i cijeli kat samo za ljude iz udruge mislim da smo tamo isli nakon zadnje skupstine kluba... ako grjesim, neka me isprave drugi koji su takodjer bili tamo? i to je isto ok... znaci za sad imamo 2 opcije nakon zadnje skupštine smo bili u pizzeriji marco polo. to je blizu, al pink ti je onaj birc u drenovačkoj...bili smo ja i ti tam par puta s kmtovcima  uglavnom, meni pašu obje opcije, do tihane se čak mogu došetat pošto ću bit u španskom 
_________________ njanjanja
|
| uto 05 vel, 2008 11:12 pm |
|
 |
|
Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|