Opet nitko nije nis komentirao pa cu ja, iako nije bilo nekih preznacajnih dogadjaja -> ako je zbog toga ovaj topic nepotreban, molio bih nadlezne da ga pobrisu...Evo 10 "naj slika" sa sastanka (nisu ni te koje sam izabrao super-naj-ovoono... ali yebiga

)
Dosao sam oko 8, taman dok su se ekipa tamo pripremala zapoceti igrati Robo Rally. Nije nas bilo puno, oko 10,.. taman ni previse ni premalo za gejmanje.
Dobili smo na koristenje ("trajnu posudbu"?

) komplet Stargate-a. Zaboravio sam kako se decko koji je to donio zove, iako je i u "stara vremena" dolazio u Udrugu...

pliz neka me netko dopuni.

Dakle, kao sto sam rekao, igrao se Robbo Rally:

Igralo nas je ako se ne varam, max broj igraca... bila je guzva na ploci...
Chaky me dvaput izgurao s ploce, ja njega samo jednom (ostajem ti duzan za iduci put kad cemo igrati

)
Na kraju je vecina nas ili izgubila sve zivote ili su (Simba) morali ici kuci... i na kraju su igru ostale igrati jedine dvije djevojke koje su bile u Udruzi:

Zmajcek se hrabro borila od pocetka do kraja.... ali na kraju je Lilma u Simbino ime pobjedila Zmajceka...
Ajde, bilo je odustajanja, ali ovaj puta se igra konacno uspjela odigrati od pocetka do kraja

Ostali su rasprostrli stol:

Pa smo igrali ST Munchkin:

Dok je Gen. Chang gledao Lost:

Skoro sam zaspao dok konacno nismo zavrsili

(nekak nisam bio previse raspolozen za Munchkin jer su me cekale neke grde stvari za obavljat iduci dan)
Pobjedio je Ant u konkurenciji "do 7 bodova" i Chaky u konkurenciji "do 10 bodova", iako je na pocetku kaskao za nama.