USS CROATIA NA RIJEČKOM KARNEVALU 2008!
Tradicionalno i ove godine grad Rijeka održava svoj jubilarni 25-ti Riječki karnival te u nedjelju 03.02.08. održava svoju "Međunarodnu karnevalsku povorku". To je event koji jednostavno nesmijete propustiti! Mimohod čine sve tradicionalne maske, karnevalske grupe i alegorijska kola, te uz živu muziku i razne bendove poput Gustafa i sl.
http://www.ri-karneval.com.hr/Home.aspx ... ohome=true
Za vrijeme održavanja povorke biti će za sve zainteresirane, organizirano oslikavanje lica!!!Kao i svake godine HŽ će spustiti cjene vozne karte tako da ce povratna karta iznositi samo:
119,00 KnVrijeme polaska vlaka će biti u
7:46 Zagreb, 8:20 Karlovac,
Rijeka 11:30Kartu je potrebno kupiti barem dva ili tri dana ranije na Gl Kolodvoru ili u poslovnicama Croatia Express
Dodatne informacije na brojevima: 01/4563-208 i 01/4922-237
Te email:
posebni.vlakovi@hznet.hrZa one koji ne uspiju kupiti kartu za vlak prema Rijeci voze i busevi svakih sat vremena za studnete oko 90 Kn (jedan smjer) koji imaju pokaz poduzeća Autotrans ili X-icu a za one koji nemaju oko 120Kn (jedan smjer).
Bitno je da što više ljudi iz udruge prisustvuje ovom eventu jer bi htio da konacno sljedece godine i mi organiziramo svoja Alegorijska kola u obliku malog space shutla te da ga zajedno odguramo kroz korzo u uniformama...

I naravno tko je zainteresiran neka se javi ovdje ili meni direkno na mail
admin@usscroatia.hr ja sam tamo 100%!!!!