| Autor/ica |
Poruka |
|
Cadet 3rd year
|
 Natjecaj za filmsku pricu
Ovako! U nedostatku stvaralacke inspiracije trebamo vasu pomoc. Filmska ekipa zato raspisuje natjecaj za filmsku pricu u trajanju od tri tjedna. Prica mora biti u duhu Star treka( nema fajta samo radi fajta) Ne smije ksiti kanon Price slati na moj meil Hajde da vas vidimo Suzy
|
| čet 03 sij, 2008 9:37 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
 Re: Natjecaj za filmsku pricu
zar niste imali gotov scenarij?
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| čet 03 sij, 2008 9:38 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Chaky je napisao/la: zar niste imali gotov scenarij? izgleda da je to bilo za odabir glumaca, sad dolazi prava stvar 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| čet 03 sij, 2008 9:41 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 11:39 pm Postovi: 1007 Lokacija: stara ružma
|
da, jel moze bit parodija?
_________________ "Tko je zreo, brže truli!" To find what you seek in the road of life, the best proverb of all is that which says: "Leave no stone unturned." Have no fear, Batsla is here...
|
| čet 03 sij, 2008 10:09 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Chaky je napisao/la: zar niste imali gotov scenarij? Mozda su i imali nesto, ali ovako je i postenije. Buduci da je film projekt udruge (i sufinancira ga) posteno je da svatko moze ponuditi svoj scenarij, prijaviti se i za druga mjesta osim glumackih i sl. Podrzavam Maxovu ideju da film bude parodija. Ozbiljan film je ionako skoro nemoguce da cete ga napraviti, pa neka bar bude smjesno za gledati 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pet 04 sij, 2008 10:41 am |
|
 |
|
Cadet 3rd year
|
Komedija moze, parodija ne
|
| pet 04 sij, 2008 4:27 pm |
|
 |
|
Mister 47
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 5:38 pm Postovi: 1609 Lokacija: Philadelphia, PA Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: ST: IV
|
Koliko dug scenarij? Za film od 5, 10, 15 minuta?
| ned 06 sij, 2008 3:27 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
koliko sam ja cuo, ciljaju na veliki film... od preko sat vremena
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| ned 06 sij, 2008 3:37 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
maX je napisao/la: da, jel moze bit parodija? ...nešto u stilu spaceballs?
| uto 08 sij, 2008 6:31 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 11:39 pm Postovi: 1007 Lokacija: stara ružma
|
e, to bi vec islo 
_________________ "Tko je zreo, brže truli!" To find what you seek in the road of life, the best proverb of all is that which says: "Leave no stone unturned." Have no fear, Batsla is here...
|
| uto 08 sij, 2008 8:29 pm |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
Al neeeee...oni se furaju na ozbiljnost-lol...baš me zanima kak bu to onda ispalo 
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| sri 09 sij, 2008 1:09 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
al' cekaj malo... meni i dalje nije jasno sto se dogodilo sa onim scenarijem koji smo jos do prije kojih tjedan dana imali?
(mislim, nhf, ali nije li malo neodgovorno ovako zakoraciti u predprodukciju (ako se nevaram vec je i dio materijala za setove nabavljen, ljudi vec dugo rade na dizajnu istih, napravio se model broda, ...) i onda se odjednom sjetiti da se potpuno promjeni scenari?)
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sri 09 sij, 2008 2:13 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|
Ant je napisao/la: al' cekaj malo... meni i dalje nije jasno sto se dogodilo sa onim scenarijem koji smo jos do prije kojih tjedan dana imali? homo cyberneticus je iskrizao 80 % tog scenarija jer mu je to smece... tako da su zakljucili da scenarij koji su imali ipak ne valja

|
| sri 09 sij, 2008 3:19 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
|
Može li mi itko objasniti koja filmska ekipa, kakav natječaj, u koju točno svrhu?!?!?!??!? Ovo je zacjelo tema koja je ostalima poznata od prije, meni nije! (još se i ri-muje)
| čet 10 sij, 2008 2:05 am |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
neeData je napisao/la: Može li mi itko objasniti koja filmska ekipa, kakav natječaj, u koju točno svrhu?!?!?!??!? Ovo je zacjelo tema koja je ostalima poznata od prije, meni nije! (još se i ri-muje) Ovako-trebali smo i još planiramo početi snimati ST amaterski filmić...imali smo scenarij,sad ga više nemamo...i treba ga netko osmisliti-AKO IMAŠ IDEJU...? 
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| uto 15 sij, 2008 10:26 pm |
|
 |
|