| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 11:39 pm Postovi: 1007 Lokacija: stara ružma
|
 VAZNO!
Sutra je sastanak u SC-u iza 20:00 sati Ponesite uniforme, ak ih imate!  Druzenje: klasicno, ali uz pivicu... +bude i program neki OCEKUJEM ARMIJU TREKERA!!! ...OSVOJIT CEMO TAJ SC!!!! SITUACIJA U DRZAVI JE KRITICNA!!! NEPRIJATELJ JE PRED VRATIMA... A I WARSERI DOLAZE!!! ZELIM VIDIT CVRST STAV I ODLUCNOST U VASIM OCIMA PRI SVAKOM RAZGOVORU... I NEMA POVLACENJA!!! (dok casa nije prazna)vidimo se! 
_________________ "Tko je zreo, brže truli!" To find what you seek in the road of life, the best proverb of all is that which says: "Leave no stone unturned." Have no fear, Batsla is here...
|
| sri 12 pro, 2007 2:29 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pet 23 stu, 2007 12:48 pm Postovi: 763 Lokacija: Galaksija Pivska pjena, pod šankom
|
 Re: VAZNO!
A onda se povlačimo do rezervne linije? Mislim, šanka? 
| sri 12 pro, 2007 2:33 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
hmmm a ca je to SC..? srednjoskolski centar.. sporstki centar...?.. Povedite kojeg Klingonca oni su dobri kad su osvajanja u pitanju...!.. Pozdrav Prazne case 44

Tehnika Pucanstvu !
|
| sri 12 pro, 2007 2:40 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
SC.. Studentski centar - Savska cesta 25 pogledajte najavu za SF tulum
_________________ "Tko je zreo, brže truli!" To find what you seek in the road of life, the best proverb of all is that which says: "Leave no stone unturned." Have no fear, Batsla is here...
|
| sri 12 pro, 2007 2:45 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pet 23 stu, 2007 12:48 pm Postovi: 763 Lokacija: Galaksija Pivska pjena, pod šankom
|
Ma viš da te buco zeza....kao da će on doći.... 
| sri 12 pro, 2007 2:47 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Picard je napisao/la: Ma viš da te buco zeza....kao da će on doći....  Nikad ne reci nikad..... tko zna di vrag spava.... @max hvala.. Pozdrav Redovnicka 33

Tehnika Pucanstvu !
|
| sri 12 pro, 2007 2:55 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
... ima li koja uniforma za rentati?? ...i di ćemo se točno naći?
| sri 12 pro, 2007 2:56 pm |
|
 |
|
Admiral
|
buco je napisao/la: Picard je napisao/la: Ma viš da te buco zeza....kao da će on doći....  Nikad ne reci nikad..... tko zna di vrag spava.... Ma da mi je i to čudo doživjet!!! 
| sri 12 pro, 2007 2:57 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
Picard je napisao/la: buco je napisao/la: Picard je napisao/la: Ma viš da te buco zeza....kao da će on doći....  Nikad ne reci nikad..... tko zna di vrag spava.... Ma da mi je i to čudo doživjet!!!  Ak je istina ono ca pricaju Budisti , o reinkarnaciji , mozda bi moga i dozivit u nekon od zivota.... Znaci SF tulum ..oce bit na HTV ili...u emisiji "Narubu pameti"...?..da i mi vidimo.. Nego sad kad bumo mi seljaki dobili mercedese , kak cujen po novinama , morti mi mogli do vas "gradjana" skoknut...na "tulum"....  Pozdrav Jaguarova 2007

Tehnika Pucanstvu !
|
| sri 12 pro, 2007 3:07 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Mr.bobo je napisao/la: ... ima li koja uniforma za rentati?? ...i di ćemo se točno naći? nazalost mislim da ne, osim ako se neki dobrovoljac ne javi Nademo se tam nutra... nema nikakvog posebnog okupljanja prije odlaska tamo Mislim da ce to biti na gornjem katu SCa -dakle iznad menze
|
| sri 12 pro, 2007 3:29 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
maX je napisao/la: Mr.bobo je napisao/la: ... ima li koja uniforma za rentati?? ...i di ćemo se točno naći? nazalost mislim da ne, osim ako se neki dobrovoljac ne javi Nademo se tam nutra... nema nikakvog posebnog okupljanja prije odlaska tamo Mislim da ce to biti na gornjem katu SCa -dakle iznad menze Iznad Menze su knjižnica i WC.
| sri 12 pro, 2007 4:14 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Obzirom da nism bio u SC-u preko nekoliko godina, volio bi da mi netko točno kaže gdje će se to odvijati...
| sri 12 pro, 2007 4:17 pm |
|
 |
|
Mister 47
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 5:38 pm Postovi: 1609 Lokacija: Philadelphia, PA Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: ST: IV
|
Iskreno sumnjam da ću doći. Kao trezvenjaka sintehol me ne privlači, a mi u školi sutra imamo Božićni sajam. K tome moram obaviti sva mjerenja za turnir fizičara. A i danas na snimanju cijeli dan...
| sri 12 pro, 2007 4:31 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pon 10 tra, 2006 9:00 am Postovi: 581 Lokacija: Zagreb
|
pretpostavljam iznad menze. popnete se stepenicama pa udjete desno. tamo je sad kafic i odrzavaju se takve stvari i jos svakave druge. Super mjesto za doc kartat se npr. a da te ne izbace  Ja necu doc. Moram bit doma u krevetu, virusi and stuff.
_________________ - žena u bijeloj kutiji TM Thei'khaiell ssuin hw'aenevha
|
| sri 12 pro, 2007 5:44 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Mr.bobo je napisao/la: ... ima li koja uniforma za rentati?? ...i di ćemo se točno naći? Ak bum došel mogu ti ja posuditi, jer baš mi se i ne prešetava po SC-u u uniformi  Nije dobro po zdravlje 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| sri 12 pro, 2007 5:50 pm |
|
 |
|