niko nece?
ajde, budem onda ja koju (al samo kratko tako da jos netko mora nesto napisati

)
dakle, jucer se na sastanku gledao film
Idiocracyi film je bio predobar. stvarno ima super fora za smijat se, a najbolje je to sto i nije tolko daleko od istine.
anyway, mislim da mogu reci da se svima film svidio, ili barem da nema onih kojima nije.
a bilo nas je i dosta, ali nakon filma se populacija nesto razrijedila.
onda je usljedilo par partija kockica... e, da...
sad osjecam duznost da kazem da su me razvalili.
totalno, ko beba zvecku, gubio sam i gubio i gubio.
igralo nas je dosta, pa da nabrojim samo neke: (neabecednim redom) maX, Lucrezia, Chaky, TerNek, Gul Remal... (isprike ako sam koga izostavio, bilo je vise gostujucih igraca.)
u svoju obranu mogu reci samo da ne TDA ometala, ali ni to ne umanjuje masovno gubljenje koje sam ostvario.
nakon toga zaigrao se munchkin, a cvicek je ponovno propustio priliku da nauci igru (trenutno znanstvenici smatraju kako postoje dva događaja koji bi mogli dovesti do unistenja svijeta. prvi je da osoba uspije ubiti sve svoje "dvojnike" iz paralelnih svemira. drugi je da cvicek nauci igrati st munchkin.)
e, ova partija je onda potrajala do kojih jedan sat.
i, premda je bio u znatnom vodstvu, max nije na kraju uspio ostvariti pobjedu, stovise, pred kraj je izgubio i karte koje je imao.
neki analiticari smatraju kako je naposlijetku pobjedila Lucrezia, pa ipak ja sam ipak sklon vjerovanju da partija nije do kraja zavrsila (da, da, neznam gubiti, da, da...

)
na posljednjoj (ja sam dakle bio predposljednji, ali ipak nadomak pobjede) poziciji zavrsio je TerNek.
i to je zakljucilo sastanak, a ja bih samo jos zahvalio ekipi koja je cekala u udruzi dok smo mi dovrsavali partiju (koja, ponavljam, po meni jos uvijek nije zavrsena).