| Autor/ica |
Poruka |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 USS gong
...pokrenuo bi i USS Gong... ...i kojem bi sastavu bili T'Grel, Mr.bobo i predsjednik... (koji će ipak napraviti glasačke) listiće...
...koji bi nadzirali izbore...tj. da sve bude prema pravilima , i izbrojili glasove... ...te izvjestili pučanstvo i ishodu glasovanja...
....jel se slažete s time??
| pet 16 stu, 2007 2:48 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
 Re: USS gong
hmm.. bolje da su "neclanovi udruge" ..jer vi nemorete bit nepristrani po logici stvari ......u "sukobu ste interesa" , postoji veca mogucnost da svon favoritu "progledate kroz prste neke sitnice " .... Nis cudno ....poli nas .....! Pozdrav Virtualne demokracije 5

Tehnika Pucanstvu !
|
| pet 16 stu, 2007 3:07 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Kaj se mene tice moze, no definitvno bi bilo bolje da izbore nadgledaju "neclanovi udruge"
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| pet 16 stu, 2007 3:21 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pon 22 lis, 2007 2:12 pm Postovi: 476 Lokacija: Đakovo Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Biti će bolje!!!
|
 Ja sam mišljenja da bi za clanove GONG-a bili idealni ja i moja ljepša polovica.. buduci da smo novi clanovi a ionako nikoga od kandidata ne poznajemo a biti cemo prisutni...
| pet 16 stu, 2007 8:01 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
carobnjak ... to bi islo... samo nemoj spominjat onih 100 kn  iako... mogli bi otvoriti i probrojati glasacke listice tamo pred ljudima
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sub 17 stu, 2007 1:01 am |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pon 22 lis, 2007 2:12 pm Postovi: 476 Lokacija: Đakovo Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Biti će bolje!!!
|
 Svejedno je gdje bih brojao listice... Ja sam mađioničar... Tko da vecu ponudu pobjedio je(biznis je biznis) 
| sub 17 stu, 2007 2:06 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
ČAROBNJAK je napisao/la: [-X Svejedno je gdje bih brojao listice... Ja sam mađioničar... Tko da vecu ponudu pobjedio je(biznis je biznis)  Pravo zboris ..nema sta ..ti bi treba i ankete organizirat , ove velike ...da nebude onak prozirnih namjestanja ..ti bi to odradia kak triba..100% Pozdrav Antikorupcionaska 4

Tehnika Pucanstvu !
|
| sub 17 stu, 2007 2:18 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Meni je osobno zanimljiva ta stvar da budem USS gongovac ali ne privlači me previše jer sam voditelj sekcije i zapisničar. Sasvim su mi dovoljne te dvije funkcije. Zasad...
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| pet 30 stu, 2007 12:58 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
zapisinicaru... kako napreduje zapisnik?
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pet 30 stu, 2007 2:52 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 11:39 pm Postovi: 1007 Lokacija: stara ružma
|
DA! trebam taj zapisnik
_________________ "Tko je zreo, brže truli!" To find what you seek in the road of life, the best proverb of all is that which says: "Leave no stone unturned." Have no fear, Batsla is here...
|
| pet 30 stu, 2007 1:27 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Ne napreduje jer nemam još financijsko i popis ljudi koji su bili. El Zvonko mi je rekao da se ne trebam žuriti. Zapisnik može biti gotov kad god to bude bilo potrebno.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| pet 30 stu, 2007 11:25 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
T'Grel je napisao/la: Ne napreduje jer nemam još financijsko i popis ljudi koji su bili. El Zvonko mi je rekao da se ne trebam žuriti. Zapisnik može biti gotov kad god to bude bilo potrebno. Ok dogovori se s maXom oko financijskog nek ti posalje...ja ti sutra saljem popis ljudi nazocnih-javi ak kaj jos treba!
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| sub 01 pro, 2007 1:08 am |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Ok, sve ćemo se nas trojica dogovoriti i to će biti uređeno.
|
| sub 01 pro, 2007 5:25 pm |
|
 |
|