| Autor/ica |
Poruka |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
 Re: FANZIN WEB SITE u punom pogonu!
ti bi vise ili manje?
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pet 23 stu, 2007 10:11 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
frenky je napisao/la: Chaky je napisao/la: e sada, ako je to nekome puno (ok, znam da neki mozda imaju financijskih problema, ali tima bi onda i ovih 50kn bilo glupo naplacivati, vec im pokloniti punu clanarinu)... onda ne bih ulazio u detalje...[/color] a kako odrediti tko iskreno kaze da ima finacijskih problema a tko mulja? pretpostavljam da tebi 100 kn (ili vise) nije puno jer si za puno vecu lovu nabavio svoj lap i fotic ... ali shvati da ima drugacijih ljudi ali jos si mlad i ima vremena da se naucis socijalnoj osjetljivosti  jedino da imamo tocan plan na sto trositi tu dodatnu lovu ... onda bi imalo smisla to povecati .... jer neprofitna smo organizacija i nema smisla skupljati lovu i kljucni detalj za kraj... ako netko misli da je clanarina od 50 kn premala... nitko ga ne sprjecava da donira udruzi dodatnih 50 ili vise kuna 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pet 23 stu, 2007 10:52 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|
frenky... sorry kaj sam te napao i optuzio za neosjetljivost ali kad vidim da netko predlaze povecanje clanarine samo iz toga razloga sto mu se cini malenom onda odmah pomislim najgore svjedno... nisi zasluzio takav "napad" ...sorry jos jednom

|
| sub 24 stu, 2007 12:06 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
frenky je napisao/la: ...iskreno, mislim da je ova clanarina sprdacina, a ne clanarina... no to je ot... iskreno, veliki ot... i cinjenica koje se nitko ne zeli dotaknuti... ne znam zasto. Hmmm... a koja bi visina clanarine zadovoljila "vasu visost"..ak ni tajna ..!?. Pozdrav M.diteta 18

Tehnika Pucanstvu !
|
| sub 24 stu, 2007 12:20 am |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pon 22 lis, 2007 2:12 pm Postovi: 476 Lokacija: Đakovo Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Biti će bolje!!!
|
 Re: Što mislimo o trenutnoj članarini
Ja mislim da je clanarina uredu(50kn). Međutim tamo ste spominjali "potpomažuce clanove "ili sl. O cemu se tu tocno radi ???
| sub 24 stu, 2007 1:01 am |
|
 |
|
Inquisitor
|
ČAROBNJAK je napisao/la: Ja mislim da je clanarina uredu(50kn). Međutim tamo ste spominjali "potpomažuce clanove "ili sl. O cemu se tu tocno radi ??? iz statuta "Potpomazucim clanom Udruge moze postati svaka fizicka ili pravna osoba koja, u skladu s utvredjnim uvjetima, znacajnom financijskom ili materijalnom potporom redovito pomaze razvoj i napredak Udruge i ostvarivanje njezinog programa." i mislim da ti clanovi ne placaju clanarinu

|
| sub 24 stu, 2007 1:11 am |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
50 kn je meni skroz u redu...nikako ne bi valjalo da je više
_________________ njanjanja
|
| sub 24 stu, 2007 1:24 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 11:39 pm Postovi: 1007 Lokacija: stara ružma
|
50kn je simbolika... eto cisto da nesto je, a da opet nije 0 tak da ipak imamo nekaj para...
...a ako bas usfali, onda se pitaju clanovi da daju jos iz svog dzepa (tipa kupovina uniforme)
_________________ "Tko je zreo, brže truli!" To find what you seek in the road of life, the best proverb of all is that which says: "Leave no stone unturned." Have no fear, Batsla is here...
|
| sub 24 stu, 2007 1:32 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
O ovoj smo clanarini vec napricali dosta. No evo jedan prijedlog, ako tko hoce nesto donirat neka to bude nešto za snimanje filma-a ne direktno udruzi, ja mislim da bi tak bilo ok da se da za neki konkretni program, te da se zna tko je dao. 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| sub 24 stu, 2007 2:55 am |
|
 |
|
Inquisitor
|
frenky je napisao/la: koegziistetnat tko/sto je to? frenky je napisao/la:
i druga stvar... ne moj mi se ispricavat, pogotovo ne na forumu... rangiran si vise od mene u udruzi i ja sam taj koji se ima tebi ispricavat....
hehehe.. pa pobogu (ili poQu  ) zasto bi se ti meni ispricavao? Iznio si bio svoje misljenje... i nista vise... Nemoj se ispricavati zbog svog misljenja  nego da se mi vratimo ontopic jel ima netko nekakav prijedlog po pitanju visine clanrine? (obecajem da necu gristi... puno  )

|
| sub 24 stu, 2007 5:19 pm |
|
 |
|
luda baba
Pridružen/a: čet 30 kol, 2007 11:53 pm Postovi: 1471 Lokacija: Middle-Earth
|
mislim da se vecina clanova slaze sa trenutnom clanarinom, pa o tome smo nedavno raspravljali i zakljucili da je ne treba mijenjat!? zasto sad ponovo rasprava? ako netko bas ima viska para koji ga zulja u dzepu nek se osjeca slobodnim donirat to udruzi (moze i meni, necu se bunit!  )
| sub 24 stu, 2007 6:24 pm |
|
 |
|