| Autor/ica |
Poruka |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
 Posjet tehnickom muzeju
kao sto sam spomenuo na sastanku jucer, ovu subotu (sutra) idemo u tehnicki muzej. Nalazimo se u 10:15 pred muzejom jer u 10:30 pocinje oblizak muzeja sa strucnim vodstvom. Obici cemo apisarij, rudnik, novu atrakciju demonstracioni kabinet “Nikola Tesla” (sa nizom fora eksperimenata) i planetarij na stranici tehnickog muzeja pise sljedece: cijena ulaznice: * 15 kn posjet zbirkama * 15 kn posjet planetariju, povremenim izložbama i znanstvenopopularnim predavanjima * 10 kn posjet zbirkama (organizirane skupine)
dakle ponesite 30 kn za ulaznice vidimo se sutra btw. javite dalje ljudima ciji broj mobitela imate, a koji nemaju pristup netu i li nisu na forumu... posebno mr. bobi 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pet 23 stu, 2007 4:02 pm |
|
 |
|
luda baba
Pridružen/a: čet 30 kol, 2007 11:53 pm Postovi: 1471 Lokacija: Middle-Earth
|
 Re: Posjet tehnickom muzeju
ko ide ko ide ko ide? idem i ja! - ne, ti ne - zasto ne? zato! (nevermajnd...)
| pet 23 stu, 2007 4:04 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
jel na kraju ides ili ne?  za sad jedino znam da ce max, lil'mee i ja ici... za ostale jos ne znam iako se dosta ljudi na sastanku izjasnilo da bi islo
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pet 23 stu, 2007 8:24 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
idem i ja. (a cini mi se da se jos ljudi pozitivno izjasnilo jucer na sastanku)
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pet 23 stu, 2007 8:27 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Ant je napisao/la: idem i ja. (a cini mi se da se jos ljudi pozitivno izjasnilo jucer na sastanku) Hmmm... ma jedno je pricat a drugo je delat.....eto ja cu se izjasnit , pa iso bi ....bas lipo ..! Pozdrav Trla baba lan 88

Tehnika Pucanstvu !
|
| pet 23 stu, 2007 8:46 pm |
|
 |
|
luda baba
|
Chaky je napisao/la: jel na kraju ides ili ne?  ma normalno da idem, bas sam jucer - prekjucer kontala kako prolazim kraj njega svaki jebeni dan, a nikad nisam bila u njemu - sramota!!! vidimo se onda sutra 
| pet 23 stu, 2007 9:03 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|
bilo je fora, pogledali smo oko pola stvari i to vise-manje na brzinu... bilo je i opustajuce... pogotovo planetarij  i na kraju smo dosli samo nas 5 za koje sam bio siguran od svih onih "zainteresiranih" sa sastnaka ... nista... i sad neka mi netko kaze da clanovi nisu inertni...  ako im ne doneses gotov program u udrugu... onda nista od toga

|
| sub 24 stu, 2007 5:34 pm |
|
 |
|
luda baba
|
samo da dodam da je tih 5 ljudi bilo: Chaky, Lil'me, Ant, maX i ja te da smo posjet muzeju zakljucili krasnim ruckom u SC-u i jos krasnijom pivom (tj. cokoladom sto se Anta tice)... ljudi, trebali ste doc! 
| sub 24 stu, 2007 6:13 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
e bas mi je zao sto nisam mogao doci, kao prvo zaspao sam i probudim se u 10  . No poslije sam imao jedan razgovor u vezi posla pa tako do navecer. Mislio sam ici no definitvno mi se nije uklapalo u danasnji dan...nadam se da ste se dobro proveli. 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| ned 25 stu, 2007 4:28 am |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
meni je bilo super  i posjet muzeju i piva i ručak (makar hrana nije valjala pa smo chaky i ja išli na popravak  )
_________________ njanjanja
|
| ned 25 stu, 2007 9:04 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Lucrezia BORGia je napisao/la: samo da dodam da je tih 5 ljudi bilo: Chaky, Lil'me, Ant, maX i ja te da smo posjet muzeju zakljucili krasnim ruckom u SC-u i jos krasnijom pivom (tj. cokoladom sto se Anta tice)... ljudi, trebali ste doc!  ...ja sam gotovo u karanteni... ...imam dva ispita ovaj tjedan, tako da moram učiti , učiti, da barem nešto prođem...
| pon 26 stu, 2007 12:53 pm |
|
 |
|