| Autor/ica |
Poruka |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
 Re: Program za ožujak
A kužim, Cvicek nije istaknuo točno vas dvije... ili? 

|
| pet 19 ožu, 2010 8:27 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Pa da, u tome je stvar. Treba lipo navest imena da pokupimo sve zasluge.
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| pet 19 ožu, 2010 8:28 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
A nije fer  Bas sam se sad morala razbolit 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pet 19 ožu, 2010 8:47 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
E da, mašo, a ja donijela igle i vunu i dašo mi spetljao vunu i ugurao u majicu.  Skoro mi iskopao oči iglama. 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| pet 19 ožu, 2010 8:58 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
i prijetili su mi životom...
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| pet 19 ožu, 2010 10:29 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
daso, ti si samom svojom pojavom prijetnja zivotima oko sebe.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pet 19 ožu, 2010 10:34 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Sutra dofurajte neku cugu i grickalice jer je moj izvor presušio... no tehnologija i prostor su osigurani... do sada sam reinstaliro komp da dobimo bolje preformanse... 
| sub 20 ožu, 2010 7:14 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Jedno malo pitanjce, jel uopce znate doc do mene... ? Tko ne zna neka dodje do dinamovog stadiona i neka me nazove na udružni mobitel pa cu poslati nekog po vas. Stanite se kraj kipa golog čovjeka popularno nazvanog "pimpekplac", pogledajte u kojem smjeru pokazuje i znat ce te prema gdje trebate ići.. 
| ned 21 ožu, 2010 10:32 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Baš sam si razmišljao da li ćeš se sjetiti da napišeš mjesto za nalaženje za one koji još nisu bili do tebe...  Još da si napisao i od koliko sati se može doći i kad krećemo s projekcijom, gdje li bi ti tek tada bio kraj... 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 21 ožu, 2010 1:34 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Iskreno totalno sam zaboravio na to... zovite me na sluzbeni od udruge kad dodjete do dinamovog stadiona ispod "pimpekplaca" zasto ispod saznat ce te kad dodjete tamo. :p
| ned 21 ožu, 2010 7:04 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Dodjite do 20:00 tada pocinjemo sa filmom!!!!
| ned 21 ožu, 2010 7:42 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Eto meni je bilo super, ne znam kak je bilo vama, no mogao sam ugostit i jos vise ljudi. Taman sam isplanirao jos 4 sjedala za podjelit, no mogao bi jos komotno 5 do 6 ljudi ekstra pometat na sjedalice iz kuhinje i tabure ispred televizora... koliko sam skuzio Cvicek bas nije bio ipresioniran naslovima za ps3 no sto je tu je svako ima svoj ukus. Zato su Danijel, Suiki i Ant rastularli Colina Dirt 2, sto je Ant tako smjesno odvozio da smo se svi valjali od smijeha. Morali smo cak usporiti i vracati snimku njegove voznje vise puta da analiziramo kako se auto rastura po kamenju, obližnjim drvima, šumarcima, planinama i sl. Steta sto nitko nije auto uspio omotat oko drva ko jedan moj frend, no letila je šoferšajba, vrata, haube i štosdemferi te je nekom naposlijetku pukla kicma i morao je restartirati utrku jer je nparavio totalku na autu. Danijel je u međuvremenu dok smo gledali anta kako vozi pobjedio turnir u facebook pokeru, a Mirta je sve u čudu gledala čemu se mi smijemo i nije joj bilo jasno što to mi radimo. Vjerujem da je doslo jos cura nasli bi mi i za njih neku zanimaciju poput peglanja mojih košulja, igranja sa mojim kučnim ljubimcem i pravljenjem kave ili čaja za ekipu. No posto smo akademsku cetvrt odradili krenuli smo sa gledanjem avatara u dvd rip rezoluciji posto vece reze nije bilo za nabavit cak ni u videoteci. Imali smo i malu pauzu u sredini filma gdje smo gledali "avatar sex izbrisane scene" te je taman prije toga dosao cvicek da vidi sredinu i kraj filma. Nazalost ekipa je odma poslje filma zbrisala pa je malo njih stvarno vidilo alternativni zavrsetak avatara. No sto je bilo, ima na jubitou. Na kraju je malo falilo da pocnemo gledat novu seriju Capricu ili film The Box no posto bi se epizoda predugo skidala odlicio sam ekipi pokazat par interesantnih igri koje ih moram priznat bas nisu impresionirale, cak ni wormsi koji su se zbrejkali iz neznam kojih razloga, pa se ekipa raspustila jer ipak nismo imali niti jednu drustvenu igru osim uno-a koji je bio jeftiniji za kupiti u nekoj trafici nego ga downloadati sa on-line ducana. Tako da su svi krenuli kuci u mislima "di su te cure" i "šteta što taj Leo ne pušta švedske akcione filmove u kasne nočne sate" .... 
| pon 22 ožu, 2010 2:39 am |
|
 |
|
Častoljupka
|
Joj, leo, pa šta nisi rekao da imaš ps3? Da vidiš kak bi se nacrtala tamo. 
|
| pon 22 ožu, 2010 12:00 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Joj leo, pa šta nisi rekao da imaš košulja za peglat? Da vidiš kak bi se nacrtala tamo 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pon 22 ožu, 2010 12:10 pm |
|
 |
|
Častoljupka
|
A ništa mašo, sljedeći put se nacrtavamo tamo. 
|
| pon 22 ožu, 2010 12:25 pm |
|
 |
|