Sada je: sri 29 srp, 2026 3:38 am.

Započni novu temu Odgovori  [ 99 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Sljedeća
 Skupština... 13.2.2010. 
Autor/ica Poruka
Historiotrekolog
Historiotrekolog

Spol: Muški
Naj Serija: TNG
Naj Film: ST: IV
Koje si vrste?: Vulcan
Post Re: Skupština... 13.2.2010.
Prije svega, čestitam novom vodstvu udruge.
Napominjem da je ova bila službena, brza (završili smo u rekordnom roku od 1,5 h!, to se nikad do sad nije dogodilo), bez nepravilnosti i neregularnosti. Ukratko - najbolja skupština do sad.
A zašto je to bilo tako? Naučili smo iz grešaka i imali pripremljene prijedloge (izmjene statuta).
Nadam se da će udruga, nakon 10 godina, nastaviti sa svojim uspješnim i berićetnim radom.

ned 14 vel, 2010 3:13 pm
Profil Web stranica
anarho trekkie

Naj Serija: DS9
Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija
Koje si vrste?: hewmon
Congress, part 2
(Skupština, drugi dio)

Sezona: 11
Epizoda: 01
Datum premijere: 13.2.2010.
Prikazano na forumu: 14.2.2010.

Scenarij: Dašo, Shadowmaster, Maher, Cvicek

Režiser: Dašo

Postprodukcija: predsjedništvo

Glavni glumci:
Shadowmaster - predsjednik
Mislav - potpredsjednik
Frodo - tajnik
Surveillance team - Cvicek, Zvonko, Sovereign

Gostujući Glumci:
Ternek - the voice of reason
Mirna - master of table soccer
Zmajchek - failed surveiller
Tin - mr. 400%
Dejanira - I wanna vašarluk!

Kratak sadržaj:
U udruzi USS Croatia na redu je bila izvanredna izborna skupština.. tenzije su rasle i sve se ubrzano pripremalo da na dan skupštine sve prođe bez problema. Iako se na početku skupštine činilo da će skupština proći vrlo brzo, kreće rasprava o kategorijama članstva. Pravovremeni odlazak na afterparty i biljar postaje upitan...

slika

Detaljnije informacije: Zapisnik

Kompletan scenarij: Svi pomalo :)

:zubo:

Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.

slika

ned 14 vel, 2010 3:16 pm
Overlord
Overlord

Naj Film: First Contact
Opis Stanja: Future planning and having fun
Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
:rotfl: :rotfl: :rotfl: ovo ti je zakon Cviček :thumbs2:

slika

ST battles audio/video tribute!

ned 14 vel, 2010 3:19 pm
Profil YIM Web stranica
Historiotrekolog
Historiotrekolog

Cvicek je napisao/la:
Detaljnije informacije: Zapisnik

Zapisnik je gotov ali još nije finaliziran.

ned 14 vel, 2010 4:27 pm
Profil Web stranica
mindfrelling bloodsucker
mindfrelling bloodsucker

Opis Stanja: manipulative and psychotic
:lolsmjeh:

Cvicek, svaka cast :lolsmjeh:

I da, razocarana sam, nije uopce bilo puno vašarluka. [-(

"Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."

Sv. Augustin (354-430)

:vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2:

ned 14 vel, 2010 4:29 pm
Historiotrekolog
Historiotrekolog

Dejanira [Bot] je napisao/la:

Ma nadoknadit ćemo mi to...

ned 14 vel, 2010 4:31 pm
Profil Web stranica
anarho trekkie

Gotovo je, gotovo :veselje1:

Ukratko,...

Kao i uvijek, polovica članova se nije pojavila, pa smo neko vrijeme čekali i krenuli sa skupštinom manje više na vrijeme.
Skupilo nas se je 19 (što me razveselilo jer je to poprilično umanjilo mogućnost jednakog broja glasova, i ponavljanja situacije od prošli put)

Za predsjednika, kao što ste već mogli pročitati, je izabran Leo. Maheru je pobjeda izmakla za dlaku... 10:9

Kao što sam komentirao u udruzi, i Leo i Maher su dobri kandidati za predsjednika, i koji god da je pobjedio bi bio dobar izbor.
Osobno mi je iznimno drago zbog Shadowmastera, mog dugogodišnjeg prijatelja, da mu se je želja konačno ostvarila. Mislim da mu je ovo bila 3. kandidatura za predsjednika.

Za potpredsjednika i tajnika nije bilo neizvjesnosti, tako da su to postali Mislav i Frodo kako je i bilo planirano.

Za nadzorni... ja sam dobio 17 glasova, Zvonko 14, Sovereign 12, Zmajchek 7 i Tin 4 glasa.
Hvala vam svima koji ste glasali za mene, stvarno sam iznenađen tolikim brojem glasova :biggrinlove:
I tako smo sada Zvonko, Sovereign i ja sada članovi nadzornog, pomagat ćemo izvršnom odboru u radu, ali također i paziti da sve bude okej... konkretno mi je sad glavni cilj paziti da se Shadowmaster ne ulijeni :zubo:

Uzmjene statuta.... SM me je iznenadio kad je meni meni predao čast da to obavim... no sasvim je logično, s obzirom da sam se ovih dana trudio da to sredim. Mislim da se na izmjene statuta potrošilo tek 15-estak minuta.... trudio sam se da budem brz koliko god je to moguće, a da se opet shvati što se mijenja, i odgovorim na poneko podpitanje.

Jedino je nakon toga rasprava o tipovima članstva navedenih u statutu malo potrajala... (trajala je više nego svih ovih 9 promjena koje sam ja sredio :mrgreen: ) i na kraju smo odlučili da to ostavimo za sljedeću skupštinu... da mi je itko iz predsjedništva rekao da to sredim, ljudi bi i za to dobili nekoliko verzija na glasanje, i sve bi prošlo brzo kao i ostale promjene... ali nije big dijl, budemo drugi put :)

Pod razno smo malo pričali o stanju u udruzi, i Shadowmaster je održao kratak govor u kojem je rekao da sve loše stvari stvari (ako ih ima) ostavimo iza sebe i okrenemo se budućnosti, što u potpunosi podržavam :thumbs2:

Tako da se je pokrenulo pitanje Zvonkovog ukora i opomene, pa smo predložili, i dalje u pomirljivom tonu, da mu se opomena skine... i to je i izglasano. Nakon toga sam rekao Maheru i Zmajchek da bi sad mogli i njoj maknuti opomenu. Bili su za, pa je i njoj opomena skinuta, nakon toga i Antu.
I na kraju sam spomenuo onu Maxovu opomenu meni radi nemoderiranja nekog topica (ili šta li je već bilo), pa je i to skinuto...
Jednostavno sam morao :mrgreen: , nisam mogao izdržati jer sam znao da ako to provalim ću dobiti gomilu LOL-ova :zubo: a i da sebi simbolično prekrižim taj bad stuff :D

Sve u svemu, sve je odlično prošlo. Osim pokoje psovke pojedinaca nakon glasovanja, nisam primjetio nikakve prave nepravilnosti... sve je išlo glatko, i slično kao što je i Tgrel napisao, ovo je što se mene tiče bila najbolja skupština u zadnjih 5 godina, a možda i najkraća.

Što se Mahera i Daše tiče - Shadowmaster je postao predsjednik sa svojih 26+ godina (a Zmajchek, dosadašnja predsjednica, ima i koju godinu više),... tako da mladi Dašo i Maher imaju još sasvim dovoljno vremena da i oni jednom budu predsjednici udruge :thumbs2:

Još jednom čestitke svim izabranim =D>
I imam filing da da će ovo predsjedništvo dobro funkcionirati :)

...

poluofftopic:
Nakon skupštine smo otišli do KŠ na biljar, stolni i pivo, proslaviti kraj gnjavaže i moram spomenuti da smo Mirna i ja konačno odigrali stolni nogomet (nakon što je još ljetos bilo 1:1)
Doživio sam totalni poraz od 2:0, i time je što se mene tiče, Mirna postala prvak udruge u stolnom nogometu :thumbs2:
Ide joj ovih dana, u četvrtak je pobjedila i u kvizu o epizodi STa :)

slika

Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.

slika

ned 14 vel, 2010 4:33 pm
Admiral
Admiral

Opis Stanja: Valhall Awaits
cekaj ja se nesjecam da smo tebi skinuli opomenu cvicek....kaj nije bilo receno da je to prestaro?

ned 14 vel, 2010 4:56 pm
anarho trekkie

Ako i ne vrijedi tj. da smo skidali nešto što ne postoji, svejedno mi je drago. Simbolika i tak to :)
Plus malo smijeha na skupštini dobro dođe :D

E da, sviđa mi se i ono što smo pred kraj počeli spominjati i reboot udruge :mrgreen:

Nije ti ga bilo dovoljno na predhodnoj skupštini? :)
Možda opet budemo igrali onaj live RPG u udruzi, pa možemo smisliti neki ludi scenarij za to ... Federation congress sa raznoraznim zapletima, spletkama i sl :lolsmjeh:

slika

ned 14 vel, 2010 5:16 pm
Admiral
Admiral

nisi me skuzio,ti imas neku opomenu jos od prije tko zna kada (ako se nevaram ),ali bilo je receno da to nemozemo sada skidat jer je prestaro..........
nesjecam se ni da smo glasali oko toga za razliku od ostalih,tako da nismo ni mogli nista skinut bez glasanja

ned 14 vel, 2010 5:25 pm
mindfrelling bloodsucker
mindfrelling bloodsucker

Opis Stanja: manipulative and psychotic
Pa glasali smo i za cviceka... :) Bar kolko se ja sjecam :-k

Uostalom, spominjala se zastara, tako da nismo ni trebali glasat jer je cviceku vec ta opemena "skinuta". Ak sam ja dobro shvatila. A vjerojatno nisam, nisam vas bas najpozornije slusala. 8-[

"Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."

Sv. Augustin (354-430)

:vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2:

ned 14 vel, 2010 5:28 pm
Über Trekkie
Über Trekkie

Koje si vrste?: BORG
Ima nam kolega Tgrel zapisnik pa mozemo pogledat ali ja bi hito da se svi osjecate da smo simbolicno dignuli sve opomene i gluposti da mozemo krenuti dalje... neka opomene ostanu kao opomene da se neke stvari vise ne pononove, ali glupo se uvijek vracat na njih, a najgore da pocnemo ljudima djelit nove opomene. Naka nam ovo bude pouka za daljnji rad u udruzi, nismo vise mala djeca i mislim da je krajnje vrijeme da krenemo naprijed. Dogodila se greska u organizaciji, a i sami znamo da se greske događaju, pa i onim naijiskusnijima, no mislim da je ova ponovljena skupština riješila neke stvari koje su ostale visiti.

Vrlo mi je drago sto vidim kako su se neki odmah zauzeli da i dalje pomažu udruzi makar se vodstvo promjenilo i to je ono sto cjenim, svaka pomoć je uvijek dobrodošla, a kao što smo vidjeli i jedan promatrać po imenu Luka nam je odlucio pomoci glede teleskopa za astronomsku sekciju. Cvicek zaboravio si u report uvrstiti da smo Tinu dali pocasno clanstvo radi inventara koji je donirao udruzi i mislim da je to fer posto ga vec jako dugo nije bilo u udruzi, a udruga mu je svejedno ostala draga i odlucio joj je pomoci da ide naprijed, te se naposljetku vratio udruzi.

U planu imam još puno toga, no o tome na prvom radnom sastanku. Još jednom hvala svima kaj ste uskočili za ovaj tulum danas na koji ne stignem doc. jos jednom hvala Mislavu na brzoj organizaciji. Zabavite se... i opustite... i live long and prosper!

:trekkie:

ned 14 vel, 2010 5:31 pm
Profil ICQ Web stranica
anarho trekkie

MAHER je napisao/la:
nisi me skuzio,ti imas neku opomenu jos od prije tko zna kada (ako se nevaram ),ali bilo je receno da to nemozemo sada skidat jer je prestaro..........
Pa glasali smo i za cviceka... :) Bar kolko se ja sjecam :-k
Nema pravilnika o opomenama da bi se znalo koliko je zastara... ali zaboli me da li je glasanje bilo potrebno radi zastare ili ne... više mi znači to što smo se na skupštini svi dobro nasmijali glede toga :D

To jest:
Shadowmaster je napisao/la:
da smo simbolicno dignuli sve opomene i gluposti da mozemo krenuti dalje...
:thumbs2:

slika

ned 14 vel, 2010 5:51 pm
Častoljupka

Naj Serija: ENT
Naj Film: ST: XI
Aaaaawww, imam službeno priznanje za stolni nogomet. :biggrinlove: :hug:

Skupština je bila ekspresna, nisam to očekivala, moram priznat. 8-[

Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov

ned 14 vel, 2010 6:04 pm
Admiral
Admiral

@cvicek to da,svi smo se strgali od smijeha na to

@mirna da da pa koji vrag da odugovlacimo :D
btw moras mene jos dobit :P

ned 14 vel, 2010 6:16 pm
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 99 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Sljedeća

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: