| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
 Re: Izborna skupština 18.11. u 19 h
Chaky je napisao/la: nema potrebe biti tako ukocen i tjerati maloljetne clanove priznam da sam ukocen, no nisam mislio nikoga tjerati, krivo si shvatio može budi ti glasnogovornik za mlade clanove 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| uto 13 stu, 2007 11:19 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pon 22 lis, 2007 2:12 pm Postovi: 476 Lokacija: Đakovo Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Biti će bolje!!!
|
Evo ja cu biti glasnogovornik za nas penzice!!!
| sri 14 stu, 2007 12:52 am |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
Frendica želi mene i još jednu curu počastiti u Mexičkom restaču tako da me nema...
_________________ It's me. Dax !
|
| sri 14 stu, 2007 5:25 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Ezri je napisao/la: Frendica želi mene i još jednu curu počastiti u Mexičkom restaču tako da me nema... Koji "kukaracha" bend tamo svira ?..u tom restoranu..ak ga ima .... Znaci propustas vazni povijesni trenutak u zivotu USSC udruge ...hmm... Pozdrav Tekilina 52

Tehnika Pucanstvu !
|
| sri 14 stu, 2007 7:39 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Ezri je napisao/la: Frendica želi mene i još jednu curu počastiti u Mexičkom restaču tako da me nema... pih... uvijek neki razlog za nedolazak 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sri 14 stu, 2007 9:52 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
Chaky je napisao/la: Ezri je napisao/la: Frendica želi mene i još jednu curu počastiti u Mexičkom restaču tako da me nema... pih... uvijek neki razlog za nedolazak  Ročkas je u pitanju, nemrem odbiti... Jako smo si dobre, naljutila bi se.
|
| čet 15 stu, 2007 12:07 am |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Ezri je napisao/la: Chaky je napisao/la: Ezri je napisao/la: Frendica želi mene i još jednu curu počastiti u Mexičkom restaču tako da me nema... pih... uvijek neki razlog za nedolazak  Ročkas je u pitanju, nemrem odbiti... Jako smo si dobre, naljutila bi se. Uzvrati frendici čašćenje pa je dovedi i pokaži Udrugu u koju se vrijedi učlanit. 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| čet 15 stu, 2007 12:35 am |
|
 |
|
Trill symbiont
|
Ma ne vole to one, zapravo nitko od mojih prijatelja ne voli ST 
|
| čet 15 stu, 2007 12:55 am |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Ezri je napisao/la: Ma ne vole to one, zapravo nitko od mojih prijatelja ne voli ST  Pa naravno da ne vole (još) kad ne znaju što je dobro i kvalitetno. 
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| čet 15 stu, 2007 1:02 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Ezri je napisao/la: Ma ne vole to one, zapravo nitko od mojih prijatelja ne voli ST  a sto, mi iz udruge smo ti neprijatelji? 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| čet 15 stu, 2007 1:02 am |
|
 |
|
Commander
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 10:21 am Postovi: 333 Lokacija: Zagreb, Sesv. Kraljevec
|
Valjda je mislila da od TIH prijatelja nitko ne voli ST...ah šteta Ezri  Bit ćeš zapamćena 
_________________ Pročitajte intervju sa Eugeneom Roddenberryjem ovdje http://www.ufpcroatia.com - Hrvatski Star Trek portal
http://forum.ufpcroatia.com - SciFi forum
|
| čet 15 stu, 2007 11:34 am |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
_________________ njanjanja
|
| čet 15 stu, 2007 12:19 pm |
|
 |
|
Lieutenant
Pridružen/a: ned 18 vel, 2007 2:33 am Postovi: 171 Lokacija: Cyberneticca
|
Ezri je napisao/la: Chaky je napisao/la: Ezri je napisao/la: Frendica želi mene i još jednu curu počastiti u Mexičkom restaču tako da me nema... pih... uvijek neki razlog za nedolazak  Ročkas je u pitanju, nemrem odbiti... Jako smo si dobre, naljutila bi se. Ccc... da ti je tako dobra frendica, ne bi dizala nos glede "gluposti"... Hell, I know I wouldn't. 
_________________ Gdje god vidiš dobar forum, tu trola posadi.
|
| čet 15 stu, 2007 2:34 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Ezri je napisao/la: Ma ne vole to one, zapravo nitko od mojih prijatelja ne voli ST  ...ja sam upoznao jednu curu na faxu koja je znala razliku između trekkera i trekia! ...ostao sam zapanjen... ...pozvao sam je i u udrugu... ...no , moram je još nagovarati... 
...no zamolila me da joj donesem zadnje dvije epoizode Voyagera... 
| čet 15 stu, 2007 3:08 pm |
|
 |
|
Lieutenant
Pridružen/a: ned 18 vel, 2007 2:33 am Postovi: 171 Lokacija: Cyberneticca
|
Chaky je napisao/la: predsjednik je napisao/la: Qoute: "maloljetni clanovi nemaju prava glasa na skupstini" sa liste
mogu reci sto misle ali se njihovo misljenje sluzbeno ne uvazava i ne ide u zapisnik. npr. ne mogu davati prijedloge o promjenu statuta itd. ove godine je to dosta ozbiljnije jer je izborna. ok... di si ti procitao u ovom gore citatu da se njihovo misljenje ne uvazava? to je jako nategnuta interpretacija tog citata... ali ako budes inzistirao na toj interpretaciji onda se ja javljam da budem "glasnogovornik" maljoljetnih clanova... pa da njihove ideje preko mene udju u zapisnik i budu "sluzbene" nema potrebe biti tako ukocen i tjerati maloljetne clanove Apsolutno se slažem. Također mislim da nije fair prema mlađim članovima što ne mogu glasati [ispod 18 god].
I mean - po tom statutu više vrijedi glas nekog XYZ člana iz QWP koji nikada nije bio u prostorima udruge [ili se družio sa članovima koji ju konstantno "pohađaju"], nego mlađih članova koji su manje-više "permanent fixture" u udruzi, te učestvuju njenom "životu", poboljšanju, pohađaju konove i slično.
Moj bi prijedlog bio da se po "zaslugama" i učestvovanju u životu udruge, dozvoli glas[ov]anje prominentnijim mlađim članovima [još uvijek preko 16 godina, naravno].Let's face it: izbor predsjednika puno više pogađa/pogoduje njih [mlade članove] nego dotičnog XYZ člana.Ako su dovoljno "stari"/zreli da moraju imati ličnu/osobnu kartu, zašto ne mogu glasati glede onoga u čemu učestvuju? Pred zakonom su očigledno dovoljno zreli za to, iako još ne za glasanje. Glasanje na državnim izborima pogađa cjelokupan život osoba koje su rezidenti iste; Udružni izbori, tačnije sama udruga, spadaju u leisure time osoba koje je pohađaju, te još pritom imaju izbora žele li uopće svoj leisure tako utrošiti. Per se - udružni izbori su waaay waaay unimportant u poređenju sa državnim izborima... realistic view, ništa više. Pitam se kako navedene probleme rješavaju udruge u čijem su sastavu većinom maloljetnici, i tko učestvuje u kreiranju zakona i pravila kojima se sankcionira glasanje i proces glasanja.U iščekivanju kontraverze i prašine koju će ovaj post podići....:: Homo Cyberneticus ::.
_________________ Gdje god vidiš dobar forum, tu trola posadi.
|
| čet 15 stu, 2007 3:43 pm |
|
 |
|