Sada je: čet 30 tra, 2026 1:56 am.

Započni novu temu Odgovori  [ 253 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 17  Sljedeća
 Udružna brbljaonica 
Autor/ica Poruka
Defender of Earth

Spol: Muški
Naj Serija: ENT
Naj Film: First Contact
Opis Stanja: Ponfo miran
Koje si vrste?: Andorian
Post Re: Program za 9 i 10 mjesec (draft)
T'Grel je napisao/la:
Cvicek je napisao/la:
(i sad si T'Grel sam sebi misli kako je ispao cool što je to napisao :roll: )

Ne mislim to. Nego mislim kako pomoći udruzi kad već vi nećete. Ima vas par koji bi nešto ali da netko drugi radi. Svi bi htjeli bolje za udrugu ali nitko ne bi ništa radio. Dokle god imamo takvog članstva (bilo novijeg ili onog starog) koje ne želi pomoći udruzi i čekaju da će se dogoditi čudo, nikad se udruga neće oporaviti.

Apsolutno se slažem T'Grel.
Čekaj samo malo, a čime si ti u zadnje vrijeme pridonio da se udruga pokrene? :inlove:

pon 17 lis, 2011 9:12 pm
Historiotrekolog
Historiotrekolog

Naj Serija: TNG
Naj Film: ST: IV
Koje si vrste?: Vulcan
Suikotreki je napisao/la:
Čekaj samo malo, a čime si ti u zadnje vrijeme pridonio da se udruga pokrene? :inlove:

A šta ti mene odmah prozivaš? Čim ukažem na neku stvar, odmah me se proziva. Ako ničim drugim, onda razgovorima s nekolicinom članova udruge o tome kako udruzi pomoći. Naišao sam na neke dobre prijedloge ali ti članovi su mi isto tako rekli da ima jako malo volje među članstvom da se nešto napravi. I o tome sam upravo i govorio u prošlom postu.

pon 17 lis, 2011 9:33 pm
Profil Web stranica
Defender of Earth

Naj Serija: ENT
Opis Stanja: Ponfo miran
Koje si vrste?: Andorian
T'Grel je napisao/la:

A šta ti mene odmah prozivaš? Čim ukažem na neku stvar, odmah me se proziva. Ako ničim drugim, onda razgovorima s nekolicinom članova udruge o tome kako udruzi pomoći. Naišao sam na neke dobre prijedloge ali ti članovi su mi isto tako rekli da ima jako malo volje među članstvom da se nešto napravi. I o tome sam upravo i govorio u prošlom postu.

Možeš ti ukazivati na stvari koje ne valjaju i koje bi valjalo promjeniti...
samo malo mi licemjerno zvuči kad si netko tko je jednako "kriv" kao i ostali za stanje u udruzi ide ukazivati u čemu je problem.
Isto kako bi bilo licemjerno kad bi ja tu sad išao mudrovati jer sam i ja sam jednako kriv i jednako mi se neda kao i ostalima...
U tome ti je stvar dragi T'Grel. :)

pon 17 lis, 2011 10:35 pm
Historiotrekolog
Historiotrekolog

Možeš ti ukazivati na stvari koje ne valjaju i koje bi valjalo promjeniti...
samo malo mi licemjerno zvuči kad si netko tko je jednako "kriv" kao i ostali za stanje u udruzi ide ukazivati u čemu je problem.Isto kako bi bilo licemjerno kad bi ja tu sad išao mudrovati jer sam i ja sam jednako kriv i jednako mi se neda kao i ostalima...

Nisam ja "kriv" za te stvari nego je krivo sadašnje vodstvo u kojem si i ti, Suiko. Ti si potpredsjednik udruge. I što radiš na boljitku? Ništa. Naravno da bi i drugi članovi, ne samo oni u odborima trebali raditi ali vodstvo udruge bi tu trebalo prednjačit. Samo mi nije jasno čemu si se onda kandidirao ako ti se nije dalo radit taj posao?!?
Predsjednik nam je otišao u stranu državu i boli ga više za našu udrugu. I sad bi on od tamo nešto tu nama dirigirao. Ne može više. Otišao si i ostavio udrugu za sobom. I kraj priče.
Takav je i kod tebe slučaj.
Jedini koji radi je Danijel. On je i tajnik i sve. I svaka mu pohvala na tome.

A ja, kad bi mogao i imao vremena, ja bi bio predsjednik udruge i promijenio štošta. Ali ne mogu, nažalost. A oni koji imaju vremena, ne žele radit na boljitku udruge.
U tome ti je stvar dragi T'Grel. :)

Molim te, nemoj me nazivati "dragim".

pon 17 lis, 2011 10:40 pm
Profil Web stranica
anarho trekkie

Naj Serija: DS9
Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija
Koje si vrste?: hewmon
T'Grel je napisao/la:
Cvicek je napisao/la:
(i sad si T'Grel sam sebi misli kako je ispao cool što je to napisao :roll: )

Ne mislim to. Nego mislim kako pomoći udruzi kad već vi nećete.
Želiš pomoći udruzi tako što kvotaš članak statuta koji govori o zatvaranju iste.

A ako želiš pomoći - samo naprijed - ne tipkaj samo po forumu već djeluj! ;)

Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.

slika

uto 18 lis, 2011 4:26 pm
Overlord
Overlord

Opis Stanja: Future planning and having fun
Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
Post Re: Udružna brbljaonica
Ja isto baš nemam volje za radit nešto čim vidim druge kako im se neda. Jbg, nema motivacije nema ni rezultata također. Za takvo stanje mislim da je osim nedostatka motivacije i prostor u kojem jesmo dosta zaslužan. No najveći problem je nedostatak novih članova i nove serije koja bi možda potaknula ljude da se učlane i da izvuću udrugu iz trenutne krize.

Što se prostora tiče ja sam se sjetio jedne solucije, ali ako mi nitko ne želi pomoći u tome onda ja i ne mogu baš puno napravit.

slika

ST battles audio/video tribute!

uto 18 lis, 2011 8:06 pm
Profil YIM Web stranica
Historiotrekolog
Historiotrekolog

Da, @Cviček, govorim o zatvaranju udruge jer vidim čemu to sve vodi. Sva ta nezainteresiranost i lijenost. Istina da smo u udruzi svojevoljno i da nas nitko nema pravo na išta prisiljavati ali isto tako mislim da je dovoljno samo malo se pokrenuti da bi stvar funkcionirala. Mislio sam napraviti koje predavanje da oživim malo i svoju sekciju i udrugu ali vidim da nema ljudi. Kome bi onda predavao? 4 - 5 ljudi??

@Sov, slažem se da je veliki minus to što nemamo adekvatne prostorije. Ali i time moramo biti zadovoljni do boljeg rješenja. Bolje i podrum nego da se sastajemo u nekim zagušljivim birtijama ili negdje drugdje gdje ne bi bili poželjni.

uto 18 lis, 2011 9:05 pm
Profil Web stranica
Über Trekkie
Über Trekkie

Koje si vrste?: BORG
Tgrel molim ispravku netocnog navoda, nije to sto si ti rekao vec jednostavno ne mogu biti prisutan u Zagrebu sjedecih nekoliko mjeseci. Ono osnovno svi imate i Danijel se pobrinuo da vam to osigura. Dakle to su prostorije svaki cetvrtak, pristup video opremi i arhivi, ja vam i dalje uredjujem web stranice i sredjujem reklame i intervijue na televiziji te vas predstavljam kao udrugu na stranim konvencijama. Ja bome radim posao predsjednika savrseno dobro iz pozicije u kojoj se nalazim. A vi "dragi moji" na vama je red da se mrdnete is tih fotelja i iskoristite taj prostor koji smo vam omogucili. Mislim nakon ovakve lijepe reklame koju ste dobili siguran sam da ce doci novi clanovi. Facebook fan stranica nam je sa 50 clanova skocila na 69 i to u par dana, a grupa sa 160 na i 178 to mora nesto znaciti. Zamislite kako je to da novi clan dodje a u prostorijama nema nikog. Dakle nitko nije rekao da je stanje toliko tesko da vas uvijek docekaju zatvorena vrata, naprotiv prostori rade punom parom samo ekipo vas nema, a vi ste kljuc iskoristivosti tih prostora. Novi clanovi ce doci samo morate biti strpljivi. Uostalom ako toliko patite na manjak ljudi zasto lijepo ne pokupite kojeg svojeg frenda/frendicu, primite ga/ju za ručicu i dovedite u klub, pustite koji dobri film i epizodu i zabavite se. Ne treba vam netko pisati program i određivati sto da raditie. Dajte malo radite sto vi hocete. Zato smo i kreirali maketarsku sekciju tako da ljudi rade ono sto zele.

čet 20 lis, 2011 11:00 am
Profil ICQ Web stranica
Predsjednica
Predsjednica

Spol: Ženski
Naj Serija: TOS
Koje si vrste?: Human
Ovako ko prvo T"Grel ako itko ista radi to Je Leo (shadowmaster) i to vise od svih iaki je u drugoj drzavi sve inforacije o odruzi o odogadanjima pa postovi na faceu sve radi leo tako da se mogu drugi samo ugledat u njega jer da rade 10 % ko on mozda bi udruga sljakala,druga stvar - Suiko ili Ronald ne znam koje napisao da ovisi o prostoru udruge dal ljudi dolaze -To je apsolutno krivo svi stariji clanovi znaju da se nekad nije moglo uci u udrugu kolkia je guzva bila iako smo bili u istim prostorima tako da to nema veze.A kaj se tice clanova mladih i tog sveg,samo cu vas podsjetiti da je Ant,mario,ja ..(ne znam za cviceka lea itd....) bili ladi od 18 kad su dosli .A sad i sami znate da kad Ant npr,odrzi program ljudi dodu .Kako ? pa eto mozda ti maloljetni clanovi nisu tak losi zar ne ;)
Nije stvar u prostoru u godinama itd.Stvar je sta ja isto smatram da ovo predsjednistvo ne moze promijeniti ama bas nista i iskreno mozda je bas licemjerno sad od mene to pricat a ne poduzet nista ,,,hmm..zasto? pa zato jer za tu grupicu ljudi kaj se pojavljuju mi se ne da trositi9 zivce ,nek sami promjene nesta ako mogu.A mozete samo biti zahvalni Leu jer da je on digo ruke od udruge kad je otiso davno bi propalo sve do kraja ... I mislim da umjesto da se kuka bi trebali pogledati malo oko sebe na ove mlade clanove ( znam npr za ona 2 decka) ,jer ce mozda bas oni spasiti ovo ako se bude dalo uopce ... Ja sam imala uzore kad sam dosla u udrugu pa pobogu mozete li i vi biti nekom uzor i poticat za nesta pametno ili ne ? Jer mene su okruzivali pametni ,obrazovani ljudi bez kojih ne bi bila di jesam sad ..bar vi stariji clanovi (Leo,Cvicek,Zvonko..) cete znat da ovo nije nacin da udruga bude onakva kakva treba da bude ;)

ned 23 lis, 2011 4:48 pm
Historiotrekolog
Historiotrekolog

Ma daleko od toga da Leo nije zaslužan za rad i boljitak udruge. Naravno da je. Ali govorim o tome da se ljudi koji su u HR, u udruzi ne žele potrudit. Tako da na njih Leo i ne može baš utjecat iz udaljene zemlje. Ili možda može?
Ako mi "doma" ne želimo, nećemo ili sl. nešto napraviti za udrugu, tko će? Ja bi, ali, kako neki članovi znaju ne mogu zbog teških privatnih problema. Ali uvjeren sam da ima ljudi koji bi to mogli. Da se makar malo potrude.

@Tda, meni se samo žao što su brojni članov napustili udrugu. Ne znam zašto (dobro jedan dio znamo zašto) ali to je i dovelo do toga da je udruzi danas teško. Mislim da međusobno i nismo toliko jedni protiv drugih da ne bi mogli normalno raditi za boljitak udruge i da se nastojimo "vratiti" onako kako je ranije bilo. Naravno, ne može baš biti isto kao prije ali pokušajmo.

Zašto više nema 10+ članova na sastancima?
Zašto više nema zanimljivog programa?
Zašto više nitko ne želi preuzeti neku funkciju u udruzi? (a nekad je bilo i po 6-7 članova za potpred. i 4 za pred.)

Nema više one energije. Znam da svatko bira s kim će se družiti ali kako je nekada moglo biti sve u redu? Neki se ne dolaze u udrugu jer su s nekim posvađani, neki jer im se neda dolaziti na drugi kraj grada radi kojih sat druženja, neki zbog inih drugih razloga.

ned 23 lis, 2011 6:54 pm
Profil Web stranica
Predsjednica
Predsjednica

Na stranu ko je kad oso iz udruge i kad su osli npr mario,chaky itd. Opet su dosli novi Masa,Daso;Trap,Ant se vise pojavljivo ono opet je dosla ekipa ..tako da mislim da je problem u trenutnoj postavi udruge koja jednostavno ne zna zadrzat ljude sta je zalosno ....Onako evo da priznam....upoznala sam super curu na faxu ,ludu za trekom pametnu i zeljnu da upozna ljude ikoji su u tome.I pogledala je emisije i pitala me za udrugu ..A znate sta? mene je sram nju dovesti tamo ...Eto sram me ,jer ono nije udruga u kojoj sam ja bila ,eto!

No da onako mozda nije dovoljno da se jedna osoba kandidira nego vise njih da promjene nesto jer svi koji bi eventualno i mogli doc nece jer iskreno nije udruga trenutno sadrzana od ljudi s kojima bi provodila slobodno vrijeme ? E sad ne nije to nista protiv tih ljudi nego kaj se svi oni ponasaju ko da su umrli nije zabavno .dosadno je ..onak epic dosadno ...I zalosno je ..I ja iskreno ne znam ni tko je u predsjednistvu :roll: Al mi je zao tih ljudi sta ce se njihovo "predsjednistvo" po ovome pamtiti -.- A i ti T Grel ko ni ja nije da si nes poduzeo jer ti se evidentno ne da ko ni meni tako da ono čil :mrgreen:

ned 23 lis, 2011 9:11 pm
Predsjednica
Predsjednica

Sovereign X je napisao/la:
_Oz je napisao/la:
Dr. Jones je napisao/la:
Na znanje svima
S obzirom da udruga ljubitelja zvjezdanih staza prakticki ne postoji (mada neki smatraju da ce se sama voditi i uzdici iz pepela)...

Jel meni nešto promaklo? :scratch:

Postoji udruga bez brige, a na ovo potkopavanje ću se kasnije osvrnut ;)

P.S.Ovo je istina nije nitko propuvao ,a vi koji mislite da je ovo udruga,ocito niste bili nikad u usscroatiji i nemate pojma o cem pricate .Nije dovoljan komad papira i jedna do dve osobe da bi nes funkcioniralo.Usscroatia je na aparatima i ono il ce se dogoditi cudo ili ce netko iskljuciti aparate i ovo nije bulshit nego istina ... I tuzna sam zbog toga al aaje*iga tako je :(

ned 23 lis, 2011 9:15 pm
anarho trekkie

Joj, i ti i Teddea pričate kak je udruga u ku**cu a ne bi prstom makli da to promijenite. Ti dođeš u udrugu max jednom mjesečno, Teddea možda par puta godišnje. I tu i tamo se pojavite na forumu i kritizirate...

"Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu" - ako vam se nešto ne sviđa - učinite nešto glede toga!
Kritika ako je konstruktivna je dobrodošla, no samo kritizirati i ne činiti ništa da se stanje promjeni - ne vodi nikuda.

Valjda ste svi upoznati s time da se Leo odselio, šta je sa Suikom itd. Predsjedništvo je samo na papiru i to zato da se zadovolje zakoni i samo do trenutka kad bude zainteresiranih da se napravi skupština i izglasa novo.

Moja preporuka - ako želite nešto učiniti s udrugom prestanite samo prduckati nego se primite posla!

Toliko od mene. :meditira:

Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.

slika

ned 23 lis, 2011 11:49 pm
Historiotrekolog
Historiotrekolog

I ti ga isto pametuješ, a isto ništa ne radiš na boljitku udruge.

pon 24 lis, 2011 12:47 am
Profil Web stranica
anarho trekkie

Ja sam napisao da više ne mislim raditi aktivno oko udruge, imam drugih stvari kojima se bavim. No isto tako ne trekeljam kako ništa ne valja jer ja pod konstruktivnu kritiku smatram da se treba i ponuditi rješenje problema i svojim primjerom to pokazati, a to nije nešto što ste ni ti ni Teddea napravili. Ti samo ponavljaš da je udruga u problemima, i na tome staneš.
0 bodova

slika

pon 24 lis, 2011 12:59 am
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 253 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 17  Sljedeća

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: