|
Sada je: čet 30 srp, 2026 8:10 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
 Re: Program za ožujak
Cvicek je napisao/la: I šta je sa međusobnim podbadanjem između članova predsjedništa? Za ovo predsjedništvo čak nema ni jednog sočnog trača o međusobnoj netrpeljivosti trebali bi mi Cvicek i sastanak nadzornog, ali kada je takva situacija za 3 minute smo gotovi (uračunato pisanje zapisnika) 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| sri 17 ožu, 2010 2:49 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
@cviček i ćorava koka kukurz nabode... 
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| sri 17 ožu, 2010 2:50 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Svaka čast na ovakvom programu. Mnogo dobro! Malo nam je raspored "natrpan" ali ništa zato... barem imamo jedan ozbiljniji program. I to u isto danu nastupaju i Astronomska i Povijesna sekcija! Pa to nema nigdje - samo u USS Croatii i moramo bit na to ponosni. :proud:
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sri 17 ožu, 2010 3:46 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Cvicek je napisao/la: Vidite li vi gdje to vodi?!
Zlo i naopako Predviđam propast udruge Ma momci iz predsjednistva, svaka vam cast 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| sri 17 ožu, 2010 4:21 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Biti ce nezaboravno ovo treba snimat ovaj cetvrtak i stavit na net kao reklamu....  Cvicek svaka cast za post zbilja me nasmijao... 
| sri 17 ožu, 2010 4:27 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Ne čini li vam se da će sutrašnji sastanak/program biti zapravo jedna mini konvencija USS Croatie? Imat ćemo promatranje neba, predavanje, izrade naušnica...
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sri 17 ožu, 2010 11:03 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Predavanje će se održati prema najavljenom rasporedu, što znači s početkom u 20 h.
|
| čet 18 ožu, 2010 4:33 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 29 ožu, 2009 5:44 pm Postovi: 788 Opis Stanja: Valhall Awaits
|
evo mene konacno malo slobodnog,kako na predavanju bilo? jesam puno propustio ?
| pet 19 ožu, 2010 12:12 am |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Pa propustio si sedam svjetskih čuda i pokoje nesvjetsko čudo... 

|
| pet 19 ožu, 2010 12:23 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 29 ožu, 2009 5:44 pm Postovi: 788 Opis Stanja: Valhall Awaits
|
ha pa bože moj ,morat cu pokoru vršiti
| pet 19 ožu, 2010 6:03 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
MAHER je napisao/la: ha pa bože moj ,morat cu pokoru vršiti da, ono, tako si los da bi te trebalo baciti sa aleksandrijskog svjetionika. 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pet 19 ožu, 2010 6:08 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
MAHER je napisao/la: jesam puno propustio ? Jesi, propustio jedan od boljih sastanaka udruge u dosta vremena. No s obzirom na razvoj događaja, bit će i boljih sastanaka u budućnosti  ... Za početak, još u kasnim poslijepodnevnim satima astronomska sekcija pod vodstvom El Zvonka organizirala je gledanje neba teleskopom. Pridružilo nam se je i nekoliko ljudi iz KMT udruge. Mjesec odlično izgleda, fakat se dobro vide detalji. Jedino me ona kuglica u objektivu zvana Mars, baš i nije previše dojmila   Sastanak i Tgrelovo predavanje je bilo odlično posjećeno, kao što sam i foreseenao Sveukupno nas se je sakupilo preko 20, uključujući i nekoliko posjetitelja iz KMTa i nekoliko novih potencijalnih članova i članica, a bio je tu i comeback ponekog starog člana     ... TGrel je održao predavanje o 7 Svjetskih čuda. Dobro predavanje, Tgrel svakom godinom sve više napreduje kao predavač. Iznenađenje za kraj je bio i kratak kviz o predavanju i svjetskim čudima   Izrađivale su se i bajoranske naušnice    Bilo je i problema s ključevima, na šta je Trap umro od smjeha,... ali taj problem je bio rješen u 47 sekundi Jedino što nije uspjelo osposobiti pikado  Ali vjerujem da će i taj problem uskoro biti sređen   I arhiva je opet kompletna i odlično posložena   Meni je malo bad što smo se SM i ja morali vračati po neke stvari, pa sam propustio dio sastanka... ali šta se može. Bilo je još stvari, ali tko će sve popamtiti... No, sve u svemu, uspješno urađen sastanak. Svaka čast Zvonku za teleskop, Tgrelu za predavanje, curama za izradu naušnica, ali i predsjedništvu koje uspješno vodi udrugu naprijed Podsjećam vas sve da je već u nedjelju tulum i pij,,. ovaj,... projekcija filmova i druženje kod Shadowmastera  Vidimo se tamo (ako ne i prije, večeras standarni biljar u Kutiji )
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pet 19 ožu, 2010 8:07 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Cvicek je napisao/la: Svaka čast curama za izradu naušnica Ant i ja smo izrađivali naušnice, cvicek. Ant i ja. 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| pet 19 ožu, 2010 8:25 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Mir'Na Riker je napisao/la: Cvicek je napisao/la: Svaka čast curama za izradu naušnica Ant i ja smo izrađivali naušnice, cvicek. Ant i ja.  Pa no, u čem je problem? 

|
| pet 19 ožu, 2010 8:25 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Znala sam da će netko to reć. 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| pet 19 ožu, 2010 8:26 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|