Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
Re: SKUPŠTINA 21. 11.
da....shvatili smo mi poruku.... koju ti želiš reći...ali eto... ti dođi i spasi udrugu, od nas mladih koji ne znamo bonton....
i neki ljudi radije riješe stvari izravno, dok drugi radije zabadaju nož ljudima u leđa....
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
dašo je napisao/la:
da....shvatili smo mi poruku.... koju ti želiš reći...ali eto... ti dođi i spasi udrugu, od nas mladih koji ne znamo bonton....
i neki ljudi radije riješe stvari izravno, dok drugi radije zabadaju nož ljudima u leđa....
Roadhouse!
(What they do!) (They smile in your face) All the time they want to take your place The back stabbers (back stabbers) (They smile in your face) All the time they want to take your place The back stabbers (back stabbers) All you fellows who have someone and you really care, yeah, yeah Then it's all of you fellows who better beware, yeah yeah Somebody's out to get your lady A few of your buddies they sure look shady Blades are long, clenched tight in their fist Aimin' straight at your back And I don't think they'll miss (What they do!) (They smile in your face) All the time they want to take your place The back stabbers (back stabbers) I keep gettin' all these visits from my friends, yeah, what they doin to me They come to my house again and again and again and again, yeah So are they there to see my woman I don't even be home but they just keep on comin' What can I do to get on the right track I wish they'd take some of these knives off my back (They smile in your face) All the time they want to take your place The back stabbers (back stabbers) Low down... dirty... (What they do!) (They smile in your face) Smiling faces... smiling faces sometimes tell lies (Back stabbers) (They smile in your face) I don't need... low down, dirty bastards (Back stabbers)
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
super....
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
...opa... predsjednički kandidati su počeli s nisikim udarcima...
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
Ja bih radije da se SM očituje da li će se kandidirati ili ne...
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
kao i svi mi...mislim da je jako bezobrazno i nekolegijalno baviti se ovoliko niskim pokušajima diskreditacije...radije napiši svoj program... neke svoje osobine kao kandidata... i pusti ljduima da odluče...a ne podbadat i pokušat ocrnit druge kandidate...sumnjam u logiku ljudi koji glasaju za takve...
naravno...još ne znamo hoće li se4 SM kandidirat..jer ne želi se očitovat...
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
Cvicek je napisao/la:
Koliko vidim, i Maher će se kandidirati za tajnika, a i Teddea za potpredsjednika (ako se Laylin post računa )
pa oni se mogu kandidirati i na samoj skupštini...samo je za predsjednika tjedan dana prije kaj ne
da SM oš, neš? mislim da nas drži na ledu do isteka roka
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
El Zvonko je napisao/la:
mislim da nas drži na ledu do isteka roka
A rok je tjedan dana prije. Zvonko, kad točno istječe rok za prijavu za kandidata za predsjednika?
Svi koji žele se kandidirat za predsjednika trebali bi (nisu obvezni) napisati ukratko svoj program. Smatram da nije dovoljno samo odgovarati na pitanja. Naravno da je i to poželjno. A što se tiče potpredsjedničkih i tajničkih kandidata, oni mogu isto napraviti svoj program. Više kandidat za potpredsjednika nego za tajnika.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
T'Grel je napisao/la:
El Zvonko je napisao/la:
mislim da nas drži na ledu do isteka roka
A rok je tjedan dana prije. Zvonko, kad točno istječe rok za prijavu za kandidata za predsjednika?
čitati postove gore...rok je 15.11. e jesi nas zeznuo za sutra-ajd na ICQ
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
ja ću svoj program iznijet pred skupštinu...ako netko ima baš neke posebne želje...mogu i sad...
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
hajmo malo manje spama u ovom topicu, može? da se bolje vidi tko se kandidira, za što i slično. da ne bi poslije bilo: "maaamaaa, maaamaaa, ali ja sam se kandidirao u svom stilu, samo sto to oni nisu skuuužili!!!"
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
Evo kandiram sebe za predsjenika i Danijela Jagunića za podpredsjednika:
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.