|
Sada je: pet 07 kol, 2026 5:11 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Stanje u Udruzi / nova skupština
Stanje u Udruzi / nova skupština
| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
 Re: Stanje u Udruzi / nova skupština
Najbolje da svoje ciljeve srežem u niz bez političkog techno babela:
Očuvanje udruge (rješavanje problema), napredak (pokušaj guranja udruge prema naprijed), projekti (za grad i suradnja), financije, prostor (uređenje i odnosi), savezi (sa drugim udrugama), događanja (programi za konvencije...), odnosi za javnost (web stranice, forum, mediji), članstvo (pažnja za stare i nove članove), otvorenost (mogučnost održavanja sastanaka kada god su potrebni), star trek i sf scena (vračanje na glavnu temu udruge i zašto ona postoji)
| pon 29 ruj, 2008 6:19 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Pitanje za nadlezne (El Zvonko, Zmajckek): Receno je da ce se skupstina odrzati ili u subotu 18.10 ili u subotu 25.10. S obzirom da se sad zna da ce Essekon biti 24-26.10. zanima me da li je odlucen konacan termin skupstine? (ja bih volio otici na Essekon )
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 30 ruj, 2008 7:00 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Cvicek je napisao/la: S obzirom da se sad zna da ce Essekon biti 24-26.10. zanima me da li je odlucen konacan termin skupstine? za sada se zna sa 99%-tnom sigurnoscu da ce biti tj. nakon Rikona e sad koji dan-jel ce biti petak kasnije,subota ili nedjelja ranije znat ce se sutra!
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| uto 30 ruj, 2008 7:30 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
El Zvonko je napisao/la: SKUPŠTINA; NEDJELJA 19.10.2008. Kada ce se znati tocno vrijeme? Kada ce se objaviti sluzbeni poziv na skupstinu (kao sto smo imali prosli put)? I kome se mogu slati prijedlozi tema koje ce biti na skupstini, uz izbor I.O i N.O. i sl? edit: Takodjer, zanima me da li ce se i Zmajcekica prijaviti za mjesto (pretpostavljam) predsjednika Udruge? Cuo sam da se spominjalo, ali volio bih cuti i nasluzbeno - tako da joj kao kandidatu postavim "nekoliko" pitanja 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 06 lis, 2008 7:01 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Eto, da se i ja izjasnim (i sory za 2 posta zaredom!) I ja cu se na Skupstini kandidirati za potpredsjednika Udruge. Znam da kandidati za potpredsjednika ne moraju za svoju kandidaturu raditi bilo kakve programe, to je duznost predsjednickih kandidata, ali svejedno bih htio napisati rijec-dvije  Predsjednik je taj koji ce voditi Udrugu u odredjenom smjeru, ali vjerujem da nece imati nista protiv vecine stvari koje cu predlagati... Meni su 3 najvaznije stvari glede Udruge: Aktivnosti, Konvencije i Web (Forum). Aktivnosti: Trebamo nastojati da se svaki puta cetvrtkom u Udruzi dogadja neka Trek aktivnost. Vec mjesecima nije bilo skoro nikakvog programa, i sto prije treba ponovno pokrenuti stvari koje su u proslosti bile uspjesne i privlacile ljude u Udrugu (Kvizovi sa ili bez projekcija, Q continuum, Parlaonice, okrugli stolovi, predavanja....) kao i uvesti nove aktivnosti, nove ST igre i sl. Svatko ce biti dobrodosao dati prijedloge ili konstruktivne kritike (radi koje NECE dobiti prijetnje izbacivanja iz Udruge, ili ga etiketirati provokatorom jer se usudio izreci kritiku ili postaviti neko pitanje) Naravno, ne smije se ljudima zabraniti da ukoliko ih pojedina Trek aktivnost ne zanima, da nesto drugo rade za to vrijeme... ne treba nikoga forsati na nesto sta ne zeli raditi. Konvencije: Treba sudjelovati u sto vise konvencija moguce, ne postoji puno mjesta izvan Udruge gdje se na jednom mjestu sakupi toliko ljudi koji bi bili zainteresirani za Trek. Tu se svi trebamo potruditi, jer je skoro nemoguce da samo troje ljudi napravi dovoljno dogadjanja (a nisu ni svi od nas vjesti u vodjenju kvizova i predavanja) Naravno, uvijek cemo sudjelovati na "velikom" Istrakonu, ili Sferakonu, ali ne treba zanemariti ni manje konvencije... Primjer bi bio Domikon.... sram me je kako malo smo se potrudili glede toga.... Kazu da je Domikon je "premala konvencija da je se isplati posjetiti i mi ju ne organiziramo pa nis koristi" Sta onda? I ako mi nismo glavni organizatori - jedan od ciljeva Udruge je promidzba Treka - i ako se moze, treba pomoci drugima koji imaju iste ciljeve kao i mi. To sto je Domikon mali ne znaci da jednog dana nece biti veci npr. od Rikona... (NHF @Naga!!!  ) Web: Treba nam funkcionalan web, i dobra promocija koja ce privuci jos ljudi u Udrugu (i Forum) Treba prihvatiti ogromne mogucnosti koje Internet pruza za priljev clanova - vecina trekera su aktivni na Internetu, i od tuda mozemo dobiti vise novih clanova nego sa bilo koje druge strane, ukljucujuci i konove. Tu ima i previse neiskoristenih potencijala. Sto se Foruma tice, mislim da treba nastaviti u tom smjeru u kojem je zadnjih par dana krenuo. Pravila samo sto nisu objavljena, i 100% podupirem Frenkyja u uvodjenju adminskog trojca, uskoro ce nam se vjerojatno kao 3. admin pridruziti i Ant, i dogovorili smo mnogo toga glede smjera u kojem ce Forum ici i zaista ne bih htio da ista ugrozi zajednistvo koje je medju vodstvom foruma stvoreno Takodjer, mislim da sam zadnjih mjeseci dokazao da me se ne moze slomiti tako lako, i ne morate se previse brinuti da cu kod prve frke dati otkaz (i onda ajmo svi ponovo na skupstinu....  ) Predsjedniku ce se truditi biti ujedno i desna ruka, ali i jak kriticar. I da ne zaboravim, Ant je IMHO takodjer dobar kandidat za potpredsjednika, i nece mi biti bad ako izgubim od njega, okej bi mi bilo i mjesto u nadzornom odboru  ... i nadam se da ce se buduce predsjednistvo sloziti s nekim od mojih ideja bez obzira da li jesam ili nisam u predsjednistvu... Od aktivnog clanstva sam jedan od dvojice koji smo najduze u Udruzi pa mislim da imam pravo jednom se za nesto i kandidirati. Trenutacno imam vremena, a i nikad nisam bio toliko ufuran u Star Trek kao zadnjih godinu dana, i pitanje je da li bi mi se vise dalo kandidirati za 2 godine i da li bih tada za to uopce imao vremena... pa idemo vidjeti sta ce biti, da kasnije ne kazem "mogao sam ali nisam"  Ima tu jos puno toga sto bih mogao napisati... ali pitanje je da li bi se ikome dalo citati... i ovaj predugi tekst vec neko vrijeme skracujem  Tako da ako ikoga zanima moje misljenje o necemu, moze u mojem kutku napisati pitanje u "pitaj cviceka" ili tamo otvoriti novi topic...
|
| pon 06 lis, 2008 8:47 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Cvicek je napisao/la: El Zvonko je napisao/la: SKUPŠTINA; NEDJELJA 19.10.2008. Kada ce se znati tocno vrijeme? Kada ce se objaviti sluzbeni poziv na skupstinu (kao sto smo imali prosli put)? I kome se mogu slati prijedlozi tema koje ce biti na skupstini, uz izbor I.O i N.O. i sl? edit: Takodjer, zanima me da li ce se i Zmajcekica prijaviti za mjesto (pretpostavljam) predsjednika Udruge? Cuo sam da se spominjalo, ali volio bih cuti i nasluzbeno - tako da joj kao kandidatu postavim "nekoliko" pitanja  točno vrijeme bude na pozivu (računaj 16h, 17h) prijedlozi tema se mogu poslati na tajnik@usscroatia.hr...do kraja ovoga tjedna kada je i zadnji dan za kandidature. da ona se je prijavila za to mjesto, a svi koji su se prijavili još biti če navedeni u dnevnom redu: za sada za predsjednika: zmajchek, shadowmastern (i da da, tko ispadne ide u 2. kolo  ) za potpredsjednika.: zmajchek, shadowmaster, ant, tgrel, cvicek +ako sam nekaj pogriješio slobodno me ispravite...jer kad dobite dnevni red kasno ce biti. Naravno mozete se prijaviti ako tko nešto želi i MENI OSOBNO 
|
| pon 06 lis, 2008 11:35 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
| uto 07 lis, 2008 1:52 am |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
Ovako, sto se tice kandidata... ja mislim da bismo trebali birati one koji nose udrugu u srcu... i kojima ce ona biti na prvom mjestu... da ne budu na toj poziciji zato da se vide nego zato da naprave bolje stvari... I tako cu glasovat... Ocijenit cu tko ce biti bolji voda koji nece odbiti projekt samo zato sto vjerovatno nece uspjeti... nego koji ce ga prihvatiti jer ako se potrudimo uspjet ce sve cega se uhvatimo...
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| uto 07 lis, 2008 6:31 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
daso je napisao/la: ja mislim da bismo trebali birati one koji nose udrugu u srcu... Skoro svi kandidati ce ti reci da nose Udrugu u srcu... to ti je slicno kao sto se svi nasi politicari kunu da ce otvoriti radna mjesta, obracunati se sa korupcijom i sl. 
|
| uto 07 lis, 2008 7:02 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
da... ali mene ne zanimaju puste price...
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| uto 07 lis, 2008 10:29 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Ajd se ljudi svi lijepo spustite na Zemlju s Marsa Bilo tko da bude izabran za predsjednika, nema čarobni štapić pa da sve što mu se ne sviđa preokrene u par dana na bolje-tj. njemu/njoj bolje. Udruga se sastoji od svih nas članova i upravo naše sudjelovanje u ovome kaj je gore Cvicek napisao moze udrugu poboljšati. Predsjednik/ca tu jedino moze usmjeravati ljude u određenom pravcu. A ukoliko se sam ubaci u koštac s ovim problematikom te pokuša sam, bez sudjelovanja ostalih-brzo bu izgubio volju i bay bay 
|
| sri 08 lis, 2008 12:24 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
SKUPŠTINA; NEDJELJA 19.10.2008. - 17h lokacija če se znati krajem tjedna
|
| sri 08 lis, 2008 12:26 am |
|
 |
|
anarho trekkie
|
El Zvonko je napisao/la: Predsjednik/ca tu jedino moze usmjeravati ljude u određenom pravcu. Lijepo receno 
|
| sri 08 lis, 2008 12:52 am |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Mnogo dobro vrijeme... 17 h niti je prerano niti je prekasno. I skupština je prijeko potrebna. Ali sada još odlučnije se kandidiram za potpredsjednika jer smatram da treba inicijative, da treba poticaja udruzi jer ako ne radimo na boljitku udruge neće niti nama biti dobro, niti drugima koji se budu učlanjivali u udrugu. Svoj program za potpredsjednika (ako se to može nazvat tako jer obično smatram da predsjednici trebaju se "programirati", a ne vice) ću objaviti na svom kutku u roku od 24 sata.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sri 08 lis, 2008 10:01 am |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: uto 25 tra, 2006 8:47 am Postovi: 114 Lokacija: Babylon 5, our last, best hope for peace
|
jel mogu i promatrači na tu skupštinu ili je ista zatvorenog tipa... zainteresirali ste me u svakom slučaju... 
_________________ NO ONE HERE IS EXACTLY AS HE APPEARS
|
| sri 08 lis, 2008 12:05 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|