| Autor/ica |
Poruka |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
 Re: Kavica s forumašima - Četvrtak 26. 6. 2008.
Cvicek je napisao/la: Dejanira je napisao/la: Jesam ja bila jedina ne-clanica udruge tamo?  Mislim da jesi. Ali dosao je i Daso - on je clan Udruge, ali ako se ne varam, to je bio njegov prvi dolazak da se uzivo upozna s ljudima iz Udruge i Foruma...  Da, da moj prvi susret... ja sam očekivo bolje ljude... nisam zadovoljan MA ZEZAM SE !!!! bilo mi je fantastično... neki su me ljudi sjeli a neki malo više... ono niko da mi nije moćan... svi su cool.... da ja sam pio kavu...  i eto veselim se četvrtku
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| uto 01 srp, 2008 5:13 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Lucius je napisao/la: @Cvciek svaka cast, tvoji reportovi su mi uvijek naj zanimljiviji i tocno mi ocitaju situaciju kakva je tamo bila.  ...traitor ! ...a iz mojeg post-reporta nisi ništa nsalutio... ?? ...slike morate čekati do ponedjeljka...
| sri 02 srp, 2008 12:26 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Mr.B je napisao/la: ...a iz mojeg post-reporta nisi ništa nsalutio... ?? Hmmm..paaa ti nisi admin , pa to možda zato , ne pišeš dovoljno "jasno" !? Pozdrav Pučkih bolesti 6

Tehnika Pucanstvu !
|
| sri 02 srp, 2008 9:11 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 25 lip, 2006 8:24 pm Postovi: 901 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Nisam :P
|
Mr.bobo je napisao/la: Lucius je napisao/la: @Cvciek svaka cast, tvoji reportovi su mi uvijek naj zanimljiviji i tocno mi ocitaju situaciju kakva je tamo bila.  ...traitor ! ...a iz mojeg post-reporta nisi ništa nsalutio... ?? ...slike morate čekati do ponedjeljka... Nisam vidio tvoj report, isto vrlo informativan! Cekamo slike 

"This is usually the part where people start screaming."
|
| sri 02 srp, 2008 9:22 am |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
T'Grel je napisao/la: Dejanira je napisao/la: Jesam ja bila jedina ne-clanica udruge tamo? Kaniš to promijenit?  Pa... Vjerojatno da. 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| sri 02 srp, 2008 10:09 am |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Dejanira je napisao/la: T'Grel je napisao/la: Dejanira je napisao/la: Jesam ja bila jedina ne-clanica udruge tamo? Kaniš to promijenit?  Pa... Vjerojatno da.  Cool! Go for it! 
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sri 02 srp, 2008 10:12 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Mr.bobo je napisao/la: Lucius je napisao/la: @Cvciek svaka cast, tvoji reportovi su mi uvijek naj zanimljiviji i tocno mi ocitaju situaciju kakva je tamo bila.  ...traitor ! ...a iz mojeg post-reporta nisi ništa nsalutio... ?? ...slike morate čekati do ponedjeljka... Bobo@ evo ja cu reci: tvoj report je bio zanimljiv, i jedva cekam da stavis poneku sliku! 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 02 srp, 2008 10:32 am |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sri 02 srp, 2008 11:26 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
LOL ...a ja sam mislio sa smo si dobri... !!!
| čet 03 srp, 2008 11:59 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
OČU SLIKE posto sam ranije morao zbrisat
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| pet 04 srp, 2008 12:20 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
El Zvonko je napisao/la: OČU SLIKE posto sam ranije morao zbrisat ...ti ne čitaš postove jel? ...rekao sam da slike stižu u ponedjeljak... ...jer zbog loše veze trebalo bi mi više od sat vremena da stavim nekoliko slika na forum!
| pet 04 srp, 2008 12:29 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Mr.bobo je napisao/la: El Zvonko je napisao/la: OČU SLIKE posto sam ranije morao zbrisat ...ti ne čitaš postove jel? ...rekao sam da slike stižu u ponedjeljak... ...jer zbog loše veze trebalo bi mi više od sat vremena da stavim nekoliko slika na forum! čitam čitam, samo da ne zaboravis, ponedjeljak je tu brzo 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| pet 04 srp, 2008 12:33 am |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Mr.bobo je napisao/la: LOL ...a ja sam mislio sa smo si dobri... !!! Ma otkad to? Pa mi si nikad nismo bili dobri. Kolegijalni, ali dobri ne. 
|
| pet 04 srp, 2008 9:11 am |
|
 |
|